Στελέχη του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ έπαιρναν και απειλούσαν όσους άνοιγαν τό σπίτι τους στόν Ρουσόπουλο....

............Ο κ. Ρουσόπουλος είχε ξεκινήσει επαφές με πολίτες της Περιφέρειας Αττικής από το Πάσχα, αποφεύγοντας όμως τις ανοιχτές συγκεντρώσεις και επιλέγοντας τις μικρές συγκεντρώσεις σε σπίτια. Οπως διαπίστωσε, αμέσως ύστερα από κάθε τέτοια συνάντηση στελέχη του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ έπαιρναν και απειλούσαν τους οικοδεσπότες, με αποτέλεσμα πλέον πολλοί να διστάζουν να ανοίξουν το σπίτι τους στον πρώην υπουργό.
Προχθές το απόγευμα έγραψε την επιστολή στον Πρωθυπουργό και την έστειλε χθες το πρωί, χωρίς να ενημερώσει κανέναν προηγουμένως, ούτε τους πρώην συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Από τις 23 Οκτωβρίου που υπέβαλε την παραίτησή του ως σήμερα ο κ. Ρουσόπουλος συναντήθηκε μόνο μία φορά με τον Πρωθυπουργό, ενώ η τηλεφωνική επικοινωνία τους ήταν σπανιότατη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση αυτή ο κ. Καραμανλής τού είπε ότι έχει κάθε δικαίωμα να είναι υποψήφιος και ότι δεν πρόκειται να του το στερήσει. Ωστόσο το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα βαρύ και δεν είχε καμία σχέση με τις αμέτρητες προηγούμενες συναντήσεις που είχαν οι δυο τους στα οκτώ χρόνια της συνεργασίας τους.
Ο κ. Καραμανλής και οι συνεργάτες απέφυγαν χθες κάθε σχόλιο για την επιστολή Ρουσόπουλου, επισημαίνοντας απλώς ότι «η απόφασή του είναι σεβαστή».........http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artId=261543&dt=13/06/2009
ΣΣ Φυσικά τό ερώτημα είναι ποιός "έβαζε" τά στελέχη αυτά να παίρνουν και να απειλούν...
Η μάλλον ποιός έδινε τό οκ σέ αυτούς πού "έβαζαν" κλπ κλπ
Διότι τέτοιες αποφάσεις - λογικά - δέν τις παίρνουν πχ υφυπουργοί....
Η απάντηση σέ αυτό τό ερώτημα όμως είναι πάρα πολύ δύσκολη...

Σχόλια