H public issue η μοναδική εταιρεία πού έβγαλε ποτέ καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Γιώργο έκανε πάλι αναγωγές καί έβγαλε 4,5 μονάδες διαφορά...


Στο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση το 24% επιλέγει το ΠΑΣΟΚ και το 22% επιλέγει τη ΝΔ. Επίσης, μόλις το 16% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται η κυβέρνηση, ενώ, στο αντίστοιχο ερώτημα, το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ είναι 17%.
Πάντως, η ΝΔ μειώνει το άνοιγμα της "ψαλίδας" από το ΠΑΣΟΚ κατά μισή ποσοστιαία μονάδα στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ενώ ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής προηγείται σταθερά του Γ. Παπανδρέου στο ερώτημα της καταλληλότητας για την πρωθυπουργία.
Το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής συγκεντρώνει 38,5%, η ΝΔ 34%, και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 10%, το ΚΚΕ με 8,5%, ο ΛΑΟΣ με 4,5% και οι Οικολόγοι με 3,5%(σκάι)
Σ.Σ. Νά σημειώσουμε ότι αυτή η εταιρεία αφού πάρει τα δεδομένα παίρνει τα κομπιουτεράκια καί κάνει αναγωγές εφαρμόζοντας στατιστικά μοντέλα και προσπαθώντας να μαντέψει τί θα ψηφίσουν οι αναποφάσιστοι. Επίσης να σημειώσουμε ότι είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως και μάλλον σε όλο τον γαλαξία πού έβγαλε ποτέ τον Γιώργο καταλληλότερο πρωθυπουργό. (άντε να είναι άλλη μία η γνωστή metron-analysis).

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι κομπιουτεράκια, στατιστικα μοντέλα και πράσινα άλογα μας λένε αυτοί γουλφάκο.
Ο τύπος που παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει μπορει άνετα να αλιεύσει τι σκέπτεται να ψηφίσει κάποιος.
Ρωτάει λοιπόν για την πρόθεση ψήφου κι λαμβάνει ποσοστό 15%=δεν έχω αποφασίσει/δεν ξέρω/δεν απαντώ
Ρωτάει μετά : "Συμφωνείτε ότι έπρεπε να αφήσουν τους αγρότες να πάνε από το λιμάνι στη βουλή με τα τρακτέρ?" και λαμβάνει ένα 4,3% = δεν ξέρω/δεν απαντώ.
Ξαναρωτά :"Πιστεύετε οτι τα γεγονότα που ακολούθησαν τον φόνο του 15χρονου στα Εξάρχεια ήταν μια γνήσια λαική εξέγερση των νέων?" και λαμβάνει ένα 4,7%= δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ε απο τον συνδυασμό αυτών και μερικών άλλων παρομοιων ερωτημάτων ,ο ερωτών ξέρει τι καπνο φουμάρει το 80% των αναποφάσιστων
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΕΡΩΤΗΣΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ;
ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ.
1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ.
3. ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ.
4. ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΝΙΓΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ ΑΥΤΕΣ ΞΑΝΑΓΙΝΙΝΤΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ.
5. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μα συγγνώμη, η δημοσκοπική εταιρία φταίει; Μήπως για όλα αυτά που γίνονται καθημερινά στην παιδική χαρά που λέγεται Ελλάδα, φταίνε και κάποιοι στην κυβέρνηση; Ποιός έκανε δώρο στο ΠΑΣΟΚ τον αντέννα, βγάζοντας τον Κυριακού απο την ΕΟΕ;
Ποιός προσπαθεί, κάνοντας κάθε βδομάδα καινούργιους προυπολογισμούς να κοροιδέψει την κομισσιόν; Ποιός προβλέπει την ήττα της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές και δεν έχουν τα καρύδια να τον διαγράψουν; Ποιός ζητά τα χρήματα από το Μανούση, έναν καθαρό νεοδημοκράτη, για να πάρει γραμμές στο Αιγαίο; Πιστεύετε λοιπόν ότι όσοι ψήφισαν την ΝΔ δεν έχουν μάτια και αυτιά, όταν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απο την κρίση ανάγκες τους και βλέπουν υπουργούς και golden boys να κυκλοφορούν με αμαξάρες και κόττερα πληρωμένα απο το υστέρημά τους; Τι να σου κάνουν οι δημοσκοπήσεις. Ο λαός λέει: όποιος έχει μάτια βλέπει.
Παριανός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η PUBLIC,ΑΦΟΥ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ..