Ο Τατούλης (λέει ότι) έχει όλες τίς απαντήσεις, όμως στήν πολιτική δέν μπορεί κάποιος να είναι μόνος του ή έστω μέ κανα δυό άλλους...


...Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης αναφέρθηκε στην πολιτική διαδρομή του Πέτρου Τατούλη και στο βιβλίο του. Μίλησε ακόμη για κυβερνητική κρίση, λέγοντας ότι ο Πέτρος Τατούλης χτύπησε το καμπανάκι για την κρίση εδώ και καιρό. Ο κ. Χυτήρης απευθυνόμενος προς τον κ. Τατούλη είπε ότι δεν μπορεί να είναι κάποιος πολιτικός και να είναι μοναχικός καβαλάρης καθώς η πολιτική είναι συλλογική και του ευχήθηκε να είναι πολιτικός ενεργός όπως ο ίδιος θα διαλέξει.
Στη συνέχεια ο κ. Τατούλης στην ομιλία του πρότεινε το δικό του σχέδιο για την εθνική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη, το οποίο όπως είπε στηρίζεται στο τρίπτυχο: Δημόσια Διοίκηση, Θεσμοί και Παιδεία. Είπε ακόμη ότι ο ίδιος αντιστάθηκε στο σάπιο σύστημα εξουσίας και ήρθε σε ρήξη με όσους το εκπροσωπούν και όχι με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.....
Σ.Σ. Ολο και πιό δύσκολα τα πράγματα για τον Τατούλη....παρά τήν φιλότιμη προσπάθεια τών (λίγων) φίλων του να τού σταθούν σέ ανθρώπινο όμως και όχι πολιτικό επίπεδο...

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Το βιβλίο του ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Τατούλη, με τίτλο «Αριστερά - Blog - Δεξιά: Ελπίδα, εμείς οι ίδιοι», παρουσίασαν σε κεντρικό ξενοδοχείο οι εκδόσεις Μίλητος.
Κατά την παρουσίαση του βιβλίου ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος είπε ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας περνάει κρίση, επισημαίνοντας ότι σύντομα και η οικονομία της Ελλάδας θα πληγεί από την διεθνή κρίση.

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης αναφέρθηκε στην πολιτική διαδρομή του Πέτρου Τατούλη και στο βιβλίο του. Μίλησε ακόμη για κυβερνητική κρίση, λέγοντας ότι ο Πέτρος Τατούλης χτύπησε το καμπανάκι για την κρίση εδώ και καιρό. Ο κ. Χυτήρης απευθυνόμενος προς τον κ. Τατούλη είπε ότι δεν μπορεί να είναι κάποιος πολιτικός και να είναι μοναχικός καβαλάρης καθώς η πολιτική είναι συλλογική και του ευχήθηκε να είναι πολιτικός ενεργός όπως ο ίδιος θα διαλέξει.

Στη συνέχεια ο κ. Τατούλης στην ομιλία του πρότεινε το δικό του σχέδιο για την εθνική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη, το οποίο όπως είπε στηρίζεται στο τρίπτυχο: Δημόσια Διοίκηση, Θεσμοί και Παιδεία. Είπε ακόμη ότι ο ίδιος αντιστάθηκε στο σάπιο σύστημα εξουσίας και ήρθε σε ρήξη με όσους το εκπροσωπούν και όχι με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Τόνισε ότι δεν υπάρχουν μεσσίες, αλλά αυτό που χρειαζόμαστε είναι ηγεσίες, επισημαίνοντας ότι μόνο οι πολίτες είναι η ελπίδα του τόπου. Τέλος ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε και στα σενάρια συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα βυθίσει ακόμη περισσότερο τη χωρά, καθώς, όπως είπε, δεν υπάρχουν οι μηχανισμοί αυτοελέγχου στα κόμματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Γ. Γιακουμάτος, Θ. Γιαννόπουλος, Ι. Γιαννέλης, Γ. Μανιάτης, Λ. Αποστολίδης, Θ. Λεβέντης, Σ. Σπηλιωτόπουλος, Β. Κοντογιαννόπουλος και Ν. Κάκαλος.



ΑΠΕ - ΜΠΕhttp://www.e-tipos.com/newsitem?id=74847
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ontos..oraia foto..3 proin ipourgoi pou den epeisan pote oti mporoun na valoun to terastio allazoniko ego tous kato apo tis anagkes tis kivernisis..ekei paradexomai to pasok..oi anthropoi exoun doctora sta tou paraskiniou..vevaia prota frontizoun na exoun taismenous tous "dimosiografous" apo oles tis parataxeis pou kaliptoun ta politika themata..