Ο δήμος Πειραιά είναι καταχρεωμένος. Ο δήμαρχος είναι ΠΑΣΟΚ. Τά golden boys όμως "τρώνε καλά"...


Καί μάλιστα σέ καιρούς κρίσης...
Καί μάλιστα ενώ η επιχείρηση (κανάλι 1) μπαίνει μέσα εκατομμύρια ευρώ...
Τό presmme έχει δημοσιεύσει λίστες με τούς μισθούς στόν ΠΑΣΟΚικό δήμο Πειραιά....
Δείτε δείγμα ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης σήμερα.....

ΥΓ. Οπως ισως είδατε έχουμε ενεργοποιήσει τον μετριασμό σχολίων. Εγινε γιά τήν αποφυγή υβριστικών σχολίων. Καλούμε τούς φίλους πασόκους να μάς στέλνουν σχόλια, αρκεί να μήν είναι υβριστικά. Μάς βοηθάνε...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επίτέλους, είχε παραγίνει η κατάσταση με τα σχόλια των ανεγκέφαλων οπαδών, που έβριζαν οποιονδήποτε δεν έχει τις ίδιες απόψεις με αυτούς.
Για να μην παρεξηγηθώ, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων, εφόσον βέβαια είναι κόσμια και πάντα με επιχειρήματα και θέσεις.
Οι πραγματικά δημοκρατικοί πολίτες ξέρουν πολύ καλά ότι στην Ελληνική πολιτική ζωή κυριαρχούν τα τζάκια, ιδιαίτερα στα δύο μεγάλα κόμματα.
Πιό συγκεκριμένα όλοι μας ξέρουμε ότι υπάρχουν κάμποσα στελέχη στη Ν.Δ. που είναι πιό άξια από τον Καραμανλή και αντίστοιχα δεκάδες στελέχη στο πασόκ που είναι πιό άξιοι από τον Παπαντρέου.
Και οι δύο είναι δημιουργήματα μηχανισμών και ισορροπιών σε ένα άρρωστο πολιτικό σύστημα.
Όποιος επιλέγει να είναι απλά οπαδός του κόμματος που υποστηρίζει, έχει δικαίωμα βέβαια να το κάνει αλλά τουλάχιστον να χρησιμοποιεί επιχειρήματα και όχι γενικούς αφορισμούς, μηδενισμούς και καταστροφολογία.
Οι αρρωστημένες αυτές προσεγγίσεις κατεβάζουν το επίπεδο των σχολίων και απωθούν τους σκεπτόμενους και όσους έχουν λίγο πιό ανοικτό μυαλό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Του τη φυλάνε του Φασούλα οι φανατικοί πρασινοφρουροί από την εποχή που δεν τους έκανε τα διάφορα χατήρια (και όχι μόνο η γνωστή υποψηφιότητα / ναρκοπέδιο).
Τί τάθελες Παναγιώτη μου και έμπλεκες με δαύτους, μιά χαρά άνθρωπος, καλλιεργημένος, σοβαρός και καταξιωμένος;
Μάλλον η ιδεολογία των νεανικών χρόνων σε έφαγε και σένα.
Κρίμα.