Ο ΙΑΣΩΝ μένει άφωνος (speechless) από τήν επιστροφή τής ΝΔ στήν σοσιαλμανία τού Θείου (τό θείον αναφέρεται στή συγγένεια).


Υποθετουμε οτι οι σοσιαλιστες (της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) με αρκετα ξενυχτια μελετης καταλαβαν οτι για να συγκρατησης αλλα ακομη περισσοτερο να προσελκυσης αυτο που συνειδητα , ρητα, κατηγορηματικα διακυρηττεις πως θελεις να καταστρεψεις( ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ) , δεν ειναι μια απλη ευκολα ικανοποιουμενη φιλοδοξια.....
.....Οι καθημερινες διαφημιστικες νυξεις με φωτογραφιες του πυκνοφρυδη Καραμανλη περι επιστροφης του κυβερνωντος κομματος στην σοσιαλμανη πολιτικη του θειου ( το θειον αναφερεται στην συγγενεια) Καραμανλη ειλικρινως μας αφηνουν αφωνους ( speechless)!!!
Τι να θυμηθουμε...Οτι ο Κ.Καραμανλής ( ο θείος) κρατικοποιησε εκδικητικώς την Ολυμπιακή, τα Διυλιστήρια, τις επιχειρήσεις Ανδρεάδη δι' αναγκαστικής αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου με ταυτόχρονη απαγόρευση δια Νόμου στους παλαιούς μετόχους να μετάσχουν στην αύξηση.....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Φυγη Κεφαλαιων..


Υποθετουμε οτι οι σοσιαλιστες (της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) με αρκετα ξενυχτια μελετης καταλαβαν οτι για να συγκρατησης αλλα ακομη περισσοτερο να προσελκυσης αυτο που συνειδητα , ρητα, κατηγορηματικα διακυρηττεις πως θελεις να καταστρεψεις( ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ) , δεν ειναι μια απλη ευκολα ικανοποιουμενη φιλοδοξια.

Ετσι σημερα στην Ελλαδα η μια μετα την αλλη ιδιωτικες Επιχειρησεις με καθε τροπο εξαγουν τα μιαρα κεφαλαια των σε αλλες χωρες, οπου οι επενδυσεις πραγματικως ειναι ευπροσδεκτες.

Οι Ελληνες πολιτες γνωριζουν οτι η κακοδιαχειρισι απο τις κυβερνησεις κατ εξοχην του ΠΑΣΟΚ αλλα και της ΝΔ εχουν συσσωρευεσει ενα υπερογκο δημοσιο χρεος για την αποπληρωμη του οποιου ετησιως η Ελλαδα δανειζεται 40 εκατομμυρια ευρω



Οι καθημερινες διαφημιστικες νυξεις με φωτογραφιες του πυκνοφρυδη Καραμανλη περι επιστροφης του κυβερνωντος κομματος στην σοσιαλμανη πολιτικη του θειου ( το θειον αναφερεται στην συγγενεια) Καραμανλη ειλικρινως μας αφηνουν αφωνους ( speechless)!!!



Τι να θυμηθουμε...Οτι ο Κ.Καραμανλής ( ο θείος) κρατικοποιησε εκδικητικώς την Ολυμπιακή, τα Διυλιστήρια, τις επιχειρήσεις Ανδρεάδη δι' αναγκαστικής αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου με ταυτόχρονη απαγόρευση δια Νόμου στους παλαιούς μετόχους να μετάσχουν στην αύξηση. Κατέστρεψε τις εθνικές και μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις ΙΖΟΛΑ( ως και τις μικρότερες εξαρτώμενες απο αυτήν) καθώς και την Αθηναική Χαρτοποιία, που με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δάσος που εξασφαλιζε την πλήρη επάρκεια του Ελλαδικού χώρου σε χαρτομάζα..



Αυτη εξ αλλου, η σοσιαλμανης εκδικητικη συμπεριφορα του θειου Καραμανλη κατα του ελευθερου ιδιωτικου τομεως που τον βοηθησε ν αδιακριθη , απετελεσε και την ευκολοδιαβατη γεφυρα για την νικη του ΠΑΣΟΚ. Διοτι ακομη και οι πλεον επιφυλακτικοι των συμπολιτων μας εσκεφθησαν, οτι αφου ο σοσιαλισμος ειναι καλος και αποδεκτος, εφαρμοζεται ηδη απο τον θειον Καραμανλη νεο-συνοδοιπορο του σοσιαλισμου, γιατι να μην ψηφισουμε τον κατ εξοχην εκφραστη του, που τα γνωριζει καλλιτερα δηλαδη τον Ανδρεα και το ΠΑΣΟΚ; Οπερ εγενετο..



Η συνεχεια ειναι γνωστη. Το ΠΑΣΟΚ μεσα σε εικοσι περιπου χρονια διέλυσε –εκτος απο την την Ελλαδα- τρείς διεθνούς κύρους βιομηχανίες.Τσιμέντα Ηρακλής Α.Ε( περιήλθε σε γαλικό όμιλο), Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Α.Ε, Ελληνικη Χαρτοποιία Α.Ενώ λογω γραφειοκρατίας και κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού απεσύρθησαν απο την Ελλάδα πλείσται ξέναι βιομηχανικές επιχειρήσεις, Χρυσωρυχεία Χαλκιδικής Α.Ε, Εταιρεία Πλεκτών Βορείου Ελλάδος Α.Ε Pirelli Επισης διελύθη ο όμιλος Σκαλστήρη, η Πειραική Πατραική και επεβλήθη το περίφημο πρόστιμο των 9μ δίς στην Χαλυβδουργική.



Σημερα διερωτωμεθα πως ακομη η Ελλας επιβιωνει χωρις ουσιαστικως να παραγει τιποτα πλην συνδικαλιστων, πολιτικων και δημοσιογραφων..

Διοτι η δικη μας η κρισι της οικονομιας, δεν εχει καμμια σχεσι με την χρηματοπιστωτικη οικονομια των αλλων βιομηχανικων κρατων.Η δικη μας η κρισις ειναι κρισις διαχρονικη στην πραγματικη οικονομια αφου πλεον δεν παραγουμε τιποτα. Ποιος να παρη δανειο και σε τι να το επενδυση σ αυτην την χωρα ?



ΙΑΣΩΝ