H Ισλαμικη Τρομοκρατια..

....Φαινεται οτι οι ένοπλοι που επιτέθηκαν στη Βομβαη σκοτώνοντας 195 ανθρώπους ήθελαν να μείνουν στην ιστορία για την «ινδική 11η Σεπτεμβρίου», ενώ άντλησαν έμπνευση και από την επίθεση εναντίον του ξενοδοχείου Μάριοτ στο Ισλαμαμπάντ.Οι εδιστακτοι δολοφονοι είχαν σχεδιάσει τα πάντα, γνώριζαν λεπτομέρειες για τα δύο ξενοδοχεία στα οποία επιτέθηκαν, είχαν εκπαιδευτεί καλά και είχαν πάρει μαζί τους ακόμη και ξηρά φρούτα για την περίπτωση μιας μακράς πολιορκίας.
Η ανάκριση ενός από τους τρομοκράτες, του ηλικίας 21 ετών Αζάμ Αμίρ Κασάβ από το Πακιστάν, είναι αποκαλυπτική. «Η ιδέα ήταν να επαναληφθεί η επίθεση εναντίον του ξενοδοχείου Μάριοτ», είπε ένας αξιωματούχος, αναφερόμενος στην επίθεση του περασμένου Σεπτεμβρίου, όπου ένα φορτηγό γεμάτο εκρηκτικά έπεσε πάνω στο ξενοδοχείο σκοτώνοντας 55 ανθρώπους.«Ήθελαν να καταστρέψουν τα σύμβολα της οικονομικής ισχύος της πόλης, το Ταζ Μαχάλ και το Τριντέντ»,....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Τα γεγονοτα:

Ο απολογισμός των επιθέσεων στη Βομβαη, από φανατικους ισλαμιστές ανέρχεται σε 195 νεκρούς και 295 τραυματίες, οπως τελικως επιβεβαιωσε αξιωματούχος της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών στην πόλη, την άτυπη οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.«Τερματίστηκαν» οι επιχειρήσεις, «νεκροί» όλοι οι εξτρεμιστές , ησαν τα λογια του.

Φαινεται οτι οι ένοπλοι που επιτέθηκαν στη Βομβαη σκοτώνοντας 195 ανθρώπους ήθελαν να μείνουν στην ιστορία για την «ινδική 11η Σεπτεμβρίου», ενώ άντλησαν έμπνευση και από την επίθεση εναντίον του ξενοδοχείου Μάριοτ στο Ισλαμαμπάντ.Οι εδιστακτοι δολοφονοι είχαν σχεδιάσει τα πάντα, γνώριζαν λεπτομέρειες για τα δύο ξενοδοχεία στα οποία επιτέθηκαν, είχαν εκπαιδευτεί καλά και είχαν πάρει μαζί τους ακόμη και ξηρά φρούτα για την περίπτωση μιας μακράς πολιορκίας.

Η ανάκριση ενός από τους τρομοκράτες, του ηλικίας 21 ετών Αζάμ Αμίρ Κασάβ από το Πακιστάν, είναι αποκαλυπτική. «Η ιδέα ήταν να επαναληφθεί η επίθεση εναντίον του ξενοδοχείου Μάριοτ», είπε ένας αξιωματούχος, αναφερόμενος στην επίθεση του περασμένου Σεπτεμβρίου, όπου ένα φορτηγό γεμάτο εκρηκτικά έπεσε πάνω στο ξενοδοχείο σκοτώνοντας 55 ανθρώπους.«Ήθελαν να καταστρέψουν τα σύμβολα της οικονομικής ισχύος της πόλης, το Ταζ Μαχάλ και το Τριντέντ», μετέδωσε το κανάλι Times Now. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_29/11/2008_258208



Μερικες σκεψεις :



1. Η επκρατούσα ιδεα κατα τη μουσουλμανικη θεωρησι του κοσμου είναι ότι όλη η ανθρωπότης πρεπει να υπακούει στους κανονες της δικης τους θρησκείας, ενω οι ιδιοι δεν οφείλουν κανενα σεβασμο στην θρησκεία των άλλων.Διοτι στην ιδεατη περιπτωσι που θα εδειχναν αυτο το σεβασμο, αυτο θα τους μετετρεπε σε αποστατες που θ' αξιζαν αμεση εκτελεσι. Η Μουσουλμανική «ανοχή» ειναι μονόδρομος.Την απαιτουν για τον εαυτό τους αλλα σπανιως την επεκτεινουν στους αλλους.



