«Μαύρα κάλαντα» από το Μητσοτάκη.


Σε δηλώσεις του από κεντρικό αθηναϊκό βιβλιοπωλείο όπου ψώνιζε, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην οικονομία και το «δύσκολο 2009» και τόνισε ότι για «δεκαετίες ζήσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας, δανειζόμενοι και καταδικάζοντας τις επόμενες γενιές, ενώ ταυτόχρονα με πείσμα αρνηθήκαμε τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες η σημερινή ευρωπαϊκή και παγκόσμια πραγματικότητα απαιτεί και τις οποίες εφάρμοσαν όλες οι άλλες χώρες της Ευρώπης. Υπό τις συνθήκες αυτές είναι φυσικό η βαριά διεθνής οικονομική κρίση που ξέσπασε φέτος να μας προσγειώσει και να μας υποχρεώσει να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα».
Ο κ.Μητσοτάκης όμως δεν έμεινε στην παραπάνω περιγραφή, αλλά συμπλήρωσε ότι «τη δύσκολη αυτή ώρα πρέπει όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση και να προσπαθήσουμε με δημοκρατικό διάλογο να προσδιορίσουμε το πρόβλημα ενδεχομένως με τη βοήθεια ξένων διεθνών οργανισμών και να υλοποιήσουμε με όσο το δυνατόν ευρύτερη δυνατή συναίνεση τις πολιτικές και κυρίως τις μεταρρυθμίσεις που δεν μπορούν να περιμένουν ούτε μια ημέρα».
Σ.Σ. Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιάαα.......
Κι αααρχηηηηήη
Κι  ααρχή καλό μας χρόνοοοοο
Μέ τόν καλό το λόγο πάντα ο μπαγάσας ο επίτιμος....
Χαίρεσαι να τόν ακούς...
Γεμίζεις αισιοδοξία γιά το αύριο...

Σχόλια

Ο χρήστης http://naxios.blogspot.com είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης http://naxios.blogspot.com είπε…
ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΓΙΑ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΡΙΓΗΛΗΣ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ;ΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαίρεσαι να τον ακούς νάχαμε ακόμα άλλους δυο τέτοιους τρελλούς
Ο Ιούδας Αρχιαποστάτης Κώστας Μετσοτάκης ήταν βασικά γκαντέμης για τον εαυτό του.
1)Ενώ προορίζετο για διάδοχος του Γεωργίου Παπανδρέου του πρόκυψε από την Αμέρικα καθηγητής γιός του Πρωθυπουργού και μάλιστα όπως γράφουν τα αρχεία του forein Office έλληνας σαν τον Θεμιστοκλή και τον Καραϊσκάκη. Από τότε ο Μετσοτάκης υπονόμευσε την Ελληνική Δημοκρατία, και ήταν η αρχική αιτία της Χούντας και όσα ακολούθησαν.
2)Ενώ ήταν πρωθυπουργός του προκύπτει ο Αντώνιος από την Καλαμάτα και τον ρίχνει. Ήταν η πιο γλυκιά εκδίκηση, δεν είπε τίποτε, τι να πει άλλωστε ΜΆΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΛΑΒΕ
3)Ενώ περίμενε πως και πως τον Κυριάκο υπουργό, προκύπτει το σκάνδαλο mizens.
Έχει μούτρα και βγαίνει στην αγορά ο ΙΟΥΔΑΣ