Τό εξώφυλλο τού αυριανού ποντικιού. Δέν βγάζω το σκουφάκι γιά τόν φον Μαρκογιαννάκη....

 Πατήστε πάνω για να το δείτε καλά.
Τό πήραμε απο το http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
«… το ερώτημα παραμένει: είναι πρωτοβουλία του υπαλλήλου ή γραμμή της εφημερίδας, ή –ακόμη χειρότερα- υπάρχει συνεννόηση μεταξύ ΝΕΩΝ και αστυνομίας για την αποσιώπηση του τηλεφωνήματος; Αν ισχύει το τελευταίο τότε μιλάμε για συντονισμένη παραπληροφόρηση εφημερίδας και αστυνομίας.

Αν δεν ισχύει αυτό και δεν είχε ενημερωθεί η εφημερίδα, η ανακοίνωση των ΝΕΩΝ ότι βασίζεται στην «κατηγορηματική διαβεβαίωση της νυχτερινής βάρδιας» πως δεν έλαβε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, δείχνει ότι καλύπτει πλήρως τον υπάλληλο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα έλεγε ψέματα για να μην εκτεθεί. Σε αυτή την περίπτωση, η κάλυψη που δίνει η εφημερίδα στον υπάλληλο συνδράμει στην λασπολογία και την πολιτική σπίλωση της οργάνωσής μας, που ενορχηστρώνεται από ΜΜΕ και αρχές ασφαλείας.

Όσο αφορά την «…πάγια πολιτική της εφημερίδας να ειδοποιείται αμέσως η αστυνομία και στη συνέχεα οι δημοσιογράφοι…» είναι επίσης, ψέματα.

Αν είχαμε και την παραμικρή αμφιβολία ότι ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο των ΝΕΩΝ, δεν λάμβανε σοβαρά υπ΄ όψιν την προειδοποίησή μας, ή μας το έκλεινε –όπως έκανε η Ελευθεροτυπία τον περασμένο Οκτώβριο για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανικού στα γραφεία της Shell στο Π. Φάληρο-, τότε ή θα ειδοποιούσαμε άλλο δημοσιογραφικό μέσο ή θα ειδοποιούσαμε την αστυνομία όπως είχαμε κάνει στην περίπτωση της Shell…»