Ο Βενιζέλος αισθάνεται τόν κίνδυνο από έναν Γιώργο στό τιμόνι τής χώρας....

Ο Βενιζέλος είναι πατέρας...
Σου λέει καλά εμείς κουτσά - στραβά θα επιβιώσουμε απο μιά πρωθυπουργία Παπανδρέου όπου πχ ο Ραγκούσης και ο Παπακωνσταντίνου θα λύνουν και θα δένουν....
Τά παιδιά μας όμως?
Γιατί να τούς τύχει κάτι τέτοιο σέ αυτή την τρυφερή ηλικία?
Διαβάστε τις δηλώσεις Βενιζέλου ....

Την ανάγκη συλλογικής λειτουργίας της νέας κυβέρνησης εξέφρασε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Α' Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι το πρωθυπουγοκεντρικό μοντέλο επί Κ.Καραμανλή οδηγήθηκε σε ήττα.

«Ως προς τα θεσμικά χαρακτηριστικά της κυβέρνησης είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τις επιταγές του Συντάγματος και να διασφαλίσουμε την 'οριζόντια' και συλλογική λειτουργία της κυβέρνησης, γιατί μόνον έτσι μπορεί να δώσει κανείς απάντηση στα σύνθετα προβλήματα που καλούμαστε να διαχειριστούμε και τα οποία δε μπορούν να κατανεμηθούν ανάλογα με την 'κάθετη' κατανομή αρμοδιοτήτων σε υπουργεία», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο «Έθνος».

Και συνεχίζει: «Το πρωθυπουργοκεντρικό μοντέλο οδηγήθηκε επί των ημερών του κ.Καραμανλή σε απόλυτη παρακμή και ήττα, διότι ο μοναχικός πρωθυοπουργός που ακούει τις απόψεις των υπουργών του από την τηλεόραση οδηγείται σε απονενοημένα διαβήματα».

Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε τη βεβαίοτητά του ότι ο κ. Παπανδρέου «θα κάνει τις καλύτερες επιλογές για το τόπο, την παράταξη και τον ίδιο, γιατί προφανώς η επιτυχία της κυβέρνησης είναι επιτυχία του πρωθυπουργού, επιτυχία της παράταξης και όφελος για τον τόπο».
Newsroom ΔΟΛhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1057856&lngDtrID=244

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μηπως ετοιμαζεται για το Ζαπειο την αλλη Κυριακη;