Στό ερώτημα πού θά κρίνει τις επόμενες εκλογές (αντιμετώπιση οικονομικής κρίσης) η ΝΔ προηγείται 5,4 μονάδες.


απο in.gr
Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που μετέδωσε το ΜEGA, στο ερώτημα ποιο κόμμα τήρησε την πιο σωστή στάση στα επεισόδια, το ΚΚΕ συγκεντρώνει 23,4%, το ΠΑΣΟΚ 21,2%, η ΝΔ 16,8%, ο ΛΑΟΣ 7,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 5,6%.
Στο ερώτημα πώς κρίνετε την ομιλία του Κ.Καραμανλή στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας -στη διάρκεια της οποίας ανέλαβε την ευθύνη για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου- το 43% την κρίνει θετικά ή μάλλον θετικά, ενώ 42,2% αρνητικά ή μάλλον αρνητικά.
Σχετικά με την αντιμετώπιση της οικονομικής κατάστασης, οι πολίτες σε ποσοστό 29,1% επιθυμούν συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, το 22,6% μόνο κυβέρνηση ΝΔ, και το 17,2% μόνο κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Στους ψηφοφόρους της ΝΔ, το 49,9% επιθυμεί αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης μόνο από κυβέρνηση της ΝΔ, έναντι 38,6% που επιθυμεί κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 39,4% επιθυμεί αντιμετώπιση της κρίσης μόνο από κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, το 30,7% από κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και το 23,4% από κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τον Giorgakis τα οικονομικά μας θα ήταν πολύ καλύτερα.

Οι νέοι θα είχαν όλοι καλοπληρωμένες δουλειές στο αντικείμενο που είχαν σπουδάσει,
οι συνταξιούχοι θα έπαιρναν σύνταξη 1200 ευρώ τουλάχιστον,
τα πανεπιστήμιά μας θα έκαναν τόση έρευνα που δεν θα είχαν χρόνο για πορείες και καφετέριες, οι έμποροι θα τα κονομούσαν από το άφθονο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, οι εταιρίες δεν θα φοροδιέφευγαν διότι δεν θα ήταν διεφθαρμένοι οι εφοριακοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπαιρναν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό (λόγω υψηλής παραγωγικότητας), οι τιμές στο supermarket θα ήταν χαμηλές, λόγω του υγειούς ανταγωνισμού και οι Λαμπρακο-Μπομπολο-Κοντομηνέοι θα ζητούσαν ακόμη καλύτερες μέρες, διότι, ως γνωστόν, είναι πάντα με το λαό.

Καλό έ;

Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα προηγούμενα 20 πράσινα χρόνια.

Dear Giorgakis,, δυστυχώς για σένα και τους χρηματοδότες σου, θυμόμαστε.