Πως κτιζεται ενας Μυθος.

Ο πυρηνας του Μυθου ειναι παντοτε μια αληθεια.Εν τω προκειμενω ο θανατος ενος ατυχου νεου.
Απο την βαλλιστικη ερευνα, που θα επανα-επιβεβαιωθη παρουσια τεχνικου εμπειρογνωμονος εκπροσωπου της οικογενειας, προεκυψε οτι η φονικη σφαιρα εξοστρακισθηκε κτυπωντας ειτε ενα στυλο ειτε σε μαρκίζα μπαλκονιού.Μαλιστα με αυτοψία που έγινε στην περιοχή του δράματος, επιβεβαιώθηκε πως ο εξωστρακισμός έγινε σε μπαλκόνι οικοδομής. ( http://www.athina984.gr/node/30525)........

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Ο πυρηνας του Μυθου ειναι παντοτε μια αληθεια.Εν τω προκειμενω ο θανατος ενος ατυχου νεου.

Απο την βαλλιστικη ερευνα, που θα επανα-επιβεβαιωθη παρουσια τεχνικου εμπειρογνωμονος εκπροσωπου της οικογενειας, προεκυψε οτι η φονικη σφαιρα εξοστρακισθηκε κτυπωντας ειτε ενα στυλο ειτε σε μαρκίζα μπαλκονιού.Μαλιστα με αυτοψία που έγινε στην περιοχή του δράματος, επιβεβαιώθηκε πως ο εξωστρακισμός έγινε σε μπαλκόνι οικοδομής. ( http://www.athina984.gr/node/30525)

Η αλλοιωσις ομως της πραγματικοτητος ειναι προφανης.Ολα τα μεσα Εξαγρειωσεως και αποβλακωσεως αποκαλουν τον φονο του μαθητου «Δολοφονια» που σημαινει φονο εκ προμελετης ή εξ ενεδρας.. Το ιδιο και οι τοσο «πονετικοι»πολιτικοι μας για καθε θυμα πλην αστυνομικων..Αλλα ο φονος του μαθητη δεν ηταν Δολοφονια. Διοτι οσο οφειλουμε να αναγνωρισουμε και ουδεις το αρνηται, οτι αν ο ειδικος φρουρος δεν πυροβολουσε, ο νεος σημερα θα ηταν ζωντανος, αλλο τοσο πρεπει να παραδεχθουμε, αν η βαλλιστικη επαληθευθη, οτι ο ειδικος φρουρος ποτέ δεν στοχευσε τον ατυχο νεο. Και βεβαια αυτο δεν αλλαζει το τραγικο γεγονος, ουτε απαλλασει των ευθυνων του τον δραστη.
Ομως η επαναληπτικη εξ ολων, επισημη, η καθημερινη, αναφορα στον θανατο του ατυχου νεου, γινεται με την εξ ολοκληρου ανακριβη λεξι «δολοφονια ή την εξ ισου αναληθη «εν ψυχρω εκτελεσις».
Επισης μεθοδευεται η παρουσιασις του συγκεκριμενου αστυνομικου ως «εγκληματια» ή «φασιστα» που λιγο η πολυ ξεκινησε {λογω και της «φασιστικης»εκπαιδευσεως που εχει λαβει στο αστυνομικο σωμα} απο το σπιτι του εχοντας ενα και μοναδικο σκοπο να «δολοφονησει» τον ατυχο νεο... Ενω η οποια εκβασις της δίκης και αποφασις του δικαστηριου που θα καταδικαση τελικως τον ενοχο αμεροληπτα , εχει ηδη εκ των προτερων εκδοθη απο τους αναρχοβανδαλους και τους προστατες τους..
Ταυτοχρονως οι αναρχοβανδαλοι, που πυρπολουν καταστρεφουν χωρις αναγκαστικα να υπαρχη καποια συγκεκριμενη αφορμη, αυτη την φορα βρηκαν ενα πολυ καλο λογο.
Βεβαιως οι παραμορφωτες της λεγομενης κοινης γνωμης, {δηλαδη της δικιας τους γνωμης, που την εχουν βαφτισει "κοινη" για να πεισουν οτι ολοι εχουμε την δικια τους την αριστεροστροφη αποψι}, παρουσιαζουν τις εκνομες ψυχωτικες ανισορροπες και καταστροφικες πραξεις ( π.χ πυρπολησις Εθνικης Βιβλιοθηκης, καταστροφη των γραφειων το χαμογελο του παιδιου, ακομη και του καταστηματος της μητερας του ατυχου νεου) των αναρχοβανδαλων, οχι ως συμπεριφορα των συγκεκριμενων αναρχοβανδαλων, αλλα ως «ξεσπασμα»οργης, «σταγονα» που ξεχειλισε το ποτηρι, «αντιδρασι» του λαου στα σκανδαλα, στην οικονομικη κρισι, στην πολιτικη «καταστολης» αυτης ή της αλλης κυβερνησεως..Αλλοι στρατευμενοι πισω απο τα ιδια κοκκινα λαβαρα, οι προστατες και υπερασπιστες των αναρχοβανδαλων, αποκαλουν αυτη την γενικευμενη συμπεριφορα των αναρχοβανδαλων «εξεγερσι»του Ελληνικου λαου, ως εαν ο λαος αριθμει στους 1000 ή 2000 ή 3000 ή 5000 , ( παραπανω δεν ειναι) και δεν αντιλαμβανονται την ανυπομονεσια του Λαου, που περνα εφιαλτικες νυκτες, περιμενοντας τον κορεσμο των βανδαλων στο κολοσαιο, που "συμπτωματικα" εχουν εξεγερθει σε ολες τις πολεις της Ελλαδος..
Ετσι κτιζεται δια της επαναληψεως ανευ αντιλογου και χωρις επιχειρηματα, ενα ψευδος ως αληθεια.Η «δολοφονια» αντι του Φονου.Η «κοινωνικη εξεγερσι» αντι της εγκληματικης συμπεριφορας βανδαλων. Η « εγκληματικη» συμπεριφορα της αστυνομιας εν γενει, αντι της ανθρωπινης αδυναμιας ενος συγκεκριμενου ειδικου φρουρου που ο θυμος του, η ελλιπης εκπαιδευσις, ο κακος χαρακτηρας, δεν γνωριζω, κακως κάκιστα, επεκρατησε της λογικης για οιονδηποτε λογο και στιγματιζει ενα ολοκληρο σωμα..
Ενας Μυθος εχει γεννηθει..

Υ.Γ
Μια αληθεια αποκρυπτεται:
Ακουσα την συνομιλια του Πρυτανεως της Γεωπονικης κου Λουλουδη Λεωνιδα στον 9,84 σημερα 9/12/2008. Μιλησε για βια στα πανεπιστημια, για ξυλοδαρμο καθηγητων ( του Πρυτανεως Κου Μανθου , του Κου Παπαδατου που του εσπασαν το χερι, του κου Ζωρα που εδαρη) αλλα και των σπουδαστων που δεν ανηκουν στα αριστερα σχηματα και κομμουνιστικο κομμα και που η βια αυτη αποσιωπαται πληρως απο ολους.Τσιμουδια..Κι' εδηλωσε "Ολοι μας περιμεναμε οτι αυτη η βια θα φερη καποιο θανατο.Εξεπλαγημεν που ο θανατος αυτος δεν συνεβη στο χωρο του Πανεπιστημιου". Και συμπληρωσε . "Ολοι φερουν ευθυνη, η κυβερνησι, ο υπουργος παιδειας, αναφερομενος στον Κο Στυλιανιδη, αλλα την μεγαλυτερη ευθυνη φερουν τα αριστερα κομματα.".
Να προσθεσω οτι ο Καθηγητης και Πρυτανις, κος Λουλουδης Λεωνιδας ανηκει στην ανανεωτικη πτερυγα του Συνασπισμου.
Ιασων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ Α.. ΙΑΣΩΝΑ..

ΜΗΠΩς ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ UFO ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ;

ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!!