Αφιερωμένο σέ όλους αυτούς πού μέ συσκέψεις επί συσκέψεων αναρωτιούνται τί δέν πάει καλά....

απο σχόλιο αναγνώστη.
Για να καταλάβεις, wolf, μέχρι και πρίν από 1 χρόνο έπαιρνα εφημερίδα καθημερινά (μεγάλη κεντρώα) αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ο ιδιοκτήτης κάνει άλλα παιγνίδια και την έκοψα.
Παρόλα τα DVD και τα δώρα τις κυριακάτικες δεν μπορούσα να διαβάσω, καμμία απολύτως όλες βρωμάγανε πρασινίλα. Μαχαίρι και αυτές και άρχισα να παίρνω περιοδικά (όλο διαφήμιση τα έκοψα και αυτά).
Τώρα πιά δεν παίρνω τίποτε και γλυτώνω και καμμιά εικοσαριά ευρώ την εβδομάδα, βρίσκω όμως ότι θέλω στη μπλογκόσφαιρα.
Να σου πώ την αλήθεια, πολλές φορές έχω σκεφθεί να πάρω την Αυριανή, αλλά πρώτον διστάζω γιατί ο Κουρής παίζει διπλό παιγνίδι με τον Alter και δεύτερο δεν έχει αρκετή ύλη.
Σ.Σ. Ολοι καταλαβαίνουμε τί εννοεί ο αναγνώστης. Ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους αυτοί πού πρέπει να τα βγάλουν.....Τό θέμα είναι τεράστιο και κάποια στιγμή θα το επαναφέρουμε. Ολοι πρέπει να σκεφτούν και να αλλάξουν βιολί. Πρέπει δηλαδή να γίνει πόλεμος και αποκαλύψεις? Αλλιώς δέν γίνεται? Καί κάποιοι συγκεκριμένοι μικροδημοσιογράφοι πού γιά ενα κομμάτι ψωμί κάνουν τις βρώμικες δουλειές και αυτοί πρέπει να σταματήσουν. Και πρέπει να τούς σταματήσουν αυτοί πού τούς βάζουν. Από σήμερα κιόλας. Πρέπει και εκεί να υπάρξει πόλεμος? Ελεος...Αφού υπάρχουν οι προειδοποιήσεις....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαν να ακούω τον εαυτό μου, δεν το πιστεύω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τί νομίζει ότι μπορεί να κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου με την νέα εφημερίδα.

Φοβάμαι ότι θα βγεί μία άχρωμη φυλλάδα που σύντομα θα κλείσει, διότι με "ήξεις-αφίξεις" δεν αποκτάς αρκετά ισχυρή ταυτότητα που να σου δώσει επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Μακάρι να έχω άδικο.