Μπακογιάννη: Μόλις τρεις μέρες μας χωρίζουν από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής....

Τό μήνυμα τής Μπακογιάννη.

...

Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται αρχηγό
που δίνει μάχες και τις κερδίζει

Φίλες και φίλοι,

Μόλις τρεις μέρες μας χωρίζουν από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 29 Νοεμβρίου και ήρθε η ώρα να μάθετε που ακριβώς ψηφίζετε τον νέο αρχηγό της παράταξής μας. Το www.dorabak.gr σας διευκολύνει στην ανεύρεση του εκλογικού τμήματος που σας εξυπηρετεί με τον «χάρτη των εκλογών», μια έξυπνη και απλή στη χρήση της εφαρμογή που υλοποίησε το DoraWebTeam. Για τους πιο…παραδοσιακούς υπάρχει στο www.dorabak.gr η κλασική αναζήτηση ανά νομό και περιοχή της Ελλάδας, όπου εμφανίζεται το μενού με τους νομούς της Ελλάδας και τις χώρες της Ευρώπης στις οποίες θα διεξαχθεί ψηφοφορία.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ολοκλήρωσε χτες (25/11) την περιοδεία της στη Θράκη και τη Δυτική Μακεδονία, με συγκεντρώσεις Νεοδημοκρατών στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα. Αναφερόμενη στο ζήτημα των Σκοπί&om ega;ν τόνισε ότι το βετο στο Βουκουρέστι που έβαλε μαζί με τον Κώστα Καραμανλή ήταν η μεγαλύτερη διπλωματική επιτυχία των τελευταίων ετών για τη χώρα μας, ενώ για τους «μηχανισμούς», για τους οποίους γίνεται λόγος τελευταία, είπε ότι είναι περήφανη επειδή σε αυτή την προσπάθεια έχει δίπλα της στελέχη από όλες τις τάσεις του κόμματός μας. «Αυτό που κάποιοι πάνε να το βαφτίσουν απαξιωτικά ως ‘’μηχανισμό’’ για μας λέγεται ενότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δίνει τη μάχη της για μια μεγάλη και δυνατή Νέα Δημοκρατία, όπως την έδωσε παντού σε όλη την Ελλάδα και πριν από τις εκλογές, χωρίς να κρυφτεί στην εκλογική της περιφέρεια. Αυτό τόνισε στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Οικονόμου και προσέθεσε ότι γι΄ αυτό το λόγο οι Νεοδημοκράτες χρειάζονται αρχηγό που ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. «Αυτόν τον αρχηγό φοβάται το σύστημα ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό δίνει τα ρέστα του προκειμένου να αποτρέψει την εκλογή της Ντόρας Μπακογιάννη», προσέθεσε.

Σήμερα συνεχίστηκαν οι δηλώσεις υποστήριξης στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Με δηλώσεις τους οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης, Σπύρος Γαληνός κα&i ota; Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα και ο ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης τονίζουν ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εγγυάται την ενότητα και την προοπτική της παράταξης. Τη στήριξή τους εξέφρασαν επίσης 30 πρώην βουλευτές της ΝΔ.

Tο πρωί της Παρασκευής στις 08.00 μπορείτε να τη δείτε στην εκπομπή «Καλημέρα» του Alter με τον Γ. Αυτιά.

Μην ξεχνάτε: Σας περιμένουμε όλους αύριο στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Πλατεία Κοτζιά στις 19.30. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Μαζί Αλλάζουμε! Μαζί Κερδίζουμε!

Μαζί Ψηφίζουμε Ντόρα Μπακογιάννη την Κυριακή 29 Νοεμβρίου!











Σχόλια