Επίθεση στόν ΗΣΑΠ καί ζημιές. Ομως κανείς δέν μπορεί να ξέρει άν υπάρχουν καί επιθέσεις (πού δέν ανακοινώνονται) αλλά η Αστυνομία κάνει τή δουλειά της


Το βράδυ ενδεχομένως να επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, τη Νερατζιώτισσα, το Μαρούσι και το ΚΑΤ που παραμένουν κλειστοί μετά την εμπρηστική επίθεση από ομάδα αγνώστων τα ξημερώματα σε βαγόνι του ηλεκτρικού στη Κηφισιά.
Περίπου 15 άτομα, φορώντας αποκριάτικες μάσκες, εισέβαλαν σε συρμό τρένου και αφού έβγαλαν έξω οδηγό και επιβάτες, πέταξαν μέσα στα βαγόνια μολώτοφ.
Από την επίθεση καταστράφηκαν ολοσχερώς έξι βαγόνια και άλλα τρία υπέστησαν ζημιές, όπως και το στέγαστρο του σταθμού.
Πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν ότι υπήρξε ανάληψη ευθύνης μέσω ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου, από την οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς Αθήνα-Θεσσαλονίκη», ωστόσο το συγκεκριμένο κείμενο αφαιρέθηκε ξαφνικά από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.http://www.e-tipos.com/newsitem?id=78474
Σ.Σ. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μιά κακή εικόνα γιά την Αστυνομία. Ποιός όμως μπορεί να ξέρει άν γίνονται καί άλλα γεγονότα πού δέν ανακοινώνονται?
Ποιός μπορεί να ξέρει άν τίς προηγούμενες μέρες έγινε επίθεση (μέ μηχανάκια, ρόπαλα κλπ) σέ σημαντικό πρόσωπο αλλά η Αστυνομία λειτούργησε σωστά καί όχι μόνο απέτρεψε τόν κίνδυνο αλλά ενδεχομένως έκανε τούς δράστες να το ξανασκεφτούν?

Σχόλια