Γιατί οι Κύπριοι δέν ανοίγουν τούς λογαριασμούς; Πότε θα μάθει ο έλληνας πολίτης έστω μέρος τής αλήθειας; Καί γιά το Βατοπέδι καί γιά τις υποκλοπές.


Εν τω μεταξύ, η κυπριακή Αρχή κατά του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να ανοίξει τους λογαριασμούς των εταιρειών Rassadel και Madeus, παρότι της ζητήθηκε αυτό από την αντίστοιχη ελληνική Επιτροπή.
Αυτά λένε οι ειδήσεις.
Τό ερώτημα είναι.
Θά μάθει ο έλληνας πολίτης τί παίζει στό Βατοπέδι?
Δηλαδή οι Κύπριοι γιατί δέν ανοίγουν τούς λογαριασμούς?
Αυτό πώς το εξηγούν αυτοί πού τσιρίζουν μέρες τώρα?
Εστω λίγα θα μάθει?
Δέν λέμε γιά λεπτομέρειες.
Λέμε όπως στίς υποκλοπές πού έδειξαν τό τρίγωνο.
Περίπου.
Η θα περάσει η ατζέντα ΠΑΣΟΚ καί τών υπόλοιπων τσάτσων, πού μιλάνε γιά απάτες κλπ ?
Ως πότε θα παίζουμε τίς κουμπάρες?
Τό ΠΑΣΟΚ είναι αδίστακτο.
Πάντα ήταν.
Δέν διστάζει ούτε μπροστά σε εθνικά θέματα ούτε πουθενά.
Μέ βάση την κοινή λογική πάντως αυτή είναι μιά απόφαση πού -άν ληφθεί- θα ληφθεί στό ανώτατο δυνατό επίπεδο.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε αποτελει εθνικο θεμα το ανοιγμα των λογαριασμων....πεσ μας να ξερομε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι κοροιδεύεις ρε Γολφ τα νεοδημοκρατάκια. Οι λογαριασμοί δεν ανοίγου ν γιατί οι εισαγγελείς σας εξεπίτηδες δεν το ζητούν νομότυπα.

By Factorx | December 3, 2008


Πέφτει χοντρό δούλεμα με τους λογαριασμούς τελικά. Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης, ενημέρωσε πριν από λίγο τα μέλη της Επιτροπής ότι έλαβε επιστολή από τον επικεφαλής της Επιτροπής για το «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», Στ. Γκρόζο, με την οποία τον ενημερώνει ότι η αντίστοιχη αρχή της Κύπρου απάντησε ότι δεν μπορούν να ανοίξουν οι λογαριασμοί, χωρίς να υπάρξει αίτημα δικαστικής συνδρομής. Γεγονός που δημιουργεί νέα εμπλοκή και καθυστέρηση στις εργασίες της Εξεταστικής επειδή πρόκειται για λογαριασμούς των «offshore» εταιρειών «Ρασαντέλ» και «Ματέους».

Το ερώτημα είναι φυσικά ένα: Δεν την ήξεραν τη διαδικασία της δικαστικής συνδρομής ούτε ο κ. Γκρόγιας, που είναι δικαστικός, ούτε ο κ. Μαρκογιαννάκης που είναι τέως εισαγγελέας; Εδώ την έχουμε μάθει εμείς απ΄ έξω τόσον καιρό που γράφουμε για σκάνδαλα κι αυτοί την αγνοούν; Τι έκαναν δηλαδή; Πήραν τηλέφωνο και παρεκάλεσαν να τους στείλουν τους λογαριασμούς;