Πολύ καλή η κίνηση να γίνει υπουργός Παιδείας ο Σπηλιωτόπουλος. Οι υφυπουργοί του όμως;


Ρωτήσαμε τούς εγκυρότατους παρατηρητές τη γνώμη τους γιά τον ανασχηματισμό.
Μάς είπαν ότι δέν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς σοβαρός άνθρωπος με αυτά.
Αφήστε να ασχοληθούν τα ελληνικά ΜΜΕ μάς είπαν.
Μόνο μία αλλάγή αξίζει την προσοχή μας , μάς είπαν.
Η τοποθέτηση τού Αρη Σπηλιωτόπουλου δείχνει μεγάλο πολιτικό κριτήριο γιά το πώς παίζεται το πολιτικό παιγνίδι στη χώρα μας.
Μόνο πού οι υφυπουργοί του δέν κάνουν.
Πολύ βαρείς, πολύ σοβαροί.
Αν έβαζε έναν Γιακουμάτο υφυπουργό και συμπλήρωνε και μέ έναν Βαρβιτσιώτη  ή κάτι παρόμοιο θα είχαμε έναν πραγματικά δυνατό και αχτύπητο σχήμα στο υπουργείο Παιδείας.
Τώρα μόνος του ο Σπηλιωτόπουλος θα δυσκολευτεί στο ρόλο πού τού έχει ανατεθεί.
Αλλά και πάλι η κίνηση είναι μεγαλοφυής.
Χωρίς πλάκα, αισθάνθηκαν τήν ανάγκη να συμπληρώσουν οι εγκυρότατοι παρατηρητές.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΓΥΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΡΕΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ. ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αφου εγινε υπουργος και ο βλακας γυιος του βαρβιτσιωτη (μπαρμπι..) τοτε εχει ελπιδες να γινει πρωθυπουργος και ο πανηλιθιος γιωργακης...

καληνυχτα κυριε καραμανλη, παιξατε και χασατε, δωσατε ρεβανς και ξαναχασατε , μαλλον δεν θελατε καν να κερδισετε , παρακαλω κλειστε την πορτα φευγοντας, και ας περασει ο επομενος κοπριτης.