Παυλίδης: «θα παραιτηθώ σε κάποια άλλη ζωή». (χορεύει στό ταψί μιά ολόκληρη παράταξη)...


Η αβουλία καί η έλλειψη σθένους τής ΝΔ οδήγησε τά πράγματα εδώ....
Ο Παυλίδης δηλώνει ξεκάθαρα ότι δέν θα παραιτηθεί νιώθει δικαιωμένος απο τή Βουλή καί λέει ότι οι συμπολίτες του στά νησιά είναι υπέρ του...
Φυσικά έτσι είναι...
Ο κόσμος εκεί τόν αισθάνεται σάν τον δικό του άνθρωπο...
Μπορεί και να έχει δίκιο απο τη μεριά του ο κόσμος....
Εξυπηρετήσεις και καλές προσωπικές επαφές έφεραν αυτό το κλίμα...
Επίσης ο τρόπος οργάνωσης τού κόμματος πού είναι η οργάνωση της δεκαετίας τού 60....
Για τούς κατοίκους εκεί ΝΔ είναι ο Παυλίδης...
35 χρόνια...
Δέν υπήρχε κόμμα...
Υπήρχε Παυλίδης....
Τό κόμμα ήταν ο Παυλίδης...
Ενα κόμμα με οργάνωση, νοοτροπία καί δομή δεκαετίας 60...
Τέλειος ο Τέλης...

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Την οργή της Ρηγίλλης προκαλεί η εμμονή του Αριστοτέλη Παυλίδη να μην παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα. Οι πληροφορίες του ΕΤ, που φέρουν τον πρώην υπουργό να δηλώνει σε συνεργάτες του ότι «θα παραιτηθώ σε κάποια άλλη ζωή», προκάλεσαν την οξεία αντίδραση του γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος σε δήλωσή του, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για «αποδοκιμασία» του τέως υπουργού.

Ο κ. Ζαγορίτης δήλωσε: «Αλλο το νομικό και άλλο το πολιτικό. Αλλο η νομική προσέγγιση και ο έλεγχος των στοιχείων από τη Βουλή –και μάλιστα από ποινική άποψη– και άλλο η πολιτική προσέγγιση και η αποδοκιμασία λάθος και αποκλινουσών συμπεριφορών από τον κόσμο και τους πολιτικούς. Βεβαίως, σεβόμαστε την άποψη του κόσμου».

Η αποδοκιμασία Ζαγορίτη, πάντως, δεν φαίνεται να πτοεί τον κ. Παυλίδη. Χθες ο πρώην υπουργός Αιγαίου βρέθηκε στο Στρασβούργο (από όπου επέστρεψε το απόγευμα) με την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής για τη Μέση Ανατολή, ήταν όμως σε ανοιχτή γραμμή με το πολιτικό του γραφείο στη Ρόδο, καθώς σήμερα θα επισκεφθεί τη Σύμη και θα παραστεί στη μεγάλη επετειακή γιορτή του νησιού, όπως είχε προαναγγείλει και από το βήμα της Βουλής χρησιμοποιώντας τις έννοιες «ένωσις και ελευθερία». Στο επιτελείο του κ. Παυλίδη δεν κρύβεται η ενόχληση για την πίεση που ασκείται από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στον ίδιο να παραιτηθεί, αλλά και για την απάντηση που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, σχετικά με τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών, ότι το θέμα δεν είναι επίκαιρο.

«Ρωτήστε τους πολίτες της Ρόδου και της Δωδεκανήσου» είναι η απάντηση που στέλνουν οι συνεργάτες του πρώην υπουργού σημειώνοντας ότι ο κ. Παυλίδης και θα μπει στα ψηφοδέλτια και θα βγει πρώτος. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι έχουν λάβει χιλιάδες τηλεφωνήματα συμπαράστασης όχι μόνο από ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας αλλά και άλλων κομμάτων, συμπληρώνοντας ότι ο κ. Παυλίδης έχει προσωπικές ψήφους από όλο το πολιτικό φάσμα.

Το κλίμα στη Ρόδο είναι σαφώς υπέρ του πρώην υπουργού, όπως προκύπτει από τις συναντήσεις που είχε ο ΕΤ με πολίτες και κομματικά στελέχη του νησιού. Λένε ότι είναι «από τους λίγους που ενδιαφέρονται για το νομό τους» και τονίζουν ότι «με την απόφαση της Βουλής δικαιώθηκε». Οι συνεργάτες του κ. Παυλίδη αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να μεταβεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της Ν.Δ. Στη χθεσινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, πάντως, το θέμα Παυλίδη δεν συζητήθηκε, με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά να δηλώνει πως η λέξη «Παυλίδης» δεν ακούστηκε καν.


Της απεσταλμένης μας στη Ρόδο, Κατερίνας Κατσαβού

Ελεύθερος Τύποςhttp://www.e-tipos.com/newsitem?id=88473
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Νεα Δημοκρατια ειναι κοινοβουλευτικο κομμα.Μπορει αυτο να μην αρεσει σε πολλους.Μπορει τελευταια να εχει αντιγραψει την οργανωση των αριστερων κομματων με κεντρικες επιτροπες,νεολαιες,συνδικαλιστες ΔΑΚΕ και τα παρομοια αλλα η νοοτροπια και η ψυχοσυνθεση του ψηφοφορου της απεχθανεται "μαζικες" οργανωσεις και ισντρουχτορες.Ψηφιζει με τα δικα του κριτηρια τον ανθρωπο που θελει να δει στη Βουλη και αν νομζουν μερικοι οτι θα το κανουν ΚΚΕ και καποια επιτροπή θα αποφασιζει ποιος θα ειναι και ποιος δεν θα ειναι βουλευτης ειναι πολυ γελασμενοι.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο Ιθαγενής

και γιατί να παραιτηθεί ο κ Παυλίδης?
Η υπόθεση ήταν γνωστή πριν από τις εκλογές του 2007.
Ας μην τον είχαν βάλει στις λίστες...
ή μήπως παραιτήθηκαν κ Ζαγορίτη:

ο νόμιμος και ηθικός
ο αναψυκτήριος
ο λαθρεπιβάτης της παράταξης
κλπ
Επειδή λοιπόν οι δεξιοί έχουμε και μυαλό και κρίση και δυστυχώς την κατάρα να θυμόμαστε και επειδή δεν είναι Εθνικές εκλογές και το μήνυμα θα πρέπει να το νιώσετε για να αισθανθείτε πως αισθάνεται η βάση του κόμματος που την θυμάστε 40 ημέρες πριν τις εκλογές:

-κανένας ψήφος στις Ευρωεκλογές στη ΝΔ να είναι στο 34-35 %
-και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τα μεγαλύτερα λαμόγια ή τους απόγονους του Στάλιν, ψήφο για να βγάλει 2 Ευρωβουλευτές το ΛΑΟΣ...

ΥΓ

στις εθνικές βλέπουμε, αν αλλάξετε ρότα...