Τό ΠΑΣΟΚ μιλάει γιά προβοκάτσια τής ΝΔ καί προσπαθεί να προλάβει αποκαλύψεις γιά τήν ηγεσία του.

απο τα Νέα.
Ετοιμάζουν προβοκάτσια
Για προβοκάτσιες και παιχνίδι εντυπώσεων γύρω από τα όσα εξελίσσονται στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής, καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία το ΠΑΣΟΚ. Με αφορμή διάφορα χαρτιά που κυκλοφορούν «αδέσποτα», κατά την έκφραση κορυφαίου στελέχους του Κινήματος, και στόχο έχουν να εμπλέξουν το ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο της μονής, η Χαρ. Τρικούπη κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι βρίσκεται πίσω από αυτήν την προσπάθεια, επιδιώκοντας μέσα από τον συμψηφισμό να αποσείσει τις βαριές ευθύνες που έχει για το σκάνδαλο. Στην κατοχή του ΠΑΣΟΚ έχουν περιέλθει δύο non paper, τα οποία, σύμφωνα με τη Χαρ. Τρικούπη, έχουν «κατασκευαστεί» από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης και στοχεύουν ευθέως να πλήξουν είτε την ηγεσία του κόμματος είτε συγκεκριμένα στελέχη.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλα αντ'άλλων οι ψευτο-δημοσιογράφοι που λασπολογούσαν επί τρίμηνο για το σπίτι Ρουσόπουλου/Ζαχαρέα στο Ψυχικό, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν μόνο ένα ΙΣΟΓΕΙΟ διαμέρισμα 60τετραγωνικών σε παλιά πολυκατοικία του 1970.

Όπως επίσης για τη "βίλα" στην Πάρο με την πισίνα των 130 τετραγωνικών, ΤΕΛΙΚΑ ήταν ένα διαμερισματάκι 55 τετραγωνικών και η πισίνα ήταν κοινόχρηστη με όλα τα άλλα διαμερίσματα του συγκροτήματος!

Και όλη αυτή την "τεράστια περιουσία" που έχει ο Ρουσόπουλος με δανεικά (δηλαδή τα χρωστάει) λέγανε ότι την έκανε με κλεψιμέϊκα από το Βατοπέδι.

Εάν ΑΥΤΑ έκλεψε ο Ρουσόπουλος ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται οι πρασινοφρουροί.

Ο μεγαλο-κλέφτης υπουργός θα έμενε σε ισόγειο 60 τετραγωνικών ή σε ή ΣΕ ΒΙΛΛΑ 2.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ, όπως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, που αποφάσισε να παντρευτεί στο Παρίσι ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο για τη δεξίωση;

Θυμήθηκα τώρα που λέγανε ότι έκλεψε και το ανθρωπάκι ο Ζαχόπουλος, που έμενε σε ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ διαμέρισμα 65 τεραγωνικών και ξέχασαν οι καναλο-ηθοποιοί το βίο και πολιτεία των ζάπλουτων υπουργών του πασόκ που έλυσαν το οικονομικό πρόβλημα και των εγγονιών τους με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, δεν το ξέρατε αυτό ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραίο το παραμυθάκι!...
...........για διασκεδάζει μόνο χαχόλους της Ρηγίλης!...

Πσεραστικά σας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"για διασκεδάζει"......."Πσεραστικά σας!"

Νευράκια διαπιστώνω 3.43 μμ ...πολλά νευράκια.....Προσοχή στα εγκεφαλικά...