Γενικα η Ισλαμικη τρομοκρατία είναι γονος μιας θρησκευτικης έμμονης ιδέας και δεν εχει να κανει τίποτα με θεωρίες για την πτωχεια τον ιμπεριλιασμο ή την αδικια στον πλανητη γη και δεν μπορεί να οδηγήση σε ουδεμια καλλιτέρευσι τις πολλες οπισθοδρομικες κοινωνίες. Επιπροσθετως οι Ισλαμιστες απορρίπτουν καθ' ολοκληρίαν,ως ασυμβιβαστα με το Κοράνι όλα τα μετρα που θα μπορουσαν να συνεισφερουν σε βελτιωσι.Την δημοκρατία, την εκκοσμικευσι, την πνευματικη ελευθερία, και κριτική σκεψι, την ισότητα των γυναικών, την πολυφωνία,και την ευρύτητα σε άλλους πολιτισμούς.



2, Ειναι μυθος που με μοχθο συντηρειται απο την αριστερη προοδευτικη παρανοησι και τα μεσα αποβλακωσεως σε αγαστη συνεργασια ειναι εκεινος περι ηπιου και ανεκτικου Ισλάμ.Ο μυθος του ηπίου και ανεκτικου ισλαμ στηριζεται..



2.1 Στην ιστορια των θρησκειών και την εξηγησι των ιερων κειμενων. Λιγο η πολυ υποστηριζει οτι το Κοράνι διδάσκει την ανοχή και δεν περιεχει στιχους που εγκρινουν τη βια εναντιον μη Μουσουλμανων ή αποστατών.Βεβαιως αυτη η ιερη ψευδολογία δεν ειναι δυνατον να διασωθη ουτε απο μια επιπολαιη βιαστικη εξετασι του ιερου βιβλιου του Ισλαμ, το οποιο ειναι σουρωτηρι με διαυλους αμετρητους που υπαγορευουν στους πιστούς την υποχρεωσι να εξαφανισουν απο προσωπου γης τους απιστους. Στο βιβλιο του

« Γιατί δεν ειμαι Μουσουλμανος», ο Ibn Warraq ενας Ινδο-Πακιστανος που απο την εκδοσι αυτου του βινβλιου , ειναι αναγκασμενος να κρυβεται ( όπως εχει κανει και ο Salman Rushdie , συγγραφευς των «Σατανικών Στίχων» ή και η Taslima Nasreen, Μπαγκλαντεζα που τολμησε να διαμαρτυρηθεί το 1993, για τις συνθηκες που ζουν οι γυναικες στο Ισλαμ), αναπτυσσει ενα ηθοπλαστικό προσευχητάρι απο τις surah (κεφαλαιο) του κορανίου,παραδείγματος χαριν ( απο την surah 4:76) « Σφαξε τους ειδωλολατρες οπου τους βρής»



Αυτο το ευσεβες καθηκον δεν παρημεληθη καθόλου απο τους γενειοφόρους δογματικους που, την Κυριακη της 28ης Οκτωβρίου 2001,στο Bahawalpur του Πακισταν, παραβιασαν μια προτεσταντικη εκκλησια κατα την διαρκεια της λειτουργιας. Πυροβόλησαν με ημι-αυτοματα όπλα, σκοτωσαν τον παστορα, δεκαέξι συνλειτουργουμενους του εκκλησιασματος (τεσσαρα παιδια, επτα γυναικες και πεντε ανδρες), και τραυματισαν σοβαρώς πολλες δεκαδες αλλων, συμπεριλαμαβνομενων ενος μικρου κοριτσιου 2 ετών.





2.2 Το δευτερο στοιχειο στο μυθο του ανεκτικου Ισλαμ ειναι ο ισχυρισμος ότι ο κυριος ογκος του Μουσουλμανικου πληθυσμου , ιδιως οι μονιμοι κατοικοι στις Ευρωπαικες χωρες ή την Αμερικη, απορριπτουν την τρομοκρατια. Ουδεν το αναληθεστερον...



