Αλλου Κι εδώ...Ο Ιάσων συγκρίνει καί βγάζει συμπεράσματα....

11 Νοεμβριου στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι

Στις 11 Νοεμβριου 1918 σ’ενα σιδηροδρομικο βαγονι υπεγραφη η ανευ ορων συνθηκολογησι της Γερμανιας. Ο Πρωτος Παγκοσμιος πολεμος , ο Μεγαλος πολεμος ειχε ληξει.Αφησε πισω του περιπου εικοσι εκατομμυρια νεκρους εκ των οποιων 9,3 εκατ ησαν στρατιωτες.

Με σοβαροτητα , ειλικρινεια, ωριμοτητα και συνειδησι των ευθυνων τους στις 11 Νοεμβριου 2009 οι προεδροι της Γερμανιας και της Ευρωπης τιμησαν την ιστορικη αυτή επετειο με τις εξης δηλωσεις:

«Ζήτω η Γαλλία, ζήτω η Γερμανία, ζήτω η γαλλογερμανική φιλία… Σήμερα, οι Γάλλοι και οι Γερμανοί στρατιώτες είναι εδώ, ενωμένοι, τιμώντας τη μνήμη αυτών που έπεσαν στα πεδία μάχης. Ο εορτασμός αυτός με έχει συγκινήσει βαθιά» ειπε στα γαλλικα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ .

Νικολά Σαρκοζί δήλωσε ότι «η φιλία ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία «είναι ένας θησαυρός. Είναι δικό μας χρέος σήμερα, απέναντι στους γονείς μας που τόσο υπέφεραν, να προφυλάξουμε και εμπλουτίσουμε αυτόν τον θησαυρό..»

Κι εδώ…

Την ιδια ημερα στις 11 Νοεμβριου 2009 με τιτλο «Μαζικη Λαικη απειθαρχια» στον Ριζοσπαστη, την εφημεριδα που εκφραζει τις αποστεωμενες μισητικες σταλινικες ξυλινες υβρεις , του εγχωριου Κομμουνιστικου κομματος επιστρεψαμε στην σκληρη ελληνικη παραγματικοτητα .

Της δογματικης αφασιας ,της πνευματικης αγκυλωσεως, της σταλινικης γλωσσας των ωχρων ημιθανων ζομπι..οπου οι βρυκολακες αναζητουν αιμα…

Γραφει ο Ριζοσπαστης αναφερομενος στην πτωσι του τειχους του Αισχους…





«Πανηγυρίζουν οι αστοί για την ανατροπή του σοσιαλισμού. Μα ταυτόχρονα ανησυχούν και ταράζονται. .... Το φάντασμα του κομμουνισμού τούς προκαλεί ταραχή. ... Η ανατροπή του σοσιαλισμού δεν αλλάζει στο παραμικρό την προοπτική του σοσιαλισμού - κομμουνισμού ως ιστορικής αναγκαιότητας και δυνατότητας. Ο σοσιαλισμός δεν απέτυχε. Ανατράπηκε, έχασε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Η ιστορία των κοινωνιών δεν είπε ακόμη την τελευταία της λέξη. ... Το ξέρουν καλά οι αστοί. ... Ο καπιταλισμός γυρεύει την αντικατάστασή του, θρέφει το νεκροθάφτη του. Οσο και αν πασχίζουν να εμποδίσουν την εξέλιξη της κοινωνίας, αυτή θα πάει μπροστά.

Μόνο που θέλει τη μαζική λαϊκή απειθαρχία, σύγκρουση και ρήξη με την εξουσία των αστών, για τη λαϊκή εξουσία.»

Βεβαιως δεν είναι η πρωτη φορα.

Είναι γνωστο και διατυπωμενο . Το σταλινικο κομμα, στο προγραμμα του εξακολουθει να πρεσβευει την καταληψι της εξουσιας με επαναστατικες διαδικασιες .Ενω εξακολουθει να συμβιωνη με τα πτωματα..

