Τά επόμενα 2 χρόνια θα είναι τα πιό δύσκολα (γιά όλη τήν Ευρώπη) από το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Η κυβέρνηση χρειάζεται καινούργια εντολή.


Ολες οι εκτιμήσεις είναι ότι μέχρι το 2011 θα είναι τα πιό δύσκολα χρόνια εδώ και δεκαετίες.
Θα πρέπει να παρθούν δύσκολες αποφάσεις.
Πολύς κόσμος θα χάσει τη δουλειά του δέ θα πληρώνει τα δάνειά του πού σημαίνει θα χάσει επιπλέον το αμάξι του και ίσως (όχι σπάνιο) και το σπίτι του.
Αν κρίνουμε απο Αμερική και Ιαπωνία μπορεί να δούμε και λαικά συσίτια.
Αν προσθέσουμε και τα Εθνικά το μίγμα γίνεται εκρηκτικό.
Ολα αυτά για να τα χειριστεί μιά κυβέρνηση πρέπει να έχει ισχυρή και πρόσφατη εντολή διακυβέρνησης.
Δέν μπορεί για κάθε της απόφαση να φοβάται το πολιτικό κόστος.
Θα φαληρίσει η χώρα.
Θέλουμε μιά κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.
Ωστε να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις αλλά με προοπτική να υπάρχει και όταν έρθει η ανάκαμψη.
Γιατί ο άλλος να φάει μόνο το αγγούρι ωστε να έρθει ο επόμενος και να τα βρεί έτοιμα , σου λέει?
Να το πούμε πιό απλά?
Τον Απρίλιο θά έχουμε εκλογές.

Σχόλια

Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΡΗΓΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΕΙΧΘΗΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2004 ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειλικρινά Wolf δεν μπορώ να καταλάβω αυτη την εμμονή σου για εκλογές.Ντοροπαίχνιδα μυρίζομαι.Έστω οτι υπάρχει 60% πιθανότητα να τις κερδίσει με 40% έναντι 38% του ΠΑΣΟΚ. Έστω οτι έχει 80% στις επαναληπτικές να τις πάρει με τα ίδια ποσοστά.Συνεπώς μιλάμε για 60%χ80%=48% να νικήσει αυτοδύναμος με 160 έδρες.Τι θα κερδίσει? Ένα χρονο μέχρι την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας?..Αυτοκτονία !!!

Το Παρόν της Κυριακής έχει την καλύτερη ανάλυση.Ελάχιστος στόχος να χάσει έστω με μισή μονάδα τις ευρωεκλογες. "Εφ όλης της υλης" θα πει,όπως είπε στον Αβέρωφ το 1984 ο Λαοπλάνος.

Για χαλαρώστε με την εκλογολογία γιατι θα βγεί κανένας Δαιλάκης και θα μας πιάσει στον ύπνο από τη χαλάρωση που βλέπω.Ενώ τότε τον Οκτώβριο (αλλά και τον Δεκέμβριο)όλος ο λαός είχε απασφαλίσει.

Οι Ευρωεκλογές είναι το ζουμί και εκει θα κλείσει πολλά στόματα .Εφ όλη της ύλης λοιπον........