Γαλλία - Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε την επίσκεψη κλιμακίου ευρωπαίων υπουργών στη Μέση Ανατολή.


Κλιμάκιο ευρωπαίων υπουργών θα επισκεφθεί τη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση ύστερα από την αποψινή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών της στο Παρίσι.
Σε ανακοίνωση που εξεδόθη ύστερα από το πέρας της συνάντησης, αναφέρεται ότι "Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι περισσότερο από ποτέ αποφασισμένη να συμβάλει, μαζί με τα μέλη του "Κουαρτέτου" και τις υπόλοιπες χώρες της περιοχής, στον τερματισμό της βίας και στην επανέναρξη της ειρηνευτικής διαδικασίας".
"Για το σκοπό αυτό, αποφασίστηκε να αποσταλεί αμεσότατη κλιμάκιο ευρωπαίων υπουργών στην περιοχή", συνεχίζει η ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία, τη σύνθεση και το δρομολόγιο της αντιπροσωπείας. (ΑΠΕ)
Σ.Σ. Ξύπνησε η Ε.Ε. Βέβαια να σημαιώσουμε εμείς πώς όλες οι (καλές) πληροφορίες λένε ότι οι Χαμάς στήν ουσία έχει ήδη βγεί εκτός μάχης. Αν δέν είχε γίνει η δουλειά τών Ισραηλινών σιγά μήν τολμούσε να πλησιάσει κανείς εκεί. Τί είπαν οι Ισραηλινοί? «Θα ήταν λάθος να δοθεί στη Χαμάς περίοδος στην οποία θα ανασυγκροτούνταν, θα επανεξοπλίζοταν και θα ένιωθε την εκτόνωση της πίεσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εχ.Ολμέρτ.

Σχόλια