Σημερινές δηλώσεις τού Γ. Οικονόμου εκπροσώπου τής Μπακογιάννη....

Απάντηση Μπακογιάννη στον Αντ. Σαμαρά για το debate καί άλλα θέματα...

«Ο διάλογος ενώνει, δεν γίνεται για να τσακωνόμαστε. Ο διάλογος αναδεικνύει τη δύναμη των ιδεών, των προτάσεων και των πολιτικών με τις οποίες θα πάει η Νέα Δημοκρατία μπροστά. Και οι τρεις υποψήφιοι είναι πολιτισμένοι άνθρωποι, ξέρουν πως μπορούν να συζητήσουν, χωρίς να πληγώσουν την παράταξη, χωρίς να πληγώσουν την ενότητα».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της Ντόρας Μπακογιάννη, και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Σαμαρά στην πρόταση της πρώην υπουργού Εξωτερικών για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος.

«Είναι κρίμα -πρόσθεσε- που δεν θα έχουν οι Νεοδημοκράτες τη δυνατότητα να ακούσουν επιχειρήματα, προτάσεις, πολιτικές και ιδέες και μάλιστα όταν το 2009 ο διάλογος είναι κάτι που δυναμώνει και που ενώνει τα κόμματα».

«Οι παλινωδίες της κυβέρνησης στην οικονομία και η αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να απεγκλωβιστεί απο τον προεκλογικό του λαικισμό, αποδεικνύουν ότι είναι ανέτοιμο να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα και ότι η μόνη ελπίδα για το ΠΑΣΟΚ είναι μια ανίσχυρη αντιπολίτευση, μια αδύναμη Νέα Δημοκρατία», υποστήριξε ο κ. Οικονόμου

«Γι' αυτό», συνέχισε, «το σύστημα ΠΑΣΟΚ δίνει τα ρέστα του για να αποτρέψει την εκλογή της Ντόρας Μπακογιάννη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Γι' αυτό επιθυμεί μικρή φοβική Νέα Δημοκρατία περιχαρακωμένη και περικυκλωμένη γύρω απο τον εαυτό της».

Εξάλλου, ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στις δηλώσεις υποστήριξης της υποψηφιότητας της κ. Μπακογιάννη από τους κ.κ. Ανδρεουλάκο και Καραγκούνη, αλλά και την κ. Ολγα Κεφαλογιάννη.

Επιπρόσθετα, γνωστοποίησε πως η υποψήφια αρχηγός της ΝΔ κατέθεσε αγωγή -για τη «χυδαία επίθεση, που -όπως είπε- δέχθηκε απο την εφημερίδα ΒΕΤΟ». Την αγωγή υπογράφει η βουλευτής Α' Αθηνών και δικηγόρος, Ελίζα Βόζεμπεργκ.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1744181

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ρυάκι ΤΕΛΙΚΆ τα κατάφερε, έγινε ποτάμι.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι το μοναδικό φώς στην άκρη του μαύρου τούνελ που μας έχει βάλει ο γιός της κυρίας τσάντ.