Η υπόθεση Παυλίδη θά μπορούσε να γίνει απαρχή ραγδαίων εξελίξεων;

Από ότι φαίνεται δέν αποκλείεται καθόλου η υπόθεση Παυλίδη να πάει στή Βουλή....
Εκεί θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις...
Με δεδομένη την άποψη Παυλίδη ότι η έδρα τού ανήκει και δέν πρόκειται να την παραδώσει αυτό θα μπορούσε να γίνει η απαρχή ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Η απολογία του κατηγορούμενου Παναγιώτη Ζαχαρίου για κακουργηματική εκβίαση σε βάρος του εφοπλιστή Φώτη Μανούση, υπόθεση στην οποία έχει αναμιχθεί και το όνομα του πρώην υπουργού Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη, θα «ρίξει» την Τρίτη την αυλαία της τακτικής ανάκρισης.

Την ίδια ώρα, όμως, θα σηματοδοτήσει και την αρχή του τέλους για την αποστολή ή όχι της επίμαχης δικογραφίας στη Βουλή. Ο 20ός τακτικός ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, όπως βεβαιώνουν στον ΕΤ δικαστικές πηγές, πριν καταλήξει στην τελική του απόφαση, προτίμησε να ακούσει τους ισχυρισμούς και τα επιχειρήματα που θα συνθέσουν την απολογία του στενού συνεργάτη του κ. Παυλίδη.

Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, ο οποίος είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος, κλήθηκε να δώσει τις εξηγήσεις του προχθές, αλλά ζήτησε από τον ανακριτή προθεσμία. Αλλωστε, σε κρίσιμη συνάντηση που είχε την περασμένη Πέμπτη ο 20ός τακτικός ανακριτής με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιώργο Σανιδά συζητήθηκε η υπόθεση.

Μάλιστα, ο ανώτατος εισαγγελέας -σύμφωνα με πληροφορίες- φέρεται να συνέστησε στο δικαστικό λειτουργό, εφόσον αποφασίσει να διαβιβάσει το φάκελο στη Βουλή, αφού θα έχει «δεμένα όλα τα στοιχεία», να αποστείλει μόνο το σκέλος που αφορά στην τυχόν ποινική ευθύνη του πρώην υπουργού και να συνεχίσει την κύρια ανάκριση για τα μη πολιτικά πρόσωπα, δηλαδή τους συμμετόχους.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ ΕΛΛΗ

Ελεύθερος Τύπος http://www.e-tipos.com/newsitem?id=82301