Οι Αμερικανοί πίστευαν ότι ο Ανδρέας χρησιμοποιούσε τήν 17Ν. Οι πληροφορίες τών πρακτόρων τής CIA στήν Αθήνα και η πρόσφατη περιπέτεια τού Βαλυράκη...



Πατήστε εδώ πάνω στό κείμενο γιά να ανοίξετε τη σελίδα  και διαβάστε λεπτομέρειες γιά την πρόσφατη περιπέτεια τού Βαλυράκη στις ΗΠΑ και τις απόψεις τών Αμερικανών γιά την 17Ν και το ΠΑΣΟΚ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν δεν κάνω λάθος ο Βαλυράκης μετείχε στην ομάδα του Αλέκου Παναγούλη. Φυλακίστηκε στην Κέρκυρα απ' όπου κατόρθωσε να δραπετεύσει και να φτάσει κολυμπώντας(;) στην Αλβανία.
Μιλάμε επομένως για έναν ηρωϊκό Κρητικό κάτι σαν τον καπετάν Μιχάλη του Καζαντζάκη.
Όταν έγινε Υπουργός δεν ξέχασε έναν συγκρατούμενο του στις φυλακές και τον κάλεσε στο κτίριο της Αστυνομίας μιας επαρχιακής πόλης, ο οποίος και αναστατώθηκε (δεν γνώριζε ποιός τον καλούσε)
Ανήσυχος επισκέφτηκε την Αστυνομία, αλλά οι αστυνόμοι που άλλοτε τον έβριζαν, όλο μέλι τώρα Καθήστε κε τάδε, και πως είστε και περιμένετε λίγο να σας δεί ο Υπουργός. Αγκαλιάστηκαν και θυμήθηκαν το κάτεργο ο Υπουργός πρωην πολιτικός κρατούμενος και ο ποινικός. Αυτά που λέτε, όταν θέλει η ζωή γράφει ιστορίες, τύφλα νάχουν όλοι οι συγγραφείς.