Τελικά τά έχει ή όχι ο περήφανος Κρητικός λυράρης μέ την κ. Δήμητρα Λιάνη;



Ο Αχιλλέας Δραμουντάνης αγαπάει τη Δήμητρα Παπανδρέου γιατί είναι αγνός και καθαρός άνθρωπος. Ο Κρητικός λυράρης εξομολογείται για πρώτη φορά στο ΛΟΙΠΟΝ άγνωστα κομμάτια της σχέσης του με την άλλοτε πρώτη κυρία της χώρας και ομολογεί ότι δεν ντρέπεται για τα συναισθήματά του.

Τις τελευταίες μέρες πρωταγωνιστείς στα ΜΜΕ λόγω των εμφανίσεών σου με τη Δήμητρα Παπανδρέου. Πώς σου φαίνεται να βλέπεις τον εαυτό σου στα εξώφυλλα;

«Δεν μ αρέσει, ούτε το επιδιώκω να παίρνω δημοσιότητα μέσα από τέτοια θέματα.Δεν ανήκα ποτέ σε αυτά τα κυκλώματα και δεν μου αρέσουν. Έτυχε να κάνουμε μία εμφάνιση».

Όλοι όμως μιλάνε για ένα μεγάλο ειδύλλιο

«Κοίταξε, όλοι σ' αυτόν το χώρο, απ ό,τι καταλαβαίνω, κάτι τέτοιο ψάχνουν. Ωστόσο, έχω άλλες προτεραιότητες. Δεν με ενδιαφέρει να διαφημιστώ με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος. Θέλω να με μάθει ο κόσμος μέσα από τη δουλειά μου. Αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα απασχολεί τόσο κόσμο με ποιον κάνω παρέα ή όχι. Η Δήμητρα Παπανδρέου δεν είναι βέβαια κάποια τυχαία γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει όμως τίποτα για μένα. Εγώ βλέπω τον άνθρωπο».

Είναι αγαπητή και είναι φυσικό ο κόσμος να ασχολείται με τη ζωή της.

«Εννοείται, γιατί είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, μια πρώην κυρία πρωθυπουργού».

Γράφτηκε όμως, Αχιλλέα, ότι είστε ζευγάρι με την κυρία Παπανδρέου. Ισχύει τελικά αυτό;

«Όχι! Σε καμία περίπτωση».

Είστε δηλαδή απλώς φίλοι

«Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι πολύ απλά Και αυτό όχι γιατί είναι η κυρία Παπανδρέου, αλλά γιατί εκτιμώ τον άνθρωπο Δήμητρα».

Τι αγαπάς στη Δήμητρα;

«Ότι είναι αγνός και καθαρός άνθρωπος. Δεν είναι ψεύτης. Δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος, για μένα τουλάχιστον προσωπικά, να κάνω παρέα με έναν άνθρωπο που δεν μ αρέσει».

Πώς γνωριστήκατε; Ισχύει ότι βρεθήκατε πριν από οχτώ μήνες στο μαγαζί που τραγουδούσες;

«Γνωριστήκαμε στην Αθήνα, στο Fortezza live, το κέντρο όπου εμφανιζόμουν και πρόκειται να ξεκινήσω πάλι τις εμφανίσεις μου από τις 5 Φεβρουαρίου μέχρι τις 8 Μαρτίου».

Ήρθε δηλαδή κατά τύχη με παρέα;

«Είναι γνωστό ότι η κυρία Παπανδρέου αγαπάει την Κρήτη. Έχει καλές σχέσεις με το νησί και γενικότερα με τους Κρητικούς. Της αρέσουν η παράδοση και τα έθιμά μας. Δεν θα πάει λοιπόν να ακούσει αυτό που της αρέσει;».

Την τελευταία εβδομάδα σας έχουμε πετύχει τρεις φορές μαζί.

«Έτυχε».

Στο λέω γιατί πολλοί μιλάνε για έναν καινούργιο μεγάλο έρωτα

«Αυτό θα τους άρεσε προφανώς για να το χρησιμοποιήσουν. Δεν ισχύει όμως».

Θα μπορούσες να ερωτευτείς τη Δήμητρα;

«Η Δήμητρα είναι φίλη μου και τέλος».

Μιλάτε για τα προσωπικά σας; Έχεις και σου έχει αντίστοιχα εξομολογηθεί πράγματα από τη ζωή της;

«Βεβαίως... Η Δήμητρα είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλές εμπειρίες από τη ζωή της και μπορεί να δώσει πολλές σωστές συμβουλές».

Πες μου μία συμβουλή της.

«Νομίζω ότι θα πρέπει να την κρατήσω για μένα Αν σ' την πω, είναι σαν να την πουλάω στο εμπόριο. Είναι μεταξύ φίλων και μόνο».

Σε έγκριτο καλλιτεχνικό site διάβασα ότι σε πρόσφατη έξοδό σας στο «Skyladiko VIP club» ανέβηκες στην πίστα, ερμήνευσες και αφιέρωσες στη Δήμητρα το «Αλίμονο σ' αυτούς που δεν αγάπησαν» και όταν κατέβηκες, σε φίλησε στο στόμα.

«Αυτά είναι ασύστολα ψεύδη. Το ότι ήμασταν εκεί είναι αλήθεια, και μάλιστα δεν ήμασταν οι δυο μας, αλλά με παρέα».

Δηλαδή, δεν της αφιέρωσες το τραγούδι, ούτε φιληθήκατε;

«Κοίτα, άμα είχαμε φιληθεί στο στόμα δημόσια, θα έλεγα ότι είμαστε φίλοι; Να με αγκαλιάσει και να με ευχαριστήσει δίνοντάς μου ένα φιλί στο μάγουλο δεν λέει τίποτα».

Στο κείμενο αναφέρεται ότι σου έδωσε τρυφερό φιλί στο στόμα!

«Κοίταξε να δεις, λυπάμαι που σε απογοητεύω, αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει τίποτα. Και πίστεψέ με πως αν ήταν έτσι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ούτε να το πω ούτε να το κρύψω. Δεν μ αρέσει να κρύβομαι, γιατί δεν ντρέπομαι για αυτά που νιώθω. Και λυπάμαι κιόλας που με έναν τρόπο γίνομαι η αιτία να φέρνω αυτή την κυρία σε αυτή τη θέση. Έρχομαι κι εγώ σε δύσκολη θέση, γιατί δεν ενδιαφέρομαι να βγω προς τα έξω με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο».

Θα το έλεγες δηλαδή δημόσια αν τα είχατε;

«Εννοείται, αν και εφόσον δεν θα είχε και η ίδια πρόβλημα. Άλλωστε, δεν νομίζω ότι θα είχε, γιατί είναι ένας άνθρωπος που επίσης δεν κρύβεται».http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=14103&subid=2&tag=10222&pubid=1677722

Σχόλια