Οι ιμαμηδες των κυριωτερων τεμενων στη Δυση, εχουν κανει συμφωνητικο της χορηγησεως αυτων των μελισταλακτων διαβεβαιωσεων.Μετα απο καθε κυμα δολοφονικών ειθεσεων, παραδείγματος χαριν στη Γαλλια το 1986 και 1995 και μετα την fatwa (το 1989 και 1993) που διεταζε την δολοφονια των Salman Rusdie και της Taslima Nasreen για τις «βλασφημιες» τους, αυτοι οι εκπροσωποι σκουντουφλουσαν μονοι τους καθως προσπαθουσαν να εγγυηθουν, την απαραίτητη μετριοπαθεια των κοινοτητων υπο την πνευματικη ηγεσία των. Οι πολιτικοι και τα μεσα εσπευδαν να συνταχθούν , φοβουμενοι μη τυχόν θεωρηθουμε ρατσιστες. Ετσι ο Ibn Warraq ευστοχως παρατηρει: «Η δειλια των Δυτικών με φοβιζει τοσο όσο οι Ισλαμιστες»



Εδω να θυμισουμε τις δηλωσεις του Bin Laden σχετικως προς τα «κατωρθωματα» του της 11ης Σεπτεμβριου 2001.. «Οι πραγματικοι στοχοι των επιθεσεων ησαν η εικονα της Αμερικης στρατιωτικης μηχανης και της οικονομικης εξουσιας»

Ο, τι ακριβως εκφραζει σημερα η Βομβαη για τις Ινδιες..



3.Ειναι αισθητη και πληρως διακριτη η αναισθητη απουσια σε δηλωσεις καταδικαστικες χωρις περιστροφες και ηλιθια υπονοουμενα ή μισολογα, των αριστερων και κομμουνιστικων κομματων συγκεκριμενως κατα των εγκληματικων ανανδρων ψυχωτικων πραξεων των 10 ισλαμιστων που δολοφονησαν 195 αθωους πολιτες και τραυματισαν 295 ακομη ενω βυθισαν στο χαος την Βομβαη συμβολο της ευμαρειας και της προοδου της μεγαλυτερης Δημοκρατιας στον Κοσμο της Ινδιας.

Την ιδια «πολιτισμενη»αναισθησια δειχνουν και ταβυπολοιοπα κομματα οταν αποφετγουν ναθιξουν την βραδυφλεγη βομβα του συνδυασμου των μεταναστων ισλαμιστων αποικων της Ελλαδος



ΙΑΣΩΝ



Υ.Γ



Οι δογματικοι κατηγορουν τον πολιτισμο μας οχι για ότι κανει, αλλα για ότι ειναι. Οχι διοτι απετυχε, αλλα διοτι επετυχε.Ετσι οι ατελειωτες συζητησεις για την αναγκη να ευρεθη μια «πολιτική λυσις» στο προβλημα της Ισλαμικης τρομοκρατίας θεμελιώνεται στην αυταπατη οτι η ορθολογικη πολιτικη θα μπορουσε να εχη σχεσι με ενα νοητικο συμπαν τοσο διαζευγμενο με την πραγματικοτητα.

Ενα εγχειριδιο οδηγιών που διανεμεται δωρεαν στους μαθητευομενους πολεμιστες του μουσουλμανικου ιερου πολεμου στα στρατοπεδα εκπαιδευσεως του Bin Laden – μια αγγλικη μεταφρασι κυκλοφορει στην Βρεταννια- μονοσημαντα δηλωνει τις αρχες και τις επιδιωξεις του ιερου πολεμου.Οι φιλοσοφικες θεωρήσεις που περιεχει αποδεικνυουν οτι οι συγγραφεις του δεν ειναι δυνατον να αποβληθούν ως αμαθεις ανοητοι χωρικοι. Προφανως εχουν σπουδασει σε Δυτικα πανεπιστημια. Αναλυουν κατα γραμμα την θεσι τους εν πληρει γνωσει των γεγονοτων:



« Η σύγκρουσι που εχουμε επιβαλλει κατα των αρνησιθρησκων καθεστωτων δεν εχει ουδεμια σχεσι με Σωκρατικους διαλογους, Πλατωνικα ιδεώδη και Αριστοτελικη διπλωματία.Εμφορειται μαλλον με τα ιδανικα της δολοφονιας, βομβων και καταστροφης , της διπλωματιας του τουφεκιου και του αυτοματου οπλου. Η πρωταρχικη αποστολη της στρατιωτικης οργανωσεως μας ειναι να ανατρεψουμε τα αθεα καθεστωτα και να τα αντικαταστησουμε ολα με ενα ισλαμικο καθεστώς.»