ΕνδοΠΑΣΟΚική δημόσια συζήτηση καί συντροφικές "βαρβαρότητες". Πάσχει η Μαρία (Δαμανάκη) από Αλτσχάιμερ;

Μαρία; Αλτσχάϊμερ;

Μια λέξη μόνο: ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΗ
Δεν το περίμενα…
Δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα. Έδειχναν καρτέλες και μετά από 2 λεπτά ξεχνούσε τις μισές. Βάσει αυτών που θυμόταν προσπαθούσε να επιχειρηματολογήσει υπέρ ΠΑΣΟΚ. Όταν της τις θύμιζαν, μασούσε τα λόγια της.
- Την τάπωσε ο τσίπρας για το “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα”
- Την τάπωσε και ο στυλιανίδης για το ίδιο και για τα ζητήματα συσπείρωσης και “καταλληλότητας”
- Ακόμη και η Τζαβέλα την τάπωσε όταν μυρίστηκε τί παίζει!
Ενώ θα έπρεπε κανονικά, με τα παιδαριώδη και λαϊκίστικα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν, και με την πολυετή πολιτική εμπειρία της, να τους είχε κολλήσει στον τοίχο!
Η γενική εικόνα και αίσθηση που άφηνε ήταν μιας γκρινιάρας και υπό το κράτος πανικού γυναίκας. Την πήραν χαμπάρι όλοι στο τέλος και την δούλευαν ψιλό γαζί. Έχανε το δίκιο της σε κάθε τι που έλεγε.
Έλεος δηλαδή. Αν είναι να βγαίνουμε στην TV για να βλέπουμε πόσο καλά “γράφουμε” στην κάμερα, να φτιάξουμε ένα στούντιο στο ΠΑΣΟΚ ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις!
Υπάρχουν τόσο αξιόλογα στελέχη στο ΠΑΣΟΚ ρε παιδιά. Απορώ!
Μήπως εσκεμμένα την κάλεσε ο Πρετεντέρης; Μήπως γνώριζε ότι σε τέτοιο πάνελ και για τέτοιο θέμα (ανάλυση δημοσκόπησης) υστερεί κάπως;
Γιατί δεν πιστεύω ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ. Απλά δεν είναι φτιαγμένη για τέτοια πάνελ και τέτοιες συζητήσεις.
Από: krogias
============================

Η Μαρία -διαχρονική συμπάθεια της στήλης-

Οι τρόποι της, η καλή συμπεριφορά, το ήθος, η συνεπεία στα μετερίζια στην αριστερά, και -τέλος πάντων -ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με Ιστορία για την Δημοκρατία εναντία στην Βαρβαρότητα δέχεται βαρβαρη εσωκοματική επίθεση.

Για κάποιους η Βαρβαρότητα είναι μόνο στην αγορά και -προφανώς -εκτός ΠΑΣΟΚ για τους πολλούς η βαρβαρότητα είναι στο συνολικό «γίγνεσθαι».

Και άλλοι είναι βάρβαροι λόγω έλλειψης ήθους.

Σύντροφοι αντιδράστε.

ΥΓ.: Το ΠΑΣΟΚ των κανιβάλλων …που λέγαμεhttp://papaioannou.wordpress.com/2009/05/26/βάρβαρη-και-αντισυντροφική-επίθεση-ε/

Σχόλια