Ενωπιον του αταφου οζοντος πτωματος του κομμουνισμου ο Περισσσος και τα σταλινικα απολιθωματα ευαγγελιζονται την νεκραναστασι…

Δεν συναισθανθησαν ποτέ την διαχρονικη προσπαθεια του Ελληνικου κρατους να επουλωση τις ματωμενες μνημες που δημιουργησαν οι ολετηρες της Ελλαδος. Είναι ανικανοι, δεν μπορουν να ερμηνευσουν το ασημαντο ποσοστο που τους διδει ο Ελληνικος λαος κατατασσοντας το προδοτικο αντεθνικο τους κομμα 64 χρονια μετα την συντριβη τους, σταθερα στον πατο…. Δεν εχουν αντιληφθη την αγανακτησι και τον θυμο, την οργη και την απαξιωσι των Ελληνων κατα ενός κομματος που υπηρετησε δουλικως και πιστα ξενα συμφεροντα.Που εξακολοθει να διχαζει και να κυρηττει το μισος τον ταξικο πολεμο την επαναστασι, εν τελει να αποζητα τον εμφυλιο διχασμο...

Εμετικα προκαλει και υβριζει. Απειλει (!!!) ο πεθαμενος βρυκολακας ότι θα αναστηθη και θα γινη νεκροθαφτης…

Αληθεια.

Τι αβυσσος χωριζει τα πολιτισμενα εθνη με σωφρονες ηγεσιες όπως η Μερκελ και ο Σαρκοζι με την ημετερη κουκουεδια μας και τους ηγετες μας.

Εκει, οι ξενοι μεταξυ των με εκατομμυρια θυματα εθνικου πολεμου, ομονοούν επ ωφελεια των χωρων τους.

Εδώ, οι διεστραμμένοι νοες, ανοητων δογματικων αμετανοητων "ιεραποστολων", οι ξεδιαντροποι εραστες του σταλινισμου εξακολουθουν να σαλπιζουν την απειθαρχια, την ρηξι , την ανατροπη τον εμφυλιο σπαραγμο για την καταληψι της «λαικης»εξουσιας..ενω οι κοινοβουλευτικοι μας εκπροσωποι στρουθοκαμιλιζουν…

Ιασων

Υ.Γ.

1. Από το προγραμμα του ΚΚΕ

«..Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού είναι: η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας απο την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της..Ανεξάρτητα απο την μορφή που θα πάρει το σοσιαλιστικό κράτος απο την άποψη της ταξικής ουσίας, θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου..

Η μορφή που θα πάρει το επαναστατικό εργατικό κράτος θα λυθεί μέσα στην επαναστατικη πάλη στους σκληρούς ταξικούς αγώνες , σε συνθήκες που ξεσπάει και αναπτύσσεται η επαναστατική διαδικασία

Η ιστορία της ταξικής πάλης του εργατοαγροτικού κινήματος στην Ελλάδα, στις ειδικές συνθήκες της πάλης για την εθνική απελευθέρωση, όπως και η ιστορία των σοσιαλιστικών επαναστάσεων, ανέδειξε διάφορες μορφές θεσμών λαϊκής εξουσίας (σοβιέτ, λαϊκά συμβούλια άμυνας, ασφαλείας, επισιτισμού, λαϊκά δικαστήρια κλπ.).

2. Και οι διαπιστωσεις του Θεοφυλακτου Παπακωνσταντινου ( τροτσικιστης στα νιατα του που το πληρωσε με την αποπομπη του από το πανεπιστημιο Αθηνων)

«..Προκαλεί κατάπληξιν εις τον μελετητήν η μεθοδικότης με την οποίαν το ΚΚΕ υπο την έκδηλον καθοδήγησιν της Σοβιετικής Ενώσεως προπαρασκεύασε την νέαν επανάστασιν. Και παρουσιάζει η ανάλυσις της προπαρασκευής αυτής έκτακτον διδακτικόν ενδιαφέρον ..Διότι αποδεικνύει ότι τα κομμουνιστικά κόμματα δρούν πάντοτε βάσει επιμελώς οργανωμένου σχεδίου, στηριζομένου επι θεωρητικών αρχών και ότι το σχέδιον των ημπορεί κανείς να το συλλάβη εξ ολοκλήρου αρκεί να είναι εις θέσιν να παρακολουθή τας εκδηλωσεις των με προσοχήν και να ερμηνεύη τα κείμενα των, τα οποία είναι πάντοτε αποκαλυπτικά.» (Η Ανατομία Της Επαναστάσεως, Θ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, 1952, Σελίς 188)

Σχόλια