Θύλακες του ΠΑΣΟΚ με θύλακες της Ν.Δ. συνεννοούνται για να παγιδεύσουν τον Καραμανλή στην εκλογική - εσωκομματική στρατηγική τους.


..........Ο Τέλης Παυλίδης, ο βουλευτής «Νο 151», πέρασε μια υπέροχη βραδιά ακούγοντας τον Χρήστο Παπουτσή να τον αποκαλεί «εκλεκτό συνάδελφο» που μπορεί να υπήρξε και «θύμα», τον Ντίνο Ρόβλια να ομολογεί ότι τα στοιχεία δεν φτάνουν για να τεκμηριώσουν «ενοχή», τον Βενιζέλο να τον «μαλώνει» γιατί δέχτηκε να καταθέσει στον ανακριτή ως «οιονεί ύποπτος». Φυσικά όλοι αυτοί δεν τρελάθηκαν ούτε τους έπιασε κρίση μεγαλοψυχίας. Τα πράγματα είναι απλά: Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει τώρα εκλογές. Μη σας κάνει εντύπωση! Στην πολιτική όταν φτάνει η ώρα της αλήθειας πολλοί το σκάνε, θυμίζοντας το ανέκδοτο με το λαγό που λέει καμιά ανοησία για να περνά η ώρα.
‒ Από το θεωρείο βλέπεις, τέλος, καθαρότατα τους «οριζόντιους άξονες». Πώς δηλαδή συνεννοούνται με τα μάτια θύλακες του ΠΑΣΟΚ με θύλακες της Ν.Δ. για να παγιδεύσουν τον Καραμανλή στην εκλογική - εσωκομματική στρατηγική τους. Είναι αυτό που λέμε, μπέρδεψαν τις φανέλες!..........

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Μπέρδεψαν τις φανέλες

Μια-δυο φορές αν καθίσεις αυτή την εποχή στο θεωρείο της Βουλής, φθάνει και περισσεύει για να καταλάβεις την τακτική των πρωταγωνιστών.

Η Ολομέλεια μοιάζει από ψηλά με «αγωνιστικό χώρο», όπου οι ομάδες δοκιμάζουν τα συστήματά τους, πριν τα υιοθετήσουν στη μεγάλη αρένα. Παραδόξως, αυτή την περίοδο παίζεται αναγνωριστικό παιχνίδι. Κανείς δεν βάζει τα πόδια του στη φωτιά.

‒ Στις συνεδριάσεις που έγιναν για την ψήφο των αποδήμων δοκιμάστηκε και πάλι το σύστημα του διπολισμού: Ο Καρατζαφέρης «πελέκησε» τον απόντα Παπανδρέου μπροστά σε έναν ανέκφραστο Καραμανλή, ενώ ο Αλαβάνος ανέλαβε την υπεράσπιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προϊδεάζοντας για το «φλερτ» της εβδομάδας που διανύουμε.

‒ Στη συνεδρίαση για την Προανακριτική, το «ματς» ήταν σχεδόν φιλικό. Οι ειδικοί αγορητές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ προέρχονταν από τον πάγκο (μερικοί είναι καλύτεροι από τους βασικούς), οι πολιτικοί αρχηγοί σνομπάρισαν τη συζήτηση και δεν προσήλθαν, ενώ παρατηρήθηκε και το πρωτοφανές γεγονός η αντιπολίτευση να «σουτάρει» προς την εστία της, αντί για την εστία του αντιπάλου: Ο Τέλης Παυλίδης, ο βουλευτής «Νο 151», πέρασε μια υπέροχη βραδιά ακούγοντας τον Χρήστο Παπουτσή να τον αποκαλεί «εκλεκτό συνάδελφο» που μπορεί να υπήρξε και «θύμα», τον Ντίνο Ρόβλια να ομολογεί ότι τα στοιχεία δεν φτάνουν για να τεκμηριώσουν «ενοχή», τον Βενιζέλο να τον «μαλώνει» γιατί δέχτηκε να καταθέσει στον ανακριτή ως «οιονεί ύποπτος». Φυσικά όλοι αυτοί δεν τρελάθηκαν ούτε τους έπιασε κρίση μεγαλοψυχίας. Τα πράγματα είναι απλά: Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει τώρα εκλογές. Μη σας κάνει εντύπωση! Στην πολιτική όταν φτάνει η ώρα της αλήθειας πολλοί το σκάνε, θυμίζοντας το ανέκδοτο με το λαγό που λέει καμιά ανοησία για να περνά η ώρα.

‒ Από το θεωρείο βλέπεις, τέλος, καθαρότατα τους «οριζόντιους άξονες». Πώς δηλαδή συνεννοούνται με τα μάτια θύλακες του ΠΑΣΟΚ με θύλακες της Ν.Δ. για να παγιδεύσουν τον Καραμανλή στην εκλογική - εσωκομματική στρατηγική τους. Είναι αυτό που λέμε, μπέρδεψαν τις φανέλεςhttp://blogs.e-tipos.com/manoliskotakis/entry/μπέρδεψαν_τις_φανέλες