ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ. Εμείς οι δυό σάν ένα, δυό σώματα ενωμένα....

απο τα Νέα.
ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ στο αίτημά του για σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής για την αστυνομία ζήτησε χθες ο Αλέκος Αλαβάνος. Οι κ.κ. Παπανδρέου και Αλαβάνος είχαν χθες τηλεφωνική επικοινωνία στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα σχετικά με την πρότασή του για την αστυνομία την οποία, σημειωτέον, κατέθεσε στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα.
Στη διάρκεια της συνομιλίας τους που, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν αρχικώς να πραγματοποιήσουν τη συνάντησή τους που εκκρεμεί από τις γιορτές την ερχόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι τη συνάντηση είχε ζητήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να υπάρξει συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης και δη της Αριστεράς σε σχέση με θέματα παιδείας και νεολαίας. (Η κ. Παπαρήγα έχει ήδη απαντήσει αρνητικά).
Σ.Σ. Η συνεργασία με τον ΣΥΝ αποτελεί τήν παγίδα με το τυρί γιά τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο Γιώργος απελπισμένος όπως είναι απο την τροπή τών πραγμάτων θα αγκαλιαστεί με τον ΣΥΝ  παίζοντας το τελευταίο του χαρτί. Ομως ο ΣΥΝ είναι αναξιόπιστος. Για να κερδίσει λίγες αριστερές ψήφους ο Γιώργος θα χάσει το κέντρο και όταν αυτό γίνει θα αρχίσουν τα καλαματιανά στο ΠΑΣΟΚ το οποίο παραμένει διχασμένο κόμμα με αδύναμη ηγεσία.

Σχόλια

Ο χρήστης antinor είπε…
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ.