Η Τζινα, ο Τακης και οι αναζωπυρωσεις!!!


Είναι τραγικο το θεαμα της καιομενης Βορειο Ανατολικης Αττικης αλλα και ολη την Ελλαδα.
Είναι αστειο εως ηλιθιο να υποστηριζουν οι ανευθυνο-υπευθυνοι και οι στρατευμενοι πασης ιδεοληψιας τοσο προθυμοι να φανουν αυες τις στιγμες στο γυαλι, ότι ,
οι πυρκαιες :

Στην Ανθουσα , στην Ροδοπολη στα Χυτα Γραματικου, στον Βαρναβα, στη Λιμνη Μαραθωνα. Στο Μουνδρο Λημνου, στο Καλετζι Βοιωτιας, Στην Καρυστο, στην Σκυρο, στην Ζακυνθο, στον Αγιο Στεφανο, στις Ταβερνες της Παρνηθος στις αρχαιες Πλαταιες, στοι ελικοδρομιο της βασεως πολεμικου Ναυτικου στον Μαραθωνα , στις εγκαταστασεις φυσικου αεριου στην Σταματα, στις περιοχές Μαργιές, Βολίμες και Αναφωνήτρια στη Ζακυνθο, στο φραγμα του Μαρθωνα..στην Ραπεντωσα,

· Που ξεσπασαν περιπου ταυτοχρονως και την καταληλη στιγμη όταν η η εντασι και η διαρκεια των ανεμων ηταν, είναι ανικητο φυσικο φαινομενο αυτης της εποχης.

Ότι είναι αν είναι δυνατον, οι πυρκαιρες αυτές να αποτελουν συντονισμενη δρασι των οικοπεδοφαγων, των καπιταλιστων που « τρωνε τα τελευταια φιλετα» και ολων αυτων των ηλιθιοτητων και σπαραξικαρδιων δηλωσεων που εγινα και συνεχιζουν να γινονται..

Ως και εάν ειμεθα παντελως ηλιθιοι και δεν διακρινουμε με στοιχειωδη λογικη ποιοι εχουν οφελος και τι επιδιωκεται με τον πληρη αφανισμο του δασικου πλουτου της Ελλαδος , Τον αποσυντονισμο και εξευτελισμο του ελληνικου κρατους, την ημιαγρια καταστασι πανικου που καταλαμβανει και εξαγριωνει τους Ελληνες μπροστα σα υτη την ανικητη αδηφαγο λαιλαπα

Ή τι να πουμε για τις λαικιστικες κραυγες της Κατινας και του Μπαμπη ότι «αυτοι που εχασαν τις περιουσιες τους και τα σπιτια τους είναι πλουσιοιο και θα τα ξανακανουν..»

Όπως ακριβως ελεγαν τα λαικιστικα φερεφωνα στον σεισμο της Παρνηθας, για τους κατεστραμμενους αστεγους των Θρακομακεδονων..

Ενοχοι γι αυτή την τραγικη ανεπανορθωτη ολικη κατατστροφη δεν είναι μονο οι ανικανοι που κυβερνουν, και οι τουλαχιστον εξ ισου ανικανοι που δεν κυβερνουν αλλα αντιπολιτευονται για να αντιπολιτευονται ( δεν αναφερομαι στα εθνοπροδοτικα κομμουνιστικα κομματα διοτι δεν ενδιαφερονατι παρα μονο για την ωφελεεια των ως εκ της καταστροφης της Ελλαδος διαρκως διαχρονικα και με αξιοζηλευτο επαγγελματισμο)

Ενοχοι ειμεθα ολοι μας διοτι δεν επιβαλλαμε με την πειθω μας και την νομιμη επιμονη μας, την μοναδικη αξιοπιστη λυσι που επανειλημμενως εχει προταθει από υπευθυνους αξιωματικους και στελέχη

Με εμπειρια στην προληψι , εφ οσον η καταστολη ειναι περιπου αδυνατη!!!

Δηλαδη Της φυλαξεως των δασων κατα τους θερινους μηνας από τον Ελληνικο στρατο.

Όμως αυτή η προτασις γεμιζει σπυρακια αναφυλαξιας ολους τους δημοκρατουρες καο προοδευτικουρες, ολους τους «ιστορικους και εκπαιδευτικους» των Μεσων Εξαπατησεως . Τρομο σε ολους τους πολιτικους που δεν δεχονται ο στρατος να βγη ουτε στα δσαη μην τυχον φανη η δικη τους η γυμνια .
Ενοχοι ειμεθα τελος, γιατι επιτρεψαμε, η λογικη και η κρισι μας να γινη πρωτα αυτη πυραναλωμα τοσα χρονια στην αναισθησια την αδιαφορια την ευζωια την απατη την ρεμουλα, παρασυρομενοι απο την παντελη ανυπαρξια, ολοκληρωτικη απουσια πνευματικης και ηθικης ηγεσιας..Ταγων, που εχουν γινει βατραχοι...
ΙΑΣΩΝ
Εκ βαθους καρδιας ευχαριστουμε τους ανωνυμους πυροσβεστες, τους αξιωματικους τους, τους εθελοντες που προσπαθουν να περιορισουν την Καταστροφη.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγήκαν όλοι οι υποκριτές ντεμέκ ευαίσθητοι αριστεροί να κάνουν ότι σκάσανε από τη στενοχώρια τους για τη φωτιά.
Όλοι οι εκδότες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, μαζί με τους πράσινους μεγαλοκαρχαρίες και υποτακτικούς πασόκους βουλευτές είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ μουτρωμένοι γιατί κάηκαν τα δέντρα γύρω από τις πισίνες τους και τα αποθηκάκια με τα εργαλεία του κτήματός τους.
Σε λίγο θα συμπληρωθεί και το σετάκι όταν εμφανισθεί ο Τρεμόπουλος με τον Αλαβάνο να λένε το γνωστό ποιηματάκι πάλι.
Μη στενοχωριέστε κύριοι, δάσκαλοι της υποκρισίας και καθηγητές της λαμογιάς.
Όταν εκλεγεί ο Γιωργάκης θα σας αποζημιώσει όλους, να μην έχετε καμια αμφιβολία.
Αλλοίμονο, είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
φιλε μου συμεριζομαι το πονο και την οργη σας καθωσ ακομα συμφωνω σε αυτα ποθ προαναφερθικαν αλλα ας μην ξεχνουμε οτι χαθηκαι σχεδον ολο το φυσικο τοπιο και μιλοθμε και για οικολογικη καταστροφη.Αναμφιβολα ολοι ελληνεσ θα στεναχωρεθικαν ειτε εχασαν κατι ειτε οχι .