Όλο το Χόλιγουντ θά είναι στη Μύκονο γιά διήμερο πάρτυ στίς 17 καί 18 Ιουλίου...

Η Μύκονος σίγουρα είναι πολύ γνωστός προορισμός παγκοσμίως. Οι διάσημοι αλλά κι εκείνοι που θέλουν να περάσουν διακοπές σε ξέφρενους ρυθμούς επιλέγουν το νησί των Ανέμων χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάπως έτσι το ερωτεύτηκε και ο μεγαλοεπιχειρηματίας εκ Λονδίνου Φρέντι Άτσον, αφού το περσινό καλοκαίρι εκεί του έμεινε αξέχαστο!
Έτσι, λοιπόν, μετά την επιστροφή του στο Λονδίνο το σκέφτηκε καλά και αποφάσισε να μοιραστεί τις ομορφιές και τις διασκεδάσεις του νησιού με τους καλούς του φίλους, ανάμεσά τους άνθρωποι του διεθνούς jet set και Χολιγουντιανοί αστέρες.

Το διήμερο 17 και 18 Ιουλίου το νησί θα κατακλυστεί από ξεχωριστές προσωπικότητες, που θα καταφθάσουν εκεί με όλα τα μέσα - κότερα, σκάφη και πολυτελείς θαλαμηγούς -, αφού το πάρτι θα είναι εκεί!

Η Πάρις Χίλτον, ο Ορλάντο Μπλουμ, ο Τζουντ Λο, η Νίκι Χίλτον με το αγόρι της, ο Ρικάρντο Τίσι του οίκου Givenchy, αλλά και πολλοί ακόμα celebrities και μεγιστάνες του εξωτερικού θα δώσουν ραντεβού στο νησί των Ανέμων και θα βολτάρουν στα γραφικά σοκάκια του, ενώ θα διασκεδάσουν ξέφρενα σε δύο από τα πιο γνωστά κλαμπ. Συγκεκριμένα, το πάρτι του μεγαλοεπιχειρηματία Φρέντι Άτσον θα ξεκινήσει από το «Remezzo», που εκείνο το βράδυ θα είναι αυστηρά prive και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του θα μπορούν να διασκεδάσουν με μεγαλύτερη άνεση, χωρίς αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.
Τη δεύτερη μέρα η παραλία της Ψαρρούς και το «Nammos» θα διαμορφωθούν ειδικά για να υποδεχτούν τους καλεσμένους του Άγγλου μεγιστάνα. Η διοργάνωση του πάρτι θα έχει ελληνικό χρώμα και για έναν ακόμα λόγο, αφού για την πραγματοποίησή του βοήθησε και μια Ελληνίδα. Ο λόγος για τη Νάντια Κάρβελη, που γνωρίστηκε με το μεγαλοεπιχειρηματία κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού της ταξιδιού στο Λονδίνο, έγιναν φίλοι και, όταν εκείνος ζήτησε τη βοήθειά της, του την έδωσε πολύ πρόθυμα.
Το δίλημμα του Πάρη
Ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους του Φρέντι Άτσον είναι και ο Πάρης Κασιδόκωστας, και μάλιστα η πρόσκληση έχει ήδη σταλεί στο νεαρό Κροίσο. Ωστόσο, ο Πάρης δεν έχει απαντήσει ακόμα για το αν θα παραβρεθεί, αφού το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Ο λόγος δεν είναι ότι δεν του αρέσει η Μύκονος ή τα πάρτι, αλλά το γεγονός ότι εκεί θα βρίσκεται και η πρώην αγαπημένη του Πάρις Χίλτον, με την οποία θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στη Μύκονο μετά την επίσκεψή τους στο νησί την εποχή που ήταν ζευγάρι, και ο νεαρός επιχειρηματίας δεν θα ήθελε να ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν.http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&tag=10222&pubid=2965626

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.
ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΑΣΕ ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ.
ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤA