Γιώργος: "Σε όσους προωθούν τα σενάρια συγκυβέρνησης (Σ.Σ. Πάγκαλος, Βερελής κλπ), το ΠΑΣΟΚ λέει ξεκάθαρα: ψάχτε αλλού "

απο ναυτεμπορική.
Κατηγορηματικά διέψευσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, τα σενάρια συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - Νέας Δημοκρατίας.
Τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης του τόπου από τη Νέα Δημοκρατία τόνισε ο κ. Παπανδρέου, κατέδειξαν τις μεγάλες οι διαφορές ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. "Οσοι ψάχνουν κολυμβήθρα του Σιλωάμ στο ΠΑΣΟΚ να ψάξουν αλλού", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.
"Σε όσους προωθούν τα σενάρια συγκυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ λέει ξεκάθαρα: ψάχτε αλλού ", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος νωρίτερα είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση εφ΄ όλης της ύλης κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού.
Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι ο λαός απαιτεί νέα πορεία, στρέφει με εμπιστοσύνη το βλέμμα του στο ΠΑΣΟΚ και εμπιστεύεται τις ελπίδες του σ΄ αυτό.
Σ.Σ Καί ενώ βουλευτές τού ΠΑΣΟΚ προωθούν επώνυμα και μπροστά στις κάμερες τα σενάρια συγκυβέρνησης ο κ. Παπανδρέου απευθύνεται στην ΝΔ και απειλεί (??).
Μήπως δέν πάμε καλά?
Οι ΠΑΣΟΚοι πώς τα ανέχονται όλα αυτά?
Δουλεύονται μεταξύ τους?
Σ.Σ.2. Εν τω μεταξύ ο προυπολογισμός ψηφίστηκε στο χαλαρό και στο άνετο χωρίς να ανοίξει μύτη. Οπότε όλα τα σενάρια πού διαβάζαμε μήνες τώρα για προβλήματα , για αντάρτες κλπ ήταν όλα ψέματα.

Σχόλια