Οι εχθροί τού Καραμανλή πιέζουν απεγνωσμένα και κυνηγάνε σάν τρελοί ένα βίντεο με αστυνομική βία γιά να το παίξουν το βράδυ στά κανάλια. Μήν τσιμπάτε.





Η πίεση είναι διπλή.
Ομως.
Οχι μόνο δεν υπάρχει αδιέξοδο, ανυπαρξία κράτους και κατάρρευση αλλά το κράτος είναι πιό ισχυρό από ποτέ.
Ρωτήστε τον πρώτο αστυνομικό που θα βρείτε μπροστά σας...
Θα σας πεί πόσο εύκολο είναι να τλειώνουμε σε μιά ώρα...
Οι εχθροί τού Καραμανλή λένε ψέματα....
Τί θέλουν?
Θέλουν σάν τρελοί ένα βίντεο με αστυνομική βία...
Κατά προτίμηση εναντίον κάποιου 15χρονου...
Ομως η Καραμανλής με τον Παυλόπουλο θα καταστείλουν την αναταραχή χωρίς να ανοίξει μύτη αθώου.
Απλά περιμένουν λίγο να πεισθεί ο πολίτης για το δίκαιο της ανάγκης της αστυνομικής επέμβασης....
Μήν τσιμπάτε....
Τό παιγνίδι πλέον είναι μόνο επικοινωνιακό..
Δείτε τήν Kathimerini και τα Νέα πώς πιέζουν....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μας χέζεις με τον Καραμανλή σου φασιστόμουτρο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τρίτη, 9 Δεκέμβριος 2008
Η ΠΙΟ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι' αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.
Πλάτωνας

"Ας μην παραβλέπουμε το γεγονός πως ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός (αυτός δηλαδή που πυροβόλησε τον 15χρονο Αλέξη) διορίστηκε το 1999, επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή, και εκπαιδεύτηκε επί ΠΑΣΟΚ. Και ήρθαμε εμείς το 2004 και τους βρήκαμε αυτούς".
Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Βουλευτής Δράμας

Μαργαρίτης Τζίμας


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ... ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αναρτήθηκε από klasikoperiptosi στις 5:50 πμ
Ετικέτες Η ΠΙΟ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε τούβλο προηγούμενε ανώνυμε πρασινοφρουρέ, ΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΣEΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ και εξήγησέ μας τί ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις.

Τό ότι ο ειδικός φρουρός ήταν της κλαδικής ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

Εάν τον είχε διώξει η Ν.Δ. εσύ ο ίδιος δεν θα έλεγες ότι ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ οι δημοκράτες πολίτες;

Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις βρε θρασύδειλη κουράδα;

Εκτός εάν είσαι κατ'επάγγελμα ποιητής και ζείς στο δικό σου προσωπικό αφηρημένο κόσμο του ονείρου και της φαντασίας, βλαμμένο!

Είναι ατέλειωτο το θράσος σας κωλόπαιδα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τζιμάκο στο γραφείο λένε ότι είσαι και πάλι σε διατεταγμένη υπηρεσία .
Is it trouth????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ισια ισια το ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ μόνο που δεν έβαλε τίτλο Στηρίζουμε τον Καραμανλή, σε σημείο που σκέφτηκα να επιστρέψω την εφημερίδα (ειδικά ΤΟ ΒΗΜΑ) στον γνωστό περιπτερα και να μου δώσει μια ΕΛΕΥΤΕΡΟΤΥΠΙΑ.
Μόνο προσοχή στον ΛΑΜΠΡΑΚΗ δεν ξέρετε τι έχει κατά νου η γριά ΑΛΕΠΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά πόσους κατάφερε να μαζέψει στη συγκέντρωση σήμερα ο Παναγόπουλος?Χτες ο Γιωργάκης αναψε κεράκι αυτος και αλλοι 500.
Μούγγα τα Πασοκομπλόγκια.Μέχρι και ο Παπαγιάννης έχει καταπιεί τη γλώσσα του.Ήθελε να κατεβάσει 1.000.000 κόσμο ο Παναγόπουλος.
Σας έχει πάρι χαμπάρι ο κόσμος ρε τσατσόνια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ριρίκα πιτσιρίκα δεν είμαι ο τζιμάκος ούτε και τον ξέρω τον άνθρωπο.
Εγώ είμαι (1) ένας ΑΠΛΟΣ πολίτης που δεν τα παίρνω από κανένα και (2) έχω την ξεροκεφαλιά να μη μου αρέσει να μου λένε τα κανάλια τί να σκεφθώ.
Εσύ, Ριρίκα, μπορείς, με το χέρι στην καρδιά, να πείς το ίδιο;
Ρητορική η ερώτηση βέβαια, γιατί έχω ήδη καταλάβει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
opoios diafonei me ton 11:34 πμ einai fasistomoutro
diladi an pistespoume ta galop, to 30 peripou tis ekato ton ellinon xoris tous anapofasistous aytin tin stigmi..fovero mialo o tipos..

o tzimas ontos eipe megali vlakeia..oxi giati eipe psemata..alla giati ekane oti kanoun oloi oi alloi,spekoularise politika sto ptoma tou nearou..iparxei xronos katalliloteros gia na doume ti kai pos..

