Στο εξωτερικό ο Χριστοφοράκος. Επικαλείται έκτακτα προβλήματα υγείας


Έκτακτα προβλήματα υγείας επικαλείται ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Siemens, ο οποίος επρόκειτο να καταθέσει σήμερα στον ανακριτή για την υπόθεση των μαύρων ταμείων της εταιρείας.
Σε φαξ που έστειλε στο δικηγόρο του, αναφέρει ότι έκτακτα προβλήματα υγείας τον ανάγκασαν να μεταβεί στο Μόναχο και δεν του επιτρέπουν να έρθει στην Αθήνα για να καταθέσει. Προσθέτει δε, πως μπορεί να στείλει αν χρειαστεί, νέο φαξ με τα έγγραφα που αποδεικνύουν τα προβλήματα υγείας.
Θολό παραμένει το τοπίο για το τι θα πράξει ο ανακριτής.
Υπενθυμίζεται πως σήμερα ήταν προγραμματισμένο να καταθέσουν επτά πρώην στελέχη της γερμανικής εταιρείας και του ΟΤΕ.
Εκτός από τον κ. Χριστοφοράκο, οι υπόλοιποι είναι οι Πρόδρομος Μαυρίδης, πρώην γενικός διευθυντής, Χρήστος Καραβέλας, πρώην οικονομικός διευθυντής τηλεπικοινωνιών, Ηλίας Γεωργίου, πρώην διευθύνων σύμβουλος, Αλέξανδρος Αθανασιάδης, πρώην οικονομικός διευθυντής σταθερών τηλεπικοινωνιακών δικτύων, Εμμανουήλ Σταυριανός, πρώην προϊστάμενος του Τμήματος Τηλεπικοινωνιών και Γιώργος Σκαρπέλης, πρώην διοικητής του ΟΤΕ.http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4517770
ΣΣ Ούτε γιά προφυλάκιση γιά τα μάτια τού κόσμου τελικά δέν θα μπεί φυλακή...
Μιλάμε γιά μπανανία ...
Κανονικά....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
άσχετο αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω. πιστεύω οτι η Μπακογιάννη με την πρόταση για ψήφο στα 16 απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν τραβάει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΤΣΙΠΑ.

Tα πράσινα blogs και τα ιδιωτικά κανάλια έχουν θάψει τη Ζίμενς, προφανώς γιατί ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΝΟΨΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ.

Βάζουν ότι άλλες άσχετες αναρτήσεις μπορεί να σκαρφιστεί ανθρώπου νούς.

Φαίνεται ότι δεν θεωρούν ότι τα 100 εκατομμύρια της Ζίμενς είναι αρκετά για να το συζητάμε, έτσι δημοκράτες μου;

ΜΟΝΟ 1.000 φορές περισσότερα από τα 100 χιλιάρικα του Παυλίδη, που μας έπρηξαν για ένα τρίμηνο.

ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

Ντροπή σας ξεφτίλες!

Κρύβουν ότι πρώτος προφυλακίζεται ο Μαυρίδης.

Είπε στον ανακριτή Ζαγοριανό ότι τα 57 εκατομμύρια ευρώ τα έδινε όχι για μίζες αλλά για συμβουλές σε "ειδικούς".

Μετά σκάσανε όλοι μαζί στα γέλια (ακούγεται μάλιστα ότι η δακτυλογράφος που έγραφε τα πρακτικά κατουρήθηκε - κυριολεκτιικά) και μπήκε ο επόμενος ο Αθανασιάδης.

Ε ρε γλέντια, που έλεγε και ο Καραγκιόζης.

Ο άλλος ο Χριστοφοράκος, ο κολλητός του Γιωργάκη, την κοπάνησε για τη Γερμανία γιατί λέει του έτυχε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας, λές και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν νοσοκομεία.

Γιωργάκη, χλωμό σε βλέπω παιδί μου.

Γιωργάκη, πές αλεύρι.

Ο Ζαγοριανός σε γυρεύει, Tρεπεκλής, you know!

Δεν θα βαρεθούμε αυτό το καλοκαίρι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
Η ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ?
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ?
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ?
ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ?
ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ..ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Εδώ και 3 εβδομάδες ξέραμε ότι θα απολογηθούν στις 20/5 στον εισαγγελέα τα πράσινα στελέχη της Ζίμενς και του ΟΤΕ για τις σκανδαλώδεις ψηφιακές προμήθειες του ΟΤΕ των 57 εκατομμυρίων ευρώ. Όλο αυτό τον καιρό τα Γιωργο-κάναλα και τα πράσινα blogs έκαναν την πάπια και δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα, λές και είναι κάτι ποταπό.

Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 20/5 δεν είχε ακουστεί ΤΙΠΟΤΕ για τις επισκέψεις των «πράσινων μιζαδόρων» της Ζίμενς στον εισαγγελέα. Το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι ο Χριστοφοράκος έγινε Λούης άρχισε να κυκλοφορεί στα μπλόγκς αλλά τσιμουδιά στην τηλεόραση.

Ακόμη και στα βραδινά δελτία το θέμα απασχόλησε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου. Ειδικά στον Αντέννα η απαξίωση ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ αφού ασχολήθηκαν το πολύ δύο λεπτά και μετά άρχισαν να μιλάνε για την ακρίβεια, τα βενζινάδικα, την κρίση, τους λαθρομετανάστες, και άλλα τέτοια θέματα που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την επικαιρότητα.

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λακέδες του μεγάλου κεφαλαίου δεν ξέρουν τίποτε, δεν άκουσαν τίποτε, σαν το Γιωργάκη.

Ξερές ειδήσεις, χωρίς σχόλια, χωρίς σενάρια, χωρίς δημοσιογραφικά πηγαδάκια, χωρίς έγκυρες πηγές, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς της παναγιάς τα μάτια.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Δηλαδή, ρε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, εσείς που ξέρετε ακόμη και τι σώβρακο φοράει ο Καραμανλής, δεν ξέρετε τίποτε για τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά;

Δεν είναι αρκετά σημαντική η πράσινη μίζα των 57 εκατομμυρίων ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλη η μπλέ μίζα των 100 χιλιάδων του παυλίδη, που μας πρήξατε τρείς μήνες τώρα;

Κύριοι και κυρίες Ευαγγελάτο, Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα, Καψή, Οικονομέα, Καμπουράκη, Χατζηνικολάου, Λιαρέλλη, Μακρή ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία.

ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Είστε πάμπλουτοι λακέδες των μεγαλο-επιχειρηματιών που έχουν κάνει συμφωνίες με το Γιωργάκη εδώ και καιρό. Να ρίξουν τον Καραμανλή και να βάλουν επάνω το Γιωργάκη για να ρουφήξουν το βιός του λαού με το μπουρί της σόμπας, όπως κάνουν από το 1974 μέχρι σήμερα και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

Πόσα από αυτά καταλαβαίνει ο απλός λαός θα δούμε στις ευρωεκλογές.