Ενώ όλοι ασχολούνται με την κουκούλα γιά παράδειγμα απολύτως φυσιολογική θεωρείται η σημερινή κατάληψη τού υπουργείου Υγείας.....

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη του Υπουργείου Υγείας δηλώνουν οι νοσηλευτές, παρά το αίτημα του εισαγγελέα που μετέβη επί τόπου και τους ζήτησε να αποχωρήσουν.
Οι νοσηλευτές δεν ικανοποιήθηκαν από τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα. του υπουργείου, Αριστείδη Καλογερόπουλου, ο οποίος τους πρότεινε να συναντηθούν με τον υπουργό υγείας στις 26 του μηνός.
Ζητούν ή να συναντηθούν με τον κ. Αβραμόπουλο σήμερα ή να τους δοθεί γραπτή δέσμευση ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Οι νοσηλευτές κατηγορούν τον κ. Αβραμόπουλο ότι δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του και εμμένουν στο αίτημά τους για προσλήψεις, χορήγηση επιδόματος και ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά.
Θα παραμείνουμε εδώ μέχρι ο υπουργός να υπογράψει τα αιτήματά μας, είπε στον City99,5 ο Ρίζος Ριζόπουλος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Νοσηλευτών.
City 99,5http://www.e-tipos.com/newsitem?id=81252
Σ.Σ. Βλέπουμε εδώ γιατί η κουκούλα δέν έχει καμμία απολύτως σημασία και βέβαια γιατί η κυβέρνηση θα χάσει και απο αυτό το μέτρο....Αντί να ιδεολογοποιήσει τήν γενικευμένη "νόμιμη" ανομία πού πλέον θεωρείται "φυσιολογική" δίνει όλο της το βάρος σέ ένα περιθωριακό θέμα χωρίς ιδιαίτερη πρακτική αξία....
Προσέξτε ότι ένα υπουργείο είναι υπό κατάληψη  και βασικά δέν ασχολείται κανείς με την έννοια ότι θεωρείται αυτονόητο.....

Σχόλια