Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι λίστες πού έβγαλε ο Παπαγιάννης στό blog του.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι λίστες πού έβγαλε ο Παπαγιάννης.
Τά ερωτήματα είναι βέβαια δύο κατά τη γνώμη μας.
1)Ολοι αυτοί (πού πληρώνονται απο το κράτος) παρέχουν εργασία χρήσιμη στο κοινωνικό σύνολο?
Δηλαδή γιατί ακριβώς τούς πληρώνουμε?
2)Αλλοι δημοσιογράφοι πού επίσης πληρώνονται απο το κράτος (αλλά ενδεχομένως δέν προσφέρουν εργασία στο κοινωνικό σύνολο) υπάρχουν?
Δείτε τίς λίστες στό...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..
ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ,Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν αφήνετε τα σάπια ρε με την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και άλλες τρίχες κατσαρές....
Αργυρώνυτοι παπαγάλοι είναι και τίποτε άλλο!

Αϊ να χαθείτε λαμόγια....
Φάτε και τα τελευταία πριν ξεκουμπιστείτε.... Και κλείστε και την πόρτα γιατί μας πήρε η μπόχα!,,,
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να μην ξεχνάμε τα αυτονόητα.
ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΝΕ.
Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.
Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο,.ο Σουϊντον είπε:
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.
Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….
Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο πιθηκομούρης ο Παπαγιάννης δεν θα μείνει ποτέ άνεργος.
Όταν τον διωξει ο Βρυώνης θα γίνει συγγραφέας εξωπραγματικών σήριαλ για την τηλεόραση.
Η "Λάμψη" του φώσκολου ξαναρχίζει, χαράς ευαγγέλια για τις μπουχτισμένες νοικοκυρές.
Πρέπει να σκεφτείς επίσης Γιαννάκη τί ρόλο θα δώσεις στον κολλητό σου το Χατζηνικολάου, έτσι και αλλιώς φτηνός ηθοποιός είναι και αυτός.
Μία ιδέα, ίσως ένας Γιάγκος Δράκος να είναι μία λύση και γιαυτόν τον κουστουμαρισμένο μπουρδολόγο.