Η άποψη Κοτρώτσου γιά τό επικοινωνιακό έλλειμα πού άφησε πίσω της η παραίτηση Ρουσόπουλου...

.....Ακούω, για παράδειγμα, ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό υπουργούς και βουλευτές να επισημαίνουν το επικοινωνιακό έλλειμμα που άφησε πίσω της η παραίτηση Ρουσόπουλου. Καταπληκτικό. Την ώρα που ο Ρουσόπουλος αγκομαχάει - προσευχόμενος σε όλους τους αγίους να αργήσουν οι εκλογές- να μπει σφήνα στα κομματικά τζάκια της Περιφέρειας Αττικής, στην κυβέρνηση έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι νοσταλγοί της περιόδου του στο Μαξίμου!
Επί πάνω από τέσσερα χρόνια η μισή Ν.Δ. κατηγορούσε -εν μέρει δικαίως- τον Ρουσόπουλο για επικοινωνιακό συγκεντρωτισμό και απομόνωση του Καραμανλή, και τώρα δεν θα διαφωνούσαν ακόμα και να τον επιστρατεύσουν ως επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας.....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Κομφούκιος και βλακεία

Ομολογώ πως με αυτή την κυβέρνηση δεν έπληξα ποτέ. Είναι εκπληκτικό πόσο ικανή είναι για το καλύτερο και την επόμενη στιγμή για το χειρότερο. Βεβαίως, εδώ και περίπου ένα χρόνο συμβαίνει σχεδόν αποκλειστικά το δεύτερο. ‘Η όταν πετυχαίνει σημαντικά πράγματα τα πνίγει… μόνη της - π.χ. η αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι πόσο αντιφατικά πράγματα πράττει.

Ακούω, για παράδειγμα, ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό υπουργούς και βουλευτές να επισημαίνουν το επικοινωνιακό έλλειμμα που άφησε πίσω της η παραίτηση Ρουσόπουλου. Καταπληκτικό. Την ώρα που ο Ρουσόπουλος αγκομαχάει - προσευχόμενος σε όλους τους αγίους να αργήσουν οι εκλογές- να μπει σφήνα στα κομματικά τζάκια της Περιφέρειας Αττικής, στην κυβέρνηση έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι νοσταλγοί της περιόδου του στο Μαξίμου!

Επί πάνω από τέσσερα χρόνια η μισή Ν.Δ. κατηγορούσε -εν μέρει δικαίως- τον Ρουσόπουλο για επικοινωνιακό συγκεντρωτισμό και απομόνωση του Καραμανλή, και τώρα δεν θα διαφωνούσαν ακόμα και να τον επιστρατεύσουν ως επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας.

Δυστυχώς, έχω τη βάσιμη εντύπωση πως στη Ν.Δ. γνωρίζουν από επικοινωνία όσο και από… κινέζικο βελονισμό και από στρατηγική όσο και από… Κομφούκιο. Διότι, τι να σου κάνει ο όποιος Ρουσόπουλος όταν μια κυβέρνηση χρειάζεται πέντε μήνες για να καταλάβει πως πρέπει να βγάλει στους δρόμους τον Καραμανλή; Και -για να είμαστε δίκαιοι- ποια κυβέρνηση μπορεί να ορθοποδήσει σοβαρά όταν ο αρχηγός της χρειάζεται πέντε μήνες για να πειστεί να αφήσει το αποστειρωμένο Μαξίμου και να κατέβει στον κόσμο; Το αποτέλεσμα το βλέπουμε στις τελευταίες μετρήσεις.

Και ποια κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές προϋποθέσεις ανάκαμψης όταν κάθε εβδομάδα «σκάει» και ένα διαφορετικό (υπο)σκάνδαλο κάποιου ευρύτερου σκανδάλου και ο Αντώναρος αναγκάζεται να κατεβάζει όλους τους Γερμανούς φιλοσόφους που γνωρίζει για να μας πείσει ότι τα σκάνδαλα είναι η μεταφυσική συνέπεια της μετεμψύχωσης του homo pasokus σε golden boy;

Να σας πω, εν κατακλείδι, την αλήθεια - κι ας πονάει κάποιους;

Εάν η Ν.Δ. χάσει τις (εθνικές) εκλογές, θα τις χάσει λόγω ανοησίας ορισμένων και επειδή οι κλειδώσεις κάποιων άλλων σκούριασαν από την έπαρση και την τεμπελιά…
http://blogs.e-tipos.com/serafeimkotrotsos/entry/κομφούκιος_και_βλακεία