Ο Μπόμπολας έκανε το προξενιό Γιώργου-Σημίτη! Καί .....φλέρτ Καρατζαφέρη με Γ. Αυτιά.....


Η αφορμή δόθηκε από τη δημόσια πρόταση του Θεόδωρου Πάγκαλου για συμμετοχή του Κώστα Σημίτη στο ευρωψηφοδέλτιο, μέσω συνέντευξης

Στον μεγαλοεργολάβο και ιδιοκτήτη της «Πήγασος Εκδοτική» Γιώργο Μπόμπολα, πιστώνεται η ιδέα της αυριανής συνάντησης του Γιώργου Παπανδρέου με τον Κώστα Σημίτη, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι της μεταξύ τους αντιπαράθεσης. Ο εκδότης του «Έθνους» είχε πρόσφατασυζήτηση εφ' όλης της ύλης με έμπιστο συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, στον οποίο μετέφερε την εκτίμησή του ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές χωρίς τον Σημίτη». Ο συνεργάτης μετέφερε τη συζήτηση στον Γιώργο Παπανδρέου, και έκτοτε αναζητείτο φόρμουλα για να κλειστεί τοραντεβού.

Πολλά ονόματα έχουν αρχίσει να παίζουν για το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. Μετά το «όχι»Καραχάλιου ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναζητά το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής του κόμματός του. Αν και δίνει προτεραιότητα σε πολιτικά στελέχη δεν αποκλείεται στο τέλος να επιλεγεί πρόσωπο από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Συγκεκριμένα ήδη έχει βολιδοσκοπηθεί ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του «Alpha» Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr πριν από λίγες ώρες εκτενή κουβέντα με τον Καρατζαφέρη. Από κει και πέρα κάποιοι εισηγούνται στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. να προτείνει στον εκδότη της «City Press» Γιώργο Κύρτσονα τεθεί επικεφαλείς στις επικείμενες ευρωεκλογές. Οι υπέρμαχοι της συγκεκριμένης πρότασης θεωρούν ότι το προφίλ του έμπειρου δημοσιογράφου ταιριάζει με την ιδεολογική ταυτότητα του ΛΑ.Ο.Σ. Ωστόσο, θεωρείται πολύ δύσκολο (όχι όμως και απίθανο) ο Κύρτσος ν' αφήσει τις δουλειές του και να μετακομίσει στις Βρυξέλλες.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Στο επιτελείο του Γιώργου σκέφονται τώρα πώς θα χειριστούν το θέμα Σημίτη στην περίπτωση που ο πρώην πρωθυπουργός σηκώσει "κόκκινη κάρτα"στον Παπανδρέου.http://www.parapolitika.gr/

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είπε το αφεντικό να συμφιλιώσει τα δυό παιδάκια του.
Τί το μεμπτό βρίσκεις σε αυτό;
Έχουμε και δουλίτσες, έτσι;
Θέλω όσο πιό μεγάλο κομμάτι γίνεται από το ΕΣΠΑ (Δ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης) και ο Καραμανλής με παιδεύει με ανούσια πράγματα όπως διεθνείς διαγωνισμοί και τέτοια.
Δεν τα μπορώ εγώ αυτά, να συμφιλιωθείτε οι δυό σας, να μονιάσετε και να τον στείλουμε από εκεί που ήλθε το παλιόπαιδο.
Και, για σας, εγώ είμαι ΕΔΩ, πάντοτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γειά σου ρε Γιωργάκη ηγέτη, η προσωπικότητά σου και μόνο ενώνει και εμπνέει όλους.
Τους Αντρεικούς, τους Σημιτικούς, τους επιχειρηματίες των ολιγοπωλίων, τους καναλάρχες, τους αμερικάνους.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο καβαλάρης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν ο Σημίτης τσιμπήσει θα πέσει πολύ στην υπόληψή μου.