Εμφανίζονται σημαντικές εκροές χρημάτων από τους λογαριασμούς της Μονής προς τις κυπριακές «Madeus», «Rassadel» και ΤΟΡΚΑΣΟ...


Σημαντικά στοιχεία για την κίνηση των λογαριασμών προκύπτουν από την έκθεση των υπαλλήλων της τράπεζας της Ελλάδος στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
Ποσό 1,9 εκατομμυρίου ευρώ εμφανίζεται να έχει μεταφερθεί από τους λογαρισμούς της Μονής στους λογαριασμούς της Κατερίνας Πελέκη Βουλγαράκη και του αδελφού της Δημήτρη Πελέκη.
Επίσης εμφανίζονται σημαντικές εκροές χρημάτων από τους λογαριασμούς της Μονής προς τις κυπριακές «Madeus», «Rassadel» και ΤΟΡΚΑΣΟ συμφερόντων του κ. Γιώργου Σαχπατζίδη του οποίου ο προσωπικός λογαριασμός πιστώνεται και με άλλα ποσά από τη Μονή.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η ΤΟΡΚΑΣΟ φαίνεται να έχει κάνει διακοπή δραστηριότητας στην Ελλάδα, τον Απρίλιο του 2008, ενώ πολλά χρηματικά ποσά έφυγαν προς άγνωστους αποδέκτες με τη μορφή επιταγών η μετρητών, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι μοναχοί πραγματοποιούσαν αναλήψεις ποσων που ξεπερνούσαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Σ.Σ Η εταιρεία ΤΟΡΚΑΣΟ δέν αποκλείεται να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ξέρουμε ότι Madeus καί Rassadel είναι συμφερόντων τής Μονής. Η ΤΟΡΚΑΣΟ όμως? Ποιός κρύβεται από πίσω της? 

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπάρχει κάαποιο δια ταύτα; Γιατί η ανάστηση μου φαίνεται λίγο ξεκάρφωτη, συγνώμη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
βοηθα λιγο....αλλιως δε λες τιποτα η δεν ξερεις!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για την ΤΟΡΚΑΣΟ ρωτήστε το δικό σας τον κ. Ρουσόπουλο!
Κάτι ξέρει αυτός!
Θα σας το πει όμως;