Η μεγάλη πλάκα είναι ο Γιώργος ο Παπανδρέου. Κάνει δηλώσεις επειδή νομίζει ότι είναι παράγοντας. Ομως κανείς δέν τού δίνει σημασία....


Πολυμέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου από τις Σέρρες.
Αναφερόμενος στην αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι πολιτική δεν είναι ασχολείσαι επί τρεις μήνες με έναν ανασχηματισμό και τόνισε ότι ανασχηματισμός χωρίς σοβαρό σχέδιο για τον τόπο και σχέδιο πορείας για τη χώρα είναι «σαν να αλλάζεις κωπηλάτες αλλά να συμβουλεύεσαι την ίδια χαλασμένη πυξίδα».
«Και αυτό χρειάζεται αλλαγή πορείας σταθερό και σίγουρο σχέδιο - πυξίδα και σίγουρο τιμόνι» τόνισε ο κ. Παπανδρέου........
Σ.Σ. Οταν έρθει η σειρά του (άν έρθει ποτέ) νά τούς κάνει καμμιά δουλειά (να βιδώσει καμμιά λάμπα κλπ) θα τόν φωνάξουν.Μέχρι τότε τσάμπα χαλάει το σάλιο του. Γιατί δέν πάει διακοπές να κάνει και κάτι χρήσιμο και παραγωγικό γιά τον εαυτό του? Τώρα παίζουν τα μεγάλα παιδιά....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Πολυμέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου από τις Σέρρες.

Αναφερόμενος στην αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι πολιτική δεν είναι ασχολείσαι επί τρεις μήνες με έναν ανασχηματισμό και τόνισε ότι ανασχηματισμός χωρίς σοβαρό σχέδιο για τον τόπο και σχέδιο πορείας για τη χώρα είναι «σαν να αλλάζεις κωπηλάτες αλλά να συμβουλεύεσαι την ίδια χαλασμένη πυξίδα».

«Και αυτό χρειάζεται αλλαγή πορείας σταθερό και σίγουρο σχέδιο - πυξίδα και σίγουρο τιμόνι» τόνισε ο κ. Παπανδρέου.
Σχετικά με τα εσωτερικά ζητήματα και τα θέματα ασφάλειας, δήλωσε ότι ο μέσος Έλληνας αισθάνεται ότι αυτό που ισχύει σήμερα στη χώρα είναι το δίκαιο μόνο των ισχυρών και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μας γύρισε σε καταστάσεις του παρελθόντος, αφήνοντας τους πολίτες απροστάτευτους απέναντι στην βία και την ανομία, καθώς η ίδια εξέθρεψε πρακτικές και αντιλήψεις ανομίας, αυθαιρεσίας και ατιμωρησίας με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, ατιμωρησία στελεχών και υπουργών, καταστρατήγηση ανεξάρτητων ελεγκτικών αρχών, πλιάτσικο δημόσιας περιουσίας για ιδιοτελείς σκοπούς, στυγνή εκμετάλλευση ακόμη ιερών παραδόσεων και συμβόλων, όπως του Αγίου Όρους και καταπάτηση κάθε έννοιας αξιοκρατίας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δημιούργησε ένα χάσμα μεταξύ σωμάτων Ασφαλείας και λαού και ότι βασίστηκε στη στρατηγική της έντασης και του κοινωνικού διχασμού. Και τόνισε ότι αν στη σκέψη της συντήρησης είναι να αποσυρθεί ο ελληνικός λαός αυτό δεν θα γίνει.

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα καθώς τη λύση τη δίνουν οι κάλπες και ο λαός και τόνισε ότι το πρώτο που καλείται να εγγυηθεί το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης, της σιγουριάς και της ελπίδας. Ακόμα πρόσθεσε ότι ο ίδιος και το κόμμα του έχουν το θάρρος και την βούληση να συγκρουσθούν με συμφέρονται που νέμονται την περιουσία του λαού και με αντιλήψεις και πρακτικές αλαζονείας και αυθαιρεσίας.

Αναφερόμενος στη «ιδιαίτερα», όπως τη χαρακτήρισε «αυξημένη προκλητική δραστηριότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο» την κατήγγειλε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε την καταλληλότερη απάντηση με την παρουσία του στο Αγαθονήσι.

«Εμείς απαντάμε στην Τουρκία και σε όποιον άλλον ενδιαφερόμενο πολύ απλά και ευθέως ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, δεν θα το επιτρέψουμε», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, απαιτώντας από την Τουρκία να σταματήσει τα επικίνδυνα παιγνίδια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε παράλληλα ότι απαιτείται μία εξωτερική πολιτική που θα διασφαλίζει πλήρως τα συμφέροντα της χώρας, θα δίνει το απαραίτητο κύρος και βάρος στην Ελλάδα και δεν θα επιτρέπει στην Τουρκία ή σε οποιονδήποτε άλλο την αποθράσυνση, λέγοντας ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έδειξαν το σωστό δρόμο στο παρελθόν και προσθέτοντας ότι «θα το αποδείξουμε ξανά στον ελληνικό λαό και μάλιστα πολύ σύντομα».

Ο κ. Παπανδρέου επέκρινε την κυβέρνηση για εγκατάλειψη της αγροτιάς και στο εσωτερικό και εξωτερικό και είπε ότι οι βασικοί άξονες της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στον αγροτικό τομέα είναι οι: Αποτελεσματική προστασία του αγροτικού εισοδήματος και συνέχιση των κοινοτικών ενισχύσεων και μετά το 2013, εκσυγχρονισμός των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και προγράμματα για νέους αγρότες με αύξηση των δημοσίων επενδύσεων, κίνητρα για νέες συλλογικές δομές, έλεγχο της αγοράς και χτύπημα των καρτέλ και επένδυση στον άνθρωπο.

Ο κ. Παπανδρέου πρότεινε επίσης μία σειρά από οχτώ μέτρα τα οποία, όπως είπε, συνιστούν μία συμφωνία εμπιστοσύνης της πολιτείας με τον αγροτικό κόσμο και περιλαμβάνουν από την αύξηση των δημοσίων επενδύσεων για την βελτίωση των υποδομών ως την ανάπτυξη ενός σύγχρονου δικτύου κοινωνικής προστασίας για τους αγρότες.

Τέλος, καταδίκασε «τους «πολύνεκρους ισραηλινούς βομβαρδισμούς και τις επιχειρήσεις στη Γάζα».http://www.e-tipos.com/newsitem?id=69081
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γουλφάκο ορισμένες φορές δεν παίζεσαι .....Σφάζεις με το βαμβάκι...Απαπαπαπα.....

Ετοιμάσου να απολαύσεις τα αφρισμένα πασόκια σε λίγο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιός να βιδώσει τη λάμπα, ο Γιωργάκης;
Άσε φίλε Wolf μην πάθει και καμμία ηλεκτροπληξία και κάνει τη νύχτα μέρα η καράφλα του.
Όχι τίποτε άλλο αλλά μετά με ποιανού τις χαζαμάρες θα γελάμε μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον;
Νάναι καλά το Γκιωργάκι, πάντα καλά!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
pantos ta "afrismena pasokakia", an xasei o k.papandreou kai tis epomenes vouleytikes ekloges, tha kanoun simaia ta post tou kathe wolfakou, gia na feroun ton venizelo arxigo sto pasok..
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΡΒΕΡΝΑΕΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη.
Έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
Έπειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
Μα την παναγία.
Κοινωνιολογίας.
Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία και πάω έξω να καπνίσω.
Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Giorgo!!!
Giorgo!!!
Giorgo!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΛΥΣΣΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΣΙΡΚΟ. ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ;