Μέ τόσα γεύματα πού γίνονται , λογικά, δέν αποκλείεται καί ο Καραμανλής νά γευματίσει με τον Σαμαρά...

- Η αισιοδοξία είναι το ελιξίριο της επιβίωσης στις μέρες μας. Και όποιος έχει δει τη φωτογραφία που δημοσιεύσαμε από το γεύμα Σουφλιά - Ντόρας χρειάζεται επειγόντως ένα χαμόγελο για να παρακάμψει το σκόπελο. Διότι είναι μια τρομακτική φωτογραφία. Θέλει να σου πει ότι μετά την Ωρα της Γης έρχεται η Ωρα της Ντόρας. Ε, μετά αρχίζεις και σκέφτεσαι ότι δεν αρκεί να αλλάξεις τον πλανήτη, ίσως χρειάζεται να αλλάξεις και πλανήτη.

- Αυτό που μου προκαλεί σύγχυση είναι τα σχέδια που, υποτίθεται πως, έχει ο Γιώργος Σουφλιάς για το πολιτικό μέλλον. Βέβαια οι έννοιες «Σουφλιάς» και «μέλλον» δεν είναι απολύτως συμβατές, αν και εσχάτως ο σεβάσμιος Θεσσαλός συμπεριφέρεται όπως ο Μπέντζιαμιν Μπάτον της πολιτικής. Τώρα είναι στα 25 του και περιμένει αυτόν που θα γράψει για την «Απίστευτη ιστορία του Γιώργου Σουφλιά».

- Τι μπορεί να συζήτησαν; Αγνωστο. Σε ένα διάλογο μεταξύ ενός που, αποδεδειγμένα, δεν ακούει και μίας που ακούει μόνο τον εαυτό της, είναι αδύνατο να ειπώθηκαν συναρπαστικά πράγματα. Ε, για το μενού δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη σκέψη. Στα γεύματα αυτού του είδους καταναλώνουν αποκλειστικά και μόνο σάρκες.

- Το αστείο της υπόθεσης είναι η διάσταση που έχει λάβει το θέμα. Αν μη τι άλλο, δείχνει πόσο φτωχή είναι η πολιτική μας ζωή ακόμα και σε συμβολισμούς. Βέβαια τα γεύματα υποδηλώνουν τη διάθεση κανιβαλισμού που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, αλλά ως εύρημα έχουν πλέον εξαντληθεί. Με δείπνο άνοιξε η διαδοχή του Ανδρέα στο ΠΑΣΟΚ, με γεύμα κάτι πάει να κινηθεί στη Ν.Δ. Λογικά δεν αποκλείεται σήμερα τα ξημερώματα ο Καραμανλής να έχει πάει για πατσά με τον Σαμαρά.

Σχόλια