Μέ τό βλέμμα στραμμένο στόν εξάμηνο πόλεμο πού έρχεται αποφασίζει ο Καραμανλής...

Η 4η Οκτωβρίου θα είναι η πρώτη μάχη ενός εξάμηνου πολέμου στό τέλος τού οποίου θα γνωρίζουμε τον πραγματικό νικητή της αναμέτρησης...
Ο Καραμανλής αποφασίζει με το βλέμμα στραμμένο στόν εξάμηνο αυτόν πόλεμο...
Είναι σαφές ότι βασικοί συνομιλητές τού Καραμανλή είναι οι Λούλης, Αντώναρος, Σουφλιάς, Αγγέλου...

Εκ πρώτης όψεως αυτό ηχεί κάπως περίεργο...
Θα περίμενε κανείς να εμπιστεύεται μόνο τούς "δικούς" του...
Φαίνεται όμως ότι στούς πολέμους χρειάζεσαι καί συμμάχους...
Φαίνεται ότι επιλέγει κάποιες συμμαχίες ακόμα και θυσιάζοντας κάποιους "δικούς" του πού εναντιώνονται σέ αυτές...
Ο Καραμανλής δέν θέλει να πάει στόν πόλεμο για να πεθάνει ηρωικά με τούς "δικούς" του..
Θέλει να κερδίσει τον πόλεμο...
Είναι σαφές ότι πολλές αποφάσεις τίς παίρνει "δεδομένων τών συνθηκών"...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Kαλα σοβαρολογειτε;μα που ζεις.
Η ΝΔ χρεωκοπησε και θα μεινει τουλαχιστον 10ετια εκτος εξουσιας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειναι απιστευτο που εξακολουθεις να βλεπεις ως μεγα πολιτικο ενα ανθρωπακι που το εχουν παρει ολοι στο ψιλο.
http://taxalia.blogspot.com/2009/09/blog-post_4845.html
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εγω διαφωνω με τον wolf. πιστευω οτι ο καραμανλης δε θα κανει κινηση τον Μαρτιο αν χασει τωρα. θελει οταν θα ξαναεκλεγει να κανει χαλαρα 2 4ετιες. ακομα κι αν κερδισει τον μαρτιο μεχρι το τελος της τετραετιας και με βενιζελο αντιπαλο το πιο πιθανο ειναι να χασει. σε 2-3 χρονια ο λαος θα τον παρακαλαει τον καραμανλη να γινει πρωθυπουργος. ο γαπ θα κανει παραχωρησεις στα εθνικα θεματα γιατι χρωσταει στους αμερικανους, και θα διαλυσει την οικονομια γιατι χρωσταει σε εργολαβους και συνδικαλιστες εν μεσω μαλιστα οικονομικης κρισης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.08 τη lady gaga τι την έχεις?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Κοντός έμεινε μέσα αν και αυτός ξεκίνησε το θέμα με την Βιστωνίδα

Έμεινε μέσα ο Αλ.Κοντός και ο Β.Μπασιάκος την ίδια ώρα που κόπηκαν οι υπόλοιποι που σχετίζονταν με τον Βατοπαίδι. Θυμάστε που σας είπαμε ότι ο υπουργός που είχε ΑΜΕΣΗ σχέση με το θέμα του Βατοπαιδίου ήταν ο Αλ.Κοντός αφού αυτός ζήτησε να γίνει η ανταλλαγή στην Βιστωνίδα λόγω εντοπιότητας!

Προφανώς για την κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα Βατοπαιδίου όταν αφήνει μέσα τον άνθρωπο που ζήτησε την ανταλλαγή. Και να που έμεινε μέσα ο Κοντός. Όσο για τον Μπασιάκο έχει την ευθύνη και για τις χαμένες κότες - γαλοπούλες τότε με την γρίπη των πουλερικών.
Μην τα ξεχνάμε. Άρα ξέρουν πολλά και οι δύο τους...

Όσο για τον Σάββα Τσιτουρόιδη τα έβαλε με τον Γ.Σουφλιά που είναι ο ...πρωθυπουργός οπότε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ"...

ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ...
Απορία ψηφοφόρου της Νέας Δημοκρατίας:
Ο Μαγγίνας είχε μόνο ένα αυθαίρετο και αυτό ημι-νόμιμο.
Ο Σουφλιάς δυο καρα-αυθαίρετα εντελώς παράνομα.
Ο πρώτος γιατί είναι έξω από τη Βουλή και ο δεύτερος μέσα και στο Επικρατείας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8/3/2006


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία ανταλλαγής μεταξύ Κ.Ε.Δ. (Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου) και της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου έκτασης 25.000 στρεμμάτων των Νομών Ροδόπης και Ξάνθης με ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ.
Ύστερα από την παραπάνω ρύθμιση παραμένουν δικαιούχοι οι καλλιεργητές στις ίδιες εκτάσεις των Νομών Ροδόπης και Ξάνθης και δεν διαταράσσεται το καθεστώς που ισχύει εδώ και 60 περίπου χρόνια.
Με τον τρόπο αυτό και μετά από ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ δόθηκε λύση σε ένα από τα σημαντικότερα θέματα που αφορούσαν τους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης και απετέλεσαν αιτίακοινωνικής έντασης στην περιοχή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σάββας Τσιτουρίδης

«Η απόφαση αποκλεισμού μου από τα ψηφοδέλτια της Νέας δημοκρατίας είναι μία ανήθικη πολιτικά απόφαση αυτών που φαίνεται να κάνουν κουμάντο σήμερα στην Ρηγίλλης και στο Μαξίμου.
Η απόφαση αυτή, πριν απ’ όλα, παραβιάζει μία βασική αρχή μίας πολιτείας δικαίου. Αυτή που επιβάλει ώστε ο καθένας να κρίνεται από την αποδεδειγμένη αλήθεια και μόνο απ’ αυτήν. Και κανείς δεν μπορεί να συκοφαντείται, να απαξιώνεται και να ευτελίζεται αυθαίρετα από κρυπτόμενες εξουσίες για επικοινωνιακούς λόγους ή για να χρησιμοποιηθεί, για μία ακόμη φορά, ως σωσίβιο στην προσπάθεια αποτυχημένων και διαπλεκομένων να διασωθούν.
Στο παρελθόν, όταν και πάλι σήκωσα τον σταυρό άλλων, προέταξα την ανάγκη της συντεταγμένης πορείας και σιώπησα. Τώρα δεν θα κάνω το ίδιο. Το οφείλω στους γονείς μου. Το οφείλω στα παιδιά μου. Πρώτιστα όμως το οφείλω σ’ αυτούς που με πιστεύουν, είναι υπερήφανοι για μένα σε όλη την Ελλάδα και με εξέλεξαν και το 2007 στο Κιλκίς, κλείνοντας τα αυτιά τους στη λάσπη και στη συκοφαντία και εκείνης της εποχής.
Από τότε έως και σήμερα υπηρέτησα συντεταγμένα και με ευθύνη την παράταξη και στήριξα με όλες τις δυνάμεις μου τις κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή.
Η απαράδεκτη απόφαση αποκλεισμού είναι προσβλητική για αυτούς που με τίμησαν το 2007. Στημένες και ιδιοτελείς δημοσκοπήσεις επαγγελματιών μυστικοσυμβούλων και σταλινικές πρακτικές αποκεφαλισμού διαφωνούντων με τους εκλεκτούς της διαπλοκής, δεν μπορούν να υποκαθιστούν την κρίση των πολιτών.
Είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω. Για το πλαίσιο και τη βάση της περαιτέρω πολιτικής πορείας μου θα μιλήσω στις επόμενες ημέρες.
Θέλω να διαβεβαιώσω στους φίλους μου και σε όσους με πιστεύουν ότι δεν θα κάνω το χατίρι σε κανένα να καθίσω στο σπίτι μου. Οι αρχές, οι ιδέες, οι αξίες και η φλόγα που μας οδήγησαν στον ριζοσπαστισμό του 1997 και αποτέλεσαν την βάση για αντίσταση σ’ αυτούς που θέλουν να διαφεντεύουν τον τόπο εξωθεσμικά, θα είναι και πάλι ο δρόμος για πολλούς από εμάς. Δύσκολος και ανηφορικός δρόμος. Αλλά πιο αναγκαίος από ποτέ.»
Ο χρήστης ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε…
Γιατί δεν αναφέρει κανείς σας την απόφαση της 12ης Ιουλίου 2009 με την οποία το Δικαστήριο Ξάνθης ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ για το θέμα της λίμνης Βιστωνίδας; Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ερώτηση: Η κα Τάνια Ιακωβίδου που μπαίνει υποψήφια της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής είναι η κουμπάρα του Γ.Καρατζαφέρη;