Ευθεία σύγκρουση χωρίς προσχήματα Παπακωνσταντίνου - Λοβέρδου. Ο Παπακωνσταντίνου είναι βέβαια τό μεγάλο αφεντικό. Πρός το παρόν...


Οταν τα πράγματα ζορίσουν θα χρειαστεί μιά Ιφιγένεια γιά να θυσιασθεί και να συνεχίσουν οι υπόλοιποι τό ταξίδι τους...
Εμείς συνιστούμε στόν κ. Παπακωνσταντίνου να χαρεί την παντοκρατορία του όσο είναι καιρός...
Εχουμε ένα εντονότατο προαίσθημα ότι θα έχει την τύχη τού Αλογοσκούφη...
Μιλάμε γιά πολύ έντονο...
Ξέρουμε , βασίζεται στή σχέση του με το αφεντικό...
Ακριβώς τό ίδιο λέμε και εμείς...

Διαβάζουμε στήν Ημερησία..
Για το θέμα των stage έκανε δηλώσεις και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος είπε πως είναι οριστική η απόφαση της κυβέρνησης για την κατάργηση τους στο δημόσιο τομέα, χαρακτηρίζοντάς τα "παράνομη διαδικασία" κατά τη διακυβέρνηση της ΝΔ.
"Δεν θα ανανεώσουμε τις συμβάσεις των stage", τόνισε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι για το ζήτημα θα υπάρξει ευρεία δημόσια διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους, μεταξύ των οποίων, όπως ανέφερε, μπορεί να είναι η ΓΣΕΕ, εκπρόσωποι εργαζόμενων με stage και η οικονομική επιτροπή.
Ερωτηθείς αν μπορούν να δικεδικήσουν τη μονιμοποίησή τους εκείνοι που είχαν 24μηνη σύμβαση, ο Γ. Πεταλωτής είπε ότι δεν έχει υπόψη του κάποιο νόμο που να μπορεί να θεμελιώνει δικαίωμα μονιμοποίησής τους.
Σε ερώτηση για το αν μπορούν όσοι έχουν συμπληρώσει τους 24 μήνες της σύμβασης να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με 50% μοριοδότηση, όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ο εκπρόσωπος είπε ότι "διαφωνήσαμε και ως αντιπολίτευση με το νόμο της ΝΔ και με ένα μεγάλο ποσοστό μοριοδότησης". Τόνισε δε ότι "θα αλλάξουμε τον νόμο".
Ερωτηθείς σχετικά, ο Γ. Πεταλωτής είπε ότι δεν υπάρχει καμία διαφωνία ανάμεσα στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, σχετικά με το ζήτημα, επισημαίνοντας ότι οι αποφάσεις είναι συλλογικές.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=19203139

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλυψε, άθελά του, την απάτη με το έλλειμμα.

Δείτε εδώ:

http://akatalliloteros.wordpress.com/2009/10/21/petalotis
Ο χρήστης tania είπε…
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