Απίστευτο. Ακούγεται ότι χάκερς εξωγήινοι έχουν μπεί καί έχουν χακέψει καί τούς εγκεφάλους (τούς κανονικούς όχι τα κομπιούτερς) τών ΓΑΠικών ....


Εντονότατα διακινείται τις τελευταίες ώρες η πληροφορία ότι χάκερς εξωγήινοι με τεχνολογίες πού δέν έχουν ακόμα ανακαλυφθεί απο το ανθρώπινο είδος έχουν χακέψει τόν εγκέφαλο (τόν κανονικό όχι το κομπιούτερ) τής στενής ηγετικής ομάδας τού συστήματος Παπανδρέου καί κάποιοι μάλιστα μιλάνε και για τον ίδιο τον Γιώργο προσωπικά...

Ετσι εξάλλου εξηγούνται πολλές δηλώσεις πού γίνονται τελευταία απο το ΠΑΣΟΚ (πχ οικονομικό προγραμμα, αυξήσεις πού δίνονται κλπ) και πού εκ πρώτης όψεως φαίνονται (και είναι) κουλές για εμάς τούς κανονικούς γήινους πολιτισμούς...
Ολα δείχνουν ότι μέσα στούς ΓΑΠικούς (καί πιθανότατα και στόν ίδιο τον αρχηγό τους) υπάρχουν και δρούν άλιενς πού έχουν όμως πάρει τή μορφή και τη φωνή τους (γιαυτό αγριεύονται τα σκυλιά)....
Φαίνεται δηλαδή ότι μετά τήν πολύ πολύ πειστική εξήγηση πού δόθηκε για την περίπτωση τού σάιτ τής Λούκας το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται καί όλα πλέον δείχνουν να εξηγούνται...
Φαίνεται ότι υπάρχει η θεωρία τών συγκοινωνούντων δοχείων και όλα έχουν μιά κοινή αφετηρία...
Εξωγήινοι χάκερς συνωμοτούν και προβοκάρουν το ΠΑΣΟΚ...
Στίς έρευνες συμμετέχει οι ομάδα τού FBI πού διερευνούσε παλιότερα τούς φακέλλους Χ (X-files)...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες έλεγαν οι παλιοί.
Κάτι θα ήξεραν και αυτοί.
Ενόψη των εκλογών θέλω να θυμίσω ότι η διεθνής οικονομία είναι βαριά, πολύ βαριά, άρρωστη και καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό συνεχώς.
Η κρίση στην αρχή ήταν credit crunch (δηλαδή έλλειψη πίστωσης) και ήλθε απότομα και γιαυτό υποφέρουν συγχρόνως όλες οι χώρες και όλοι οι κλάδοι των οικονομιών, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.
Τώρα που έριξαν δημόσιο χρήμα οι κυβερνήσεις σώθηκαν οι ναυαγοί από τον πνιγμό αλλά δεν έχει έλθει ακόμη άλλο πλοίο για να σώσει τους ναυαγούς.
Οι τράπεζες δεν δανείζουν πιά λεφτά τόσο εύκολα όσο παλιά γιατί ξέρουν ότι έρχονται δύσκολες μέρες γιαυτές. Ξέρουν ότι δεν θα πάρουν τα λεφτά τους από πολλά από τα δάνεια που έχουν δώσει, τόσο προς ιδιώτες (που χάνουν τη δουλειά τους) όσο και επιχειρήσεις (που πτωχεύουν). Όλοι ξέρουμε ότι χωρίς τράπεζες δεν υπάρχει οικονομική δραστηριότητα, γιαυτό οι κυβερνήσεις μειώνουν το κόστος χρήματος για να μειώσουν τις πτωχεύσεις και άρα την ανεργία.
Το φαινόμενο άρχισε τον Οκτώβριο του 2007 με τα προβλήματα της Bear Sterns και σιγά σιγά άρχισε να αναδύεται και να αποτιμάται η σοβαρότητά του σε όλο τον κόσμο.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ.
Στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν ως εξής:
Η δημοσιονομική κατάσταση που άφησε ο Σημίτης το 2004 ήταν πολύ πιό τραγική από όσο όλοι νομίζαμε. Ξέραμε ότι είχει πέσει μαγείρεμα αλλά ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ δεν είχε ματαγίνει.
Ο Αλογοσκούφης προσπάθησε να εξορθολογίσει να δημόσια οικονομικά (μείωση δημόσιας σπατάλης, αύξηση των ιδιωτικοποιήσεων, μείωση των ελλειμμάτων) και το πέτυχε, σε μεγάλο βαθμό. Απέτυχε σε δύο τομείς: στο φοροεισπρακτικό μηχανισμό και στην καταπολέμηση των ολιγοπωλίων (δηλαδή της ακρίβειας).
Φίλοι πασόκοι λέτε ότι η ΝΔ άφησε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, αλλά μέσω της υπεραπλούστευσής σας γίνεστε άδικοι.
Εάν μπορώ να ποσοτικοποιήσω παραστατικά την εξέλιξη τα τελευταία χρόνια θα έλεγα ότι εάν το 2004 ήμασταν 10 βήματα πίσω από το μέσο όρο της Ε.Ε. επί πενταετίας Αλογοσκούφη βρεθήκαμε 5 βήματα πίσω, μια σαφής βελτίωση. Αλλά ακόμη πίσω από το μέσο όρο, σε αυτό έχετε δίκιο, αλλά θαύματα δεν γίνονται με τα οικονομικά.
Το μεγάλο πρόβλημα των Ελλήνων Υπουργών Οικονομίας ήταν είναι και θα είναι το χρέος που μας δημιουργεί μόνιμο βραχνά κάθε μήνα.
Είναι πολλοί μα πάρα πολλοί οι τόκοι από τα παλιά δάνεια.
Υπολογίζω ότι θα πάρει τουλάχιστον μιά δεκαετία ακόμη για να ανασάνουμε, διότι σε σύγκριση με την παραγωγική δυναμικότητα της χώρας το χρέος είναι πολύ μεγάλο (% στο ΑΕΠ).
Για να καταλάβουμε το μέγεθος έχουμε (σαν απόλυτο νούμερο) μεγαλύτερο χρέος από την Τουρκία των 70 εκατομμυρίων κατοίκων.
Θα συνιστούσα στο ΓΑΠ να είναι πιο προσεκτικός όταν τάζει λαγούς με πετραχήλια, γιατί όπως λέει ο σοφός λαός, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
wolf,τι γίνεται με τους Hack4Fame? Έχει πολιτικές προεκτάσεις το θέμα? Δεν έχω παρακολουθήσει τα γεγονότα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μα το πασοκ δεν το ενδιαφερει αν θα εκτιναχθει το χρεος 'η το ελλειμμα!!αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να ερθουν στην εξουσια εστω κι για μια μερα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
diathetoun ki egkefalo?