Σκληρή η σύγκρουση στη ΝΔ. Ισχυροί οι δύο πόλοι...

ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΟΙ
Δεν έχει κριθεί το αποτέλεσμα

.........Εν πρώτοις λοιπόν ο δημοφιλής «τηλενομάρχης» πιθανότατα θα χαρίσει στην Ντόρα έναν δεύτερο γύρο εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης με τον Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα όμως κάνει και άλλα πράγματα. Πρώτον αποστασιοποιεί καταρχήν τους οπαδούς του από τον Αντ. Σαμαρά αφού αναμετράται εκλογικά μαζί του, πράγμα που σημαίνει ότι οπωσδήποτε λιγότεροι από αυτούς θα προσέλθουν στις κομματικές κάλπες του δεύτερου γύρου για να ψηφίσουν Σαμαρά... .....
........Δεν είναι ακόμη «ξοφλημένη» η Ντόρα Μπακογιάννη, παρά την περί του αντιθέτου επικρατούσα αντίληψη. Σίγουρα ο Αντώνης Σαμαράς έχει πετύχει μεγαλύτερη διείσδυση στους κύκλους οπαδών της ΝΔ που αποτελούν από κοινωνική και ιδεολογική σκοπιά τον πυρήνα των υποστηρικτών της Ντόρας. Υποτιμάται όμως πιθανότατα η πρόσβαση που της παρέχουν στη σκληρή Δεξιά και Ακροδεξιά με έμμεσο ή πιο άμεσο τρόπο οι Ανθιμος και Π. Ψωμιάδης, ασχέτως αν για προφανείς λόγους ο Αντ. Σαμαράς είναι υποχρεωμένος να το αποσιωπά σε αυτή τη φάση, αφού προσβλέπει στις ψήφους του Ψωμιάδη στον δεύτερο γύρο. Και τα δύο στρατόπεδα έχουν πετύχει αμφίπλευρη διεύρυνση. Η σύγκρουση θα είναι σκληρή, με δεδομένο ότι το εκλογικό σώμα θα διαφέρει στους δύο γύρους.
Απόσπάσματα άρθρου. Ολο το άρθρο εδώ.. ..http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=8564869

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Dream team της συμφοράς γύρω από την αυτοκράτειρα!
Η συγκέντρωση όλων αυτών των κατά τεκμήριο αποτυχημένων υπουργών, υφυπουργών και στελεχών δίπλα της ήταν για την Θεοδώρα το δεύτερο (και απόλυτα καθοριστικό) λάθος της.
Το πρώτο βέβαια ήταν ότι προσπάθησε, με νύχια και με δόντια, να μή γίνει η εκλογή του νέου Προέδρου από τον απλό λαό.
'Ενας υποψήφιος αρχηγός που μαγειρεύει (μέσω του Συνεδρίου) την εκλογή του και συγχρόνως μαζεύει γύρω του τα στελέχη που συνεισέφεραν άμεσα στην πρόσφατη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας, είναι ένας αρχηγός που εκτός από ανασφαλής έχει (από τώρα) εξασφαλισμένη την συνταγή και της μελλοντικής μας αποτυχίας.
Δηλαδή, μιλάμε για ένα υποψήφιο που είναι σίγουρος loser.
Αρκετές πίκρες έχουμε μαζέψει τον τελευταίο καιρό, πάμε γι' άλλα παίδες!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η πραγματικότητα και η αλήθεια έχουν πάρει προ πολλού διαζύγιο από τα λεγόμενα της αυτοκράτειρας Θεοδώρας.
Ελπίζω το ποσοστό που θα πάρει να είναι τόσο μικρό που να σταματήσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ να ασχολούμαστε μαζί της στο μέλλον.