Αυτό ήθελε ο κόσμος; Να φύγει ο Καραμανλής καί να μείνουν όλοι οι άλλοι; Οι Βαρόνοι;

Η ανάλυση μιάς ήττας πρέπει να προηγηθεί τής συνέχειας...
Οι ευθύνες τού Καραμανλή για τη συντριβή είναι τεράστιες...
Αυτός φταίει ασφαλώς...
Ομως ο κόσμος δέν ήθελε να φύγει ο Καραμανλής...

Αυτό είναι τσεκαρισμένο γεγονός και όχι εικασία...
Πώς συνδέονται αυτά ?
Καί οι ευθύνες του να είναι τεράστιες και ο κόσμος να μήν θέλει την αντικατάστασή του?
Τό συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα...
Ο κόσμος ήθελε να φύγουν όλοι οι άλλοι καί να μείνει ο Καραμανλής...
Οι Βαρόνοι καί οι βαρονίες είναι το πρόβλημα...
Τελικά φαίνεται ότι καταλήξαμε στό απίστευτο....
Εμειναν οι Βαρόνοι και έδιωξαν τον Καραμανλή...
Αντί να συντρίψει ο Καραμανλής τούς βαρόνους και να τούς διώξει τον έδιωξαν αυτοί...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απόλυτα εύστοχο το σχόλιό σου. Όμως αναρωτιέμαι κι εγώ, νομίζω κι εσύ το ίδιο, γιατί το επέτρεψε αυτό ο Καραμανλής στον εαυτό του;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩΑ ΑΛΛΑ Ο ΝΔΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ?ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΤΑ....ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ!
Ο χρήστης ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ είπε…
ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞ.
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.
Ο χρήστης wolf είπε…
υπαρχουν πολλα σχολια τα οποία ομως ειναι υβριστικα για καποια προσωπα καθως και εγκωμιαστικα για καποια αλλα. προς το παρον εμεις τουλαχιστον θα αποφυγουμε την ονοματολογια και προς τη μια και προς την αλλη κατευθυνση. αυτο (η ονοματολογια) ειναι κατα τη γνωμη μας μια απο τις παγιδες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τζίμυ είσαι όλα τα λεφτά. Κάθε σου σχόλιο είναι και μία λακωνική εύστοχη ανάλυση χωρίς πλατυασμούς και φληναφήματα.

Παντως αυτό το 10% δεν σημαίνει ότι ήταν οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ , λέω εγώ του Τσιτουρίδη φερ΄ειπείν ή του Παυλίδη ή του Μανώλη ή ή ή άλλων φωστήρων του κόμματος που έκοβαν καθημερινά τα πόδια της καρέκλας του Καραμανλή;
Το λάθος Καραμανλή ήταν ότι το 2004 που είχε παντοδυναμία με 45,3%έναντι του Πασοκ (και όχι όπως σήμερα το Πασοκ 43,5%-να είμαστε ξηγημένοι)έπρεπε να επιβάλει κάθαρση. Στο κόμμα, στην δημόσια Διοίκηση και κάθε ΚΛΕΦΤΗ (Χρηματιστήριο, Κτηματολόγιο κλπ)στη φυλακή. Μίλησε αργά πολύ αργά για το Χρηματιστήριο (τον τρώει τον ελληνικό λαό να χάσει κι άλλα μ΄αυτούς τους πράσινους αστέρες που ανέλαβαν τώρα), για τα Ιμια, για τις γκρίζες ζώνες. Πάντοτε είχε τον κατα γενική ομολογία και απόδειξη υπό άντίληψη ΓΑΠ στα ώπα-ώπα, χωρίς να υποδείξει την συνυπευθυνότητά του σ΄ολα τα σκάνδαλα που συγκλόνισαν την Ελλάδα κατά την παρελθούσα διοίκηση Πασόκ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σημασία έχει πλέον ότι το κόμμα πρέπει να οδηγηθεί σε ανάδειξη νέου προέδρου, αφού πρώτα λάβει σοβαρά υπόψη του τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και δεν εγκλωβισθεί σε πρακτικές του παρελθόντος. Επιπρόσθετα είναι απαραίτητο η ΝΔ να δείξει ότι οι επιλογές της έχουν αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου καθώς και τις ανάγκες των μελλοντικών γενεών. Άρα η όποια επιλογή πρέπει να αφορά στέλεχος νέο σε ηλικία, άφθαρτο, αυτόνομο και ει δυνατόν ήδη πολιτικά επιτυχημένο, το οποίο θα μπορεί να εμπνεύσει την ελληνική κοινωνία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε συν-νεοδημοκράτες εκείνο που πρέπει να καταλάβει ο νέος αρχηγός κόμματος ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ είναι

α)πρέπει να λέει ψέμματα στον ελληνικό λαό, ωραία λόγια και φιοριτούρες και

β)να λάβει υπόψη του ότι ο ελληνικός λαός, ούτε Κύπρο, ούτε Σκόπια ούτε αγωγοί τον ενδιαφέρουν.ΜΟΝΟΝ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.

UNDERSTAND?
Ο χρήστης antinor είπε…
Το ποσοστο ειναι ποσοστο και το ποταμι δεν γυριζει πισω.Ομως μια σειρα ερωτηματων υπαρχει και ζηταμε ζηταω εξηγησεις.Οπως
ποιοι ειναιοι λογοι για τους οποιους ο Καραμανλης δεν εκανε τα αυτονοητα για να σωσει το κομα και την υστεροφημια του?.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν βγει αρχηγός νέο πρόσωπο θα αργήσει ο κόσμος να το εμπιστευτεί και θα μείνει ο γαπ σίγουρα 2 τετραετίες. Ο γαπ βγήκε τάζοντας παραμύθι εν μέσω κρίσης. Θα ξεφουσκώσει πολύ γρήγορα. Στο κάτω κάτω τις ίδιες ψήφους με το 2004 πήρε. Εγώ πιστεύω θέλουμε αρχηγό έναν από αυτούς που ακούγονται. Πιο συγκεκριμένα αυτόν που δεν είναι καθόλου ανακατεμένος με σκάνδαλα, που μπορεί να επαναπατρίσει τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ, θα έχει τη στήριξη Καραμανλή και θα ξεκαθαρίσει αμέσως το κόμμα. Ονόματα δε λέμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Kι ομως...
Τα λαθη συνεχιζονται.
Δειτε το καταλογο των συμμετεχοντων στο εκτακτο συνεδριο,
Βουλευτες του 2007-2009, πολιτευτες,συνδικαλιστες, δημαρχοι κλπ παρατρεχαμενοι.
Στη συντριπτικη τους πλειοψηφια αποτυχημενοι.
Ολοι αυτοι που οδηγησαν το κομμα στη συντριβη.
Για μια ακομα φορα η βαση της ΝΔ ουσιαστικα απουσα.
Οι αγωνιστες του 80-90, οι πρωτοποροι της αναγεννησης του 2004 αφαντοι.
Εκτος απο αυτους που εξαργυρωσαν τους αγωνες τους στα βουλευτικα γραφεια παρεα με τους γυμνοσαλιαγκες τσανακογλυφτες που μολις ειδαν το καραβι να γερνει πηδηξαν εξω σαν τα ποντικια αφηνοντας μονο το γλοιωδες σαλιο τους.

Φοβαμαι, φοβαμαι πολυ...

Οσον αφορα το κ.Καραμανλη.
Δυστυχως διεψευσε ελπιδες και προσδοκιες οχι μονο των υγιων στοιχειων της παραταξης αλλα και ολοκληρης της κοινωνιας.
700.000 λιγοτερες ψηφοι, 700.000 χαμενες ελπιδες.
Το να τους φερουμε πισω εργο Τιτανιο.
Το συνειδητοποιησε και ο ιδιος ο αρχηγος λεγοντας οτι η μοναδικη του δυναμη ΗΤΑΝ η σχεση εμπιστοσυνης με τους πολιτες.
Μονο που το συνειδητοποιησε αργα.Οταν πλεον σαρωθηκαν και γκρεμιστηκαν τα παντα.Αυτα που εκανε τωρα επρεπε ηδη να εχουν γινει απο το 2005 οταν ο αντιπαλος ηταν ημιθανης, οταν οι νταβατζηδες ετρεμαν σαν τα ψαρια.Αντι να ακουσει τη φωνη της κομματικης βασης και της κοινωνιας ολοκληρης, ακουγε το πιο γελοιο επιτελειο που ειχε ποτε πρωθυπουργος.Απο τους επικοινωνιολογους της δεκαρας μεχρι τους αριβιστες αχορταγους και απο τα χωρις καμμια λαϊκη νομιμοποιηση και ερεισμα ανθρωπαρια μεχρι τους εκλεκτους των διαπλεκομενων με ή χωρις λαϊκη ψηφο.
Η ιδια κατασταση σε ολα τα επιπεδα:
Στα Υπουργεια, στους Δημοσιους Οργανισμους και Επιχειρησεις, στα βουλευτικα γραφεια.
Οι αχρηστοι παροντες, οι αγωνιστες που πονεσαν εκλαψαν και ματωσαν για τη παραταξη αποντες.
Και οσοι αγωνιστες χρησιμοποιηθηκαν οδηγηθηκαν αηδιασμενοι στην Εξοδο.Και απο θεσεις αλλα δυστυχως πολλοι και απο το κομμα.
Παρεμειναν απλοι σκυθρωποι σιωπηλοι ψηφοφοροι που εβλεπαν τη καταστροφη να ερχεται ανημποροι να αντιδρασουν ή στην καλυτερη φωναζοντας σε ωτα μη ακουοντων...
Και τωρα μια απο τα ιδια.Στο πρωτο βημα για το γιγαντιαιο εργο της ανασυνταξης και παλι αποντες.Και παλι παροντες ολοι σχεδον αυτοι που ανεστησαν το πεθαμενο, ανηθικο, βρωμερο κουφαρι του ΠΑΣΟΚ.
Φοβαμαι, φοβαμαι πολυ...

Αλλα επειδη η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια, με οση δυναμη μου εχει απομεινει, παρακαλω, φωναζω, απαιτω:
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ!!!!
ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σημασία δεν έχει να βρίσκεται το κόμμα στην κυβέρνηση του τόπου μόνο και μόνο για να βρίσκεται. Η εξουσία δεν ήταν ποτέ και δεν είναι και τώρα αυτοσκοπός. Και αυτό δεν θα πρέπει να παρεξηγείται. Δεν υπονοεί κανείς ότι η ΝΔ πρέπει να σταματήσει να είναι κόμμα εξουσίας. Απλά οι σημερινές συνθήκες της ελληνικής κοινωνίας επιτάσσουν την εκλογή νέου και άφθαρτου προσώπου. Αλλιώς εθελοτυφλούμε. Με την διαπλοκή και την τάση του ελληνικού λαού να επιλέγει όσους του "χαϊδεύουν" τα αυτιά, χωρίς να του υπενθυμίζουν ότι υπεύθυνος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί κύριος υπεύθυνος είναι ο ίδιος και η παντελής έλλειψη παιδείας, γνώσεων και ανταγωνιστικότητας που τον διακρίνει, το μόνο που μπορεί η ΝΔ αυτή την στιγμή να κάνει είναι να φύγει αναγκαστικά μπροστά και να προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συνθήκες να συνειδητοποιήσει ο κόσμος το πραγματικό συμφέρον του. Άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσει να διαμορφώσει η ίδια η ΝΔ να δημιουργήσει τις συνθήκες πολιτικής της ηγεμονίας. Σε διαφορετική περίπτωση η μελλοντική διακυβέρνηση της θα εξαρτάται και πάλι αποκλειστικά από τα ρουσφέτια, την ικανοποίηση των αιτημάτων των οπαδών, τα μέσα ενημέρωσης που θα την έχουν πρόσκαιρα υποστηρίξει, κλπ.
Η επιλογή νέου και άφθαρτου προσώπου είναι αυτή τη στιγμή επιτακτική και όσο και εάν εκ πρώτης όψεως φαντάζει παρακινδυνευμένη, είναι η μόνη που θα αποδώσει άμεσα αποτελέσματα. Η ελληνική κοινωνία την έχει ανάγκη και εάν συμβεί με βάση αποκλειστικά πολιτικούς όρους και τις ικανότητες του προσώπου θα επιλεγεί, η μεταστροφή της κοινής γνώμης θα είναι άμεση. Ας μην εθελοτυφλούμε. Δεν είναι δυνατόν οι επιλογές της παράταξης να έχουν δικαιωθεί και η ίδια να μην μπορεί να σταθεί ούτε στιγμή στην εξουσία. Και ας μην ξεχνάμε ότι ήδη οι σαραντάρηδες και η νέα γενιά έχουν αρχίσει επικίνδυνα να της γυρίζουν την πλάτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε με 43,92 η ΝΔ έχασε. Τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ είναι τα ίδια με το 2000 43,79 που παρολίγο να χάσει την εξουσία και αυτό λέει πολλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΨΗΦΩΝ ΠΗΡΕ 3.000.000.ΟΣΑ ΔΗΛΑΣΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ , ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ, ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Wolf,
Ευτυχώς που δεν μας επέτρεψες να αναρτήσουμε το σχόλιό μας για συγκεκριμένα ονόματα άφθαρτων προσώπων. Διότι φαίνεται ότι ήδη σήμερα άρχισαν τις επισκέψεις. Καταλαβαίνεις τι εννοώ καθώς επίσης και ότι η αναφορά μου ήταν καλοπροαίρετη. Δυστυχώς όμως, όπως αποδεικνύεται, λανθασμένη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 2:06 μμ

ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΤΣΕΠΗ , ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΑΔΕ ΚΟΟΜΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ Ο ΓΑΠ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
ΠΟΥ ΗΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ --- ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ..
ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΟΡΤΕΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ (ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ)

ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ (Η΄ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ)ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ JEFREY, ΓΑΠ)ΧΑΙΔΕΥΑΝ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

+ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΝΑΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΣΜΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ (ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ) ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Μ. Κ.
(ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΣΩ EMAILS ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ, ΓΝΩΣΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΔ ΜΟΝΟ 2 ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΕΩΣ ΜΙΚΡΗΣ (ΠΑΕΙ Ο ΕΤ...)
ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΔ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ.
(ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ)

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΔ
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΣ ΚΟΜΑ)
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ Η΄ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΧΙΛΙΑΔΔΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΡΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΛΠ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

JIMMY ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ---ΟΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΠΟΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ(MEDIA) KAI ΣΩΣΤΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ.
(+ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΜΑΤΑ Η΄ΟΧΙ, ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΛΠ)

Π. Κ.