i megaliteri pantos diadilosi egine sto oaka xthes..distixos gia ta mme..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν έχεις καταλάβει 1.25 ότι οι Πασόκοι έχουν ένδεια αντιπαράθεσης επιχειρημάτων ,οπότε πετούν ενα "φασιστόμουτρο" και καθάρισαν.Χαρακτηριστική τους από κριση αυτή στο διηνεκές όταν έχουν καταπιει τη γλώσσα τους
Ο χρήστης nikos είπε…
Πότε θα αφήσουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της;
Ποτέ. Γιατί αν πχ οι αναρχικοί μπουκάρουν σε κάποιο υπουργείο (όπως προσπάθησαν να κάνουν πριν από λίγο στο Μακεδονίας-Θράκης) και τα ΜΑΤ αρχίσουν να μοιράζουν σφαλιάρες και να τους δέρνουν με τα γκλομπ τότε όλοι αμέσως θα μιλήσουν για αστυνομική βία, χτυπάνε τη νεολαία, χούντα κτλ.
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι οργή από το γεγονός ότι η αστυνομία κρατάει αμυντική στάση. Από την άλλη όμως αν το δεις τελείως ρεαλιστικά καλά κάνουν.
Είναι έτοιμη η κομπλεξική ελληνική κοινωνία να επιτρέψει κάτι τέτοιο.
Δεν νομίζω.
Όλα όσα λέγονται για ανικανότητα της αστυνομίας είναι μπούρδες. Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Αλλά δεν τους αφήνουν.
Εδώ παρουσίασαν σαν αστυνομική βία την σύλληψη μιας τσούλας προχθές. Ο Βερύκιος είχε φτάσει σε οργασμό. Να μην πούμε για τις χθεσινές φώτο με τα όπλα.
Δηλαδή, οι κουκουλοαδερφες μπορύν να πε΄ταν πέτρες, μολότωφ, καδρόνια και ότιδήποτε άλλο αλλά ο αστυνομικός δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί είναι police brutality.

Η παράνοια σε όλο το μεγαλείο της.
Ο κόσμος που παραπονιέται ότι η αστυνομία δεν κάνει κάτι αλλά οι ίδιοι πάνε και μαζεύουν τους κάλυκες για να αποδείξουν το μεγάλο έγκλημα.

Κάτι ακόμα. Το παρακάτω κείμενο είναι από την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ μετά το συλλαλητήριο.
"Εκφράζουμε την αγανάκτηση και την οργή μας, για την εν ψυχρώ δολοφονία του Νεαρού Αλέξανδρου, την κρατική βία και τρομοκρατία"

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΓΣΕΕ.

Η οργή μέσα μου γιγαντώνεται. Βράζω.Κρίμα που δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα. Κρίμα που δεν μπορώ να βγω στον δρόμο με μια ελληνική σημαία και να διαδηλώσω. Για την προσβολή της νοημοσύνης μου. Για την προσπάθεια καθοδήγησης της χώρας μου. Για τα ανδρείκελα που προσπαθούν να ρίξουν μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση.(Άσχετα με το αν συμφωνούμε ή όχι με τις πολιτικές της).
Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης το μόνο που θέλει είναι εκλογές την μέρα που όλη η χωρά απαιτεί συναίνεση τα λέει όλα.
Αηδία.Αίσχος. Καφρίλα.

Και στη μέση μερικές χιλιάδες αστυνομικοί που φταίνε για όλα. Τους χρωστάμε πολλά. Πάρα πολλά. Αλλά τα ξεχνάμε όλα αμέσως με το παραμικρό λάθος. Άνθρωποι είναι. Κάνουν λάθη. Και αν φταίνε η δικαιοσύνη είναι εδώ για να τους τιμωρήσει. Αλλά είναι άτυχοι γιατί το Σύνταγμα μας δεν τους δίνει την δυνατότητα να αντιδράσουν. Να πετάξουν τις ασπίδες και να πάνε σπίτια τους. Στις οικογένειες τους. Και να πούνε ένα μεγάλο "ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ".
Λίγο σεβασμός για αυτούς τους ανθρώπους. Το αξίζουν.
Ο χρήστης wolf είπε…
ριρικα αν το γραφειο κανει το ενα λαθος μετα το αλλο δεν φταιω εγω..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ [ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ]
ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΟΡΙΣΤΟ ΝΑ ΡΧΕΤΑΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΣΟΙ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΡΚΟΖΥ ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ.
ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ.
Ο ΣΑΡΚΟΖΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ
ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ?
ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕ,ΚΤΛ.ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανίσχυρα τα εκδοτικά συγκροτήματα. Ούτε μια κυβέρνηση δεν μπορούν να ρίξουν. Πω πω κάζο!!!!! Στείλτε στο διάολο τις κολοφυλλάδες. Μην αγοράζετε καμία. Να βουλιάξουν τα λαμόγια. Χώρια που θα γίνουμε και οικολογικοί αν δεν αγοράζουμε τόσο χαρτί πεταμένο. Ας στραφούμε στα blogs