Εληξε ο συναγερμός από χθές γιά τίς υπηρεσίες πού ασχολούνται μέ εξωτερικές απειλές . Οτι γίνεται πλέον (15χρονα κλπ) είναι εσωτερική υπόθεση....


Πρέπει να διαχωρίσουμε δύο πράγματα.
1)Η χώρα δέχτηκε επίθεση απο το εξωτερικό.
Η επίθεση αυτή αποκρούστηκε με επιτυχία.
Λογικά μάλιστα οι ένοχοι έχουν πιαστεί....
Καλύτερα τα πιόνια τους έχουν πιαστεί.
2) Οτι έγινε απο εκεί και μετά δηλαδή απο χθές μέ τα 15χρονα κλπ είναι άλλη υπόθεση.
Εσωτερική πολιτική.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας δέν ασχολούνται πλέον.
Ασχολούνται οι μονάδες για την τάξη ΜΑΤ, τά κόμματα  κλπ...

Σχόλια

Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ. ΛΕΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ "ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ;
ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΜ...ΝΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΕΔΩΣΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Kαλά ρε φίλε F5 Pilot, η δουλειά σου είναι να απαντάς σε ο,τι υπέρ της Κυβέρνησης .Πού τον βρίσκεις τον καιρό;Δεν δουλεύεις; Ποιός σε πληρώνει; Το κόμμα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε F5PILOT

Καταρχήν, νομίζω πως είναι λογικό πως ο πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Φαντάσου τι θα γινόταν αν έλεγε κάτι τέτοιο. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο αυτά λύνονται υπόγεια πάντα. Επίσης η φράση "τυφλή βία ακραίων στοιχείων" μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους. Η τυφλή βία μπορεί να είναι αποτέλεσμα άλλων επιρροών.

Ας έρθω όμως στο προκείμενο. Παρακολουθώ τώρα τελευταία τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που περιγράφει ο λύκος αλλά και άλλα blogs, εφημερίδες και δημοσιογράφοι(πχ ο Ψυχάρης) και ήμουν πολύ δύσπιστος.
Φαντάζομαι και εσύ όπως και εγώ έχεις δει ουκ ολίγα ντοκυμαντέρ(ελληνικά και ξένα) όπου εκ των υστέρων παρουσιάζουν στοιχεία για παρόμοιες καταστάσεις σε άλλες χώρες όπου αποδεικνύεται με στοιχεία ότι πολλά παράξενα πράγματα συνέβαιναν στο παρασκήνιο. Ωστόσο τονίζω πάλι ότι μου φαίνεται πολύ απίθανο κάτι τέτοιο να συμβαίνει στην χώρα μου.

Ας πούμε όμως ότι έχω κάποιο πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο(πιο κοντινό δεν γίνεται) ο όποιος/α είναι πάρα πολύ κοντά στα κέντρα που ασχολούνται με θέματα όπως αυτά που περιγράφει ο λύκος τελευταία.
Ας πούμε λοιπόν ότι αυτό το πρόσωπο Τετάρτη βράδυ μου είπε κάποια πράγματα. Τα οποία ταιριάζουν πολύ μα πάρα πολύ με πολλά από αυτά που γράφει ο λύκος.
Προσωπικά τρόμαξα. Έπεσα από τα σύννεφα.

Δεν ξέρω αν ο λύκος τα βγάζει από το μυαλό του ή αν έχει καλές πηγές αλλά πολλά από αυτά που γράφει αυτές τις μέρες ευσταθούν.

Δυστυχώς.

Αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Επιλογή σου και απολύτως σεβαστή.

Φιλικά
Ο χρήστης Dexia Tis Edem είπε…
Δεν έληξε ο συναγερμός, απλά κατέβηκε ένα επίπεδο και απο κόκκινο πήγε κίτρινο. Αν πάνε όλα καλά την πρωτοχρονία στην Αθήνα τότε και θα λήξει και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ήταν ποτέ κόκκινος. Κίτρινος ήταν και έγινε λευκός. Ενημερωθείτε.
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ; ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΦΡΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε περίπτωση που αυτά είναι αλήθεια οφείλει η κυβέρνηση και σε συνεργασία με την αντιπολίτευση να εξαρθρωσει τους μηχανισμούς παρέμβασης ξένων δυνάμεων στη χώρα.
Δε μπορεί συνέχεια να υπάρχει η δικαιολογία ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συναγερμός λήγει στις 21 Ιανουαρίου που σταματα το κενό εξουσίας στις ΗΠΑ
και αναλαμβανει ο νέος πρόεδρος.
Στο μεσοδιάστημα αυτονομούνται διάφορες υπηρεσίες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΏΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ:

"ΕΘΕΑΘΗ ΜΑΥΡΟΣ-ΠΙΣΣΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΠΟΥΛΑ ΕΚ ΖΟΥΑΖΗΛΑΝΔΗΣ ΚΑΤΕΧΟΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΑΘΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΡΑΥΤΑ.

ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ, ΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΜΙΑ ΤΗς ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΜΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕΖΑΡΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΛΕΟΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΙΑ ΟΛΟΣΩΜΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΣΤΡΙΝΓΚ..

ΟΠΩς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΥΠ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΗ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΑΠΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝΤΑς ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕ ΤΣΑΜΠΑ!!!