Απειλητική επιστολή πού μάλιστα είχε και μιά σφαίρα μέσα, στόν Σαρκοζί αλλά καί στόν Γάλλο πρωθυπουργό και έναν δημοσιογράφο....


Απειλητική επιστολή έλαβαν ο Γάλλος πρωθυπουργός, Φρανσουά Φιγιόν και ένας δημοσιογράφος, παρόμοια με αυτή που είχε λάβει και ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί.
«Σπέρνετε το φόβο, ήρθε τώρα η σειρά σας να φοβάστε», γράφει συγκεκριμένα η νέα επιστολή που ταχυδρομήθηκε στις 7 Μαρτίου.
Η επιστολή που είχε ως αποδέκτη τον δημοσιογράφο Ζαν-Πιερ Ελκαμπάς, επικεφαλής του ραδιοσταθμού Europe 1, περιείχε μάλιστα και μία σφαίρα, όπως και η επιστολή προς τον Νικολά Σαρκοζί.
Τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον δέκα απειλητικές επιστολές έχουν ταχυδρομηθεί από τη νότια Γαλλία με αποδέκτες υπουργούς πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης.
Οι πρώτες επιστολές είχαν αποσταλεί στον πρόεδρο Σαρκοζί, στους υπουργούς Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Πολιτισμού, στον πρώην πρωθυπουργό Αλέν Ζιπέ, καθώς επίσης και σε βουλευτές του δεξιού κόμματος.
ΑΠΕ - ΜΠΕ
Σ.Σ. Η προσοχή μας πρέπει να είναι στραμμένη σε αυτά πού γίνονται στη Γαλλία...Η Γαλλία απο πάντα αλλά ιδιαιτέρως σήμερα αποτελεί τη μόνη δυτική δύναμη πού πραγματικά σηκώνει κεφάλι στούς Αμερικανούς...Αμα "πέσει" η Γαλλία χαιρέτα μου τον πλάτανο με τα πλατιά τα φύλλα....
ΥΓ Στή φωτό η Κάρλα Μπρούνι βέβαια...

Σχόλια