Πάντως υπάρχει κόσμος πού εμπιστευόταν τήν ΝΔ κυρίως λόγω Καραμανλή...

Υπάρχουν κάποια πράγματα πού πρέπει να ξεκαθαριστούν...
Υπάρχει κόσμος πού εμπιστευόταν τήν ΝΔ λόγω Καραμανλή...

Δέν γνωρίζουμε πόσοι είναι αυτοί...
Μπορεί να είναι καί λίγοι, αμελητέοι...
Πάντως έτσι είναι....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπάμε τον Καραμανλη
Ο χρήστης vag είπε…
wolf,
ένας από αυτούς ήμουν εγώ. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, μεγαλύτερο πρόβλημα για τη ΝΔ ακόμα και από τη διαφορά των 10 μονάδων, είναι ότι μετά τον Καραμανλή υπάρχει το χάος. Πολύ δύσκολα κάποιος από τους δελφίνους μπορεί να συσπειρώσει τόσες δυνάμεις εντός της ΝΔ αλλά και στις παρυφές αυτής.
Μεταβατική θα ήταν η κυβέρνηση κάτω από άλλες συνθήκες (μικρή διαφορά). Όσο ρευστό και αν είναι το πολιτικό σκηνικό, φοβάμαι ότι το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει για πολλά χρόνια.
Καλή μας χώνεψη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύττα να δεις γουλφάκο....Κι εγώ Καραμανλή ψήφισα και το 2007 και στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Αλλά να ......μια Κυριακή ξύπνησα με τη τσίμπλα στα μάτια ....φόρεσα τη σαγιονάρα τη Mitsuko τη χλιδάτη ...και πήγα να αγοράσω μια Κυριακάτικη εφημερίδα κυρίως μήπως και πετύχω κανένα δυνατό DVD με Σταλόνε ή Ζαν Κλώντ Βαντάμ .Πήρα το Πρώτο Θέμα τελικά γιατί είχε Στήβεν Σήγκαλ ....κι εκεί που έσκιζα το νάυλον να βγάλω το DVD και να πετάξω την εφημερίδα σ ένα κάδο ανακύκλωσης χαρτιού ....τι διαβάζω στη πρώτη σελίδα :"ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ . Το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση Παπανδρέου στη Βουλή "......Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα τις 130 υπολοιπόμενες δόσεις του στεγαστικού δανείου μου που δεν μπορώ να αποπληρώσω τις 30.000 απο τις 6 πιστωτικές κάρτες μου που χρωστάω και από πρόγραμμα "Άρσης Βαρών" σε πρόγραμμα "Ολα σε Ενα" τα βολτάρω....τις 5000 που πήρα διακοποδάνειο και πήγα στο Μπαλί ......κι εκείνη την επιταγή των 200.000 που έδωσα πέρισυ στη Σέλμαν για να φτιάξω καναπέδες ,την οποία ανανέωσα το Μάρτιο αλλά οι καναπέδες δεν πουλήθηκαν κι έπιασαν σαράκι και η επιταγή λήγει 10 ΟκτώΜβρη.

Θυμήθηκα και τους μπράβους των εισπρακτικών εταιριών που με απειλούσαν ότι θα με πατήσει τραίνο αν δεν....

Περίμενα δυό μέρες και είδα ότι το δημοσίευμα δεν διεψεύδετο...

Δεν το πολυπίστευα ...αλλά ενοιωσα μέλος ενός πολυπληθούς γκρούπ που έχει εκλογική δύναμη.

Κι αν 1 στις 1000 το κάνει ?...αναρωτήθηκα .Διάβαζα κι εσένα ότι μέχρι το Μάρτιο θα ξαναέχουμε εκλογες ,οπότε είπα οτι το πρώτο νομοσχέδιο θα το φέρει το πολύ Νοέμβριο κι έτσι και με ξεγελάσει μαύρο φίδι που τον έφαγε τον Μάρτιο.

Έβγαλα λοιπόν και την 7 πιστωτική μου κάρτα ,ψωνισα μ αυτη τις τελευταίες δυο εβδομάδες και πήγα σήμερα και ψήφισα.

Το τι ψήφισα δεν στο λέω.Η ψήφος είναι μυστική.
Ο χρήστης john anast είπε…
Τελικά, η πίεση των ΜΜΕ είναι τόσο μεγκάλη. Φαντάσου ότι τώρα πάνε να μας πείσουν ότι ο ΓΑΠ κέρδισε ενώ δεν ήταν το αγαπημένο παιδί τω ΜΜΕ (Στ. Θεοδωράκης στο MEGA γύρω στις 10:00)
Και να το ξέρεις, θα μας πείσουν.
Κάτι πρέπει να γίνει. Αν ο Καραμανλής είχε το 1% της μηντιακής υποστήριξης που έχει τώρα ο ΓΑΠ, τότε το 2004 θα είχε πάνω από 10% διαφορά. Φαντάσου ας πούμε ο Καραμανλής να έλεγε για χαρισμα δανείων το 2004, τί θα γινόταν.
Κάτι πρέπει να γίνει.
Ο χρήστης fvasileiou είπε…
@john Anast
Σαν τι να γίνει;
Ο Πρόεδρος το είπε: στηριζόμουνα μόνο στη σχέση εμπιστοσύνης που είχα με τον πολίτη. Τα ΜΜΕ φρόντισαν να δηλητηριάσουν αυτή τη σχέση. Κι επειδή ο Καραμανλής είναι απολύτως καθαρός, άρχισαν να καθαρίζουν τους συνεργάτες του.

(Το γράφω απλοϊκά, συγχωρέστε με. Αλλά η αλήθεια δεν αναιρείται. Κι όπως είπε κι ο Πρόεδρος, κάποτε η αλήθεια θα αποκαλυφτεί και η ιστορία θα τον δικαιώσει...)