Βγήκε πρίν απο λίγο η απόφαση. Στή φυλακή η σύζυγος καί η μεγαλύτερη κόρη τού Καραβέλα....


Στη 1.45 το βράδυ με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η σύζυγος του Χρήστου Καραβέλα και η μεγαλύτερη από τις κόρες του η οποία ήρθε από το Παρίσι για να απολογηθεί κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενες.
Με περιπολικό της Ασφάλειας οδηγήθηκαν στο Μεταγωγών για να πάρουν σήμερα το δρόμο για τι φυλακές Κορυδαλλού. Στις άλλες δυο κόρες το Χρ. Καραβέλα επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι :
*χρηματική εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ για την καθεμία, ποσό που θα πρέπει να έχει καταβληθεί σε μετρητά μέχρι την επόμενη Δευτέρα, διαφορετικά θα οδηγηθούν και αυτές στη φυλακή.
*απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση 3 φορές το μήνα στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Ο συνήγορος τους Γ. Μαρκουλάκος στην ερώτηση με τι σκεπτικό κρίθηκαν οι δυο προσωρινά κρατούμενες απάντησε χαρακτηριστικά : “Γιατί σκεπτικό μιλάτε, εδώ πρόκειται για παιδομάζωμα. Ζούμε μια κρίσιμη δικαστική περίοδο και όλοι θα κριθούμε από το αλάνθαστο κριτήριο του κόσμου. Δεν γνώριζαν τίποτα για τους λογαριασμούς τα παιδιά, δεν υπάρχουν υπογραφές τους πουθενά”.
Επισήμανε, μάλιστα, ότι με δεδομένο το πάγωμα με δικαστική απόφαση όλων των λογαριασμών της οικογένειας δεν είναι εύκολο να βρεθούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ και άρα είναι πολύ πιθανό και οι άλλες δυο κόρες του Χρ. Καραβέλα να οδηγηθούν στη φυλακή.http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=50563

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ, Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΟΜΑΣ.

Ο άνθρωπος αέρας.

Είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στη σκανδαλάρα Ζίμενς που έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε 6,5 εκατομμύρια ευρω (περίπου 2,5 δισεκατομμύρια δρχ) μίζα.

Είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στη σκανδαλάρα Ζίμενς που δεν αναφέρει κανείς το όνομά του ούτε στα κανάλια ούτε στις εφημερίδες.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

Σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Ένας γνήσιος φαντομάς.

Και ο λόγος;

Απλά πράγματα, είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη και σύμβουλός του εδώ και δεκαετίες.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Προφανώς ο κύριος νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο.

Φίλοι οπαδοί του πασόκ, με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε να μην παραπονιέστε που οι αντίπαλοί ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Τα συμπαθή τετράποδα είναι καλά και αγαθά ζωάκια που έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό.

Πάνε όπου τα στέλνει ο τσοπάνης (τα κανάλια και οι εφημερίδες).

Έχουν μηδαμινή κρίση και μηδαμινή μνήμη.

Είναι ανεγκέφαλα.

Καλημέρα σας λοιπόν και μπέεεε ……..