Ολα τά είχαμε μόνο ένας serial killer ιερόδουλων μάς έλειπε.


Δολοφόνος κατά συρροήν με στόχο ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές και έχει σκορπίσει τρόμο στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα. Δύο είναι μέχρι στιγμής τα θύματά του, μέσα σε μία εβδομάδα. Ο δολοφόνος χτύπησε με ακρίβεια. Τρίτη ξημερώματα. Χρησιμοποίησε το ίδιο φονικό όπλο, θύματά του ήταν δύο γυναίκες 60 και 57 χρόνων, που εργάζονταν σε οίκο ανοχής, το σώμα των γυναικών είχε την ίδια θέση στο κρεβάτι, έφεραν ίδιο αριθμό τραυμάτων στο ίδιο σημείο, το κεφάλι των θυμάτων ήταν τυλιγμένο με κασκόλ και φεύγοντας αφαίρεσε όσα χρήματα βρήκε στις τσάντες τους.....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Δολοφόνος κατά συρροήν με στόχο ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές και έχει σκορπίσει τρόμο στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα. Δύο είναι μέχρι στιγμής τα θύματά του, μέσα σε μία εβδομάδα. Ο δολοφόνος χτύπησε με ακρίβεια. Τρίτη ξημερώματα. Χρησιμοποίησε το ίδιο φονικό όπλο, θύματά του ήταν δύο γυναίκες 60 και 57 χρόνων, που εργάζονταν σε οίκο ανοχής, το σώμα των γυναικών είχε την ίδια θέση στο κρεβάτι, έφεραν ίδιο αριθμό τραυμάτων στο ίδιο σημείο, το κεφάλι των θυμάτων ήταν τυλιγμένο με κασκόλ και φεύγοντας αφαίρεσε όσα χρήματα βρήκε στις τσάντες τους.

Την πρώτη φορά οι αστυνομικοί πίστεψαν πως πρόκειται για δολοφονία με κίνητρο τη ληστεία. Ωστόσο, με το δεύτερο περιστατικό η κατάσταση διαφοροποιείται άρδην. Στη μνήμη των παλαιότερων αστυνομικών επανέρχεται ο «δράκος με το πριόνι», Αντώνης Δαγκλής, τον οποίο συνέλαβε ο νυν αρχηγός του Σώματος Βασίλης Τσιατούρας, ως διευθυντής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, τον Ιανουάριο του 1995. Ο νεαρός Δαγκλής, όπως ομολόγησε, είχε σκοτώσει δύο ιερόδουλες και είχε αποπειραθεί να στραγγαλίσει άλλες οκτώ. Χθες, 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, βρέθηκε νεκρό μέσα σε οίκο ανοχής στην οδό Αλκιβιάδου 16Γ στην Ομόνοια το νέο θύμα, μια 57χρονη από την Ουκρανία. Εφερε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και το λαιμό, ενώ, όπως εκτιμάται, ο δράστης άρπαξε χρήματα προτού εξαφανιστεί. Πανομοιότυπη ήταν η δολοφονία μιας 60χρονης πριν από μία εβδομάδα σε οίκο ανοχής στη συμβολή των οδών Λιοσίων 67 και Ιουλιανού. Το θύμα έφερε πέντε τραύματα στο λαιμό και πάνω από το στήθος, ενώ ο δράστης φέρεται να αφαίρεσε και χρήματα.

Διαστροφή ή εκδίκηση;

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν πως βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν κατά συρροήν δολοφόνο, έναν νέο «Τζακ Αντεροβγάλτη». Χαρακτηρίζουν το δράστη «σεξουαλικά διεστραμμένο», που επιλέγει να έρθει σε ερωτική επαφή με τα υποψήφια θύματά του και μετά ή κατά τη διάρκεια της πράξης τα σκοτώνει.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο δράστης πηγαίνει πάντα με την προοπτική να σκοτώσει, αφού χρησιμοποιεί δικό του μαχαίρι, το οποίο παίρνει μαζί του φεύγοντας. Επιπλέον, τον χαρακτηρίζουν ψύχραιμο και κυνικό, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα ή για κάποιον που «κόλλησε» κάποια ασθένεια κατά την επαφή του με ιερόδουλο και τώρα… εκδικείται. Αν και τα χτυπήματα που κατέφερε στα θύματά του δεν είναι βαθιά και δεν δείχνουν μένος.http://www.e-tipos.com/newsitem?id